Εργαλείο εναλλασσόμενου λειτουργικού συστήματος PC Tools "v2.0.5

Μια πλήρης αναθεώρηση του εναλλακτικού σαρωτή λειτουργικού συστήματος, ένα δωρεάν πρόγραμμα εκκίνησης AV

Η Εργαλειοθήκη εναλλακτικού λειτουργικού συστήματος PC Tools (AOSS) είναι μια σουίτα λογισμικού για Windows που λειτουργεί όχι μόνο ως δωρεάν εκκινήσιμο πρόγραμμα προστασίας από ιούς αλλά και ως πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων και καταστροφής δεδομένων .

Τα μενού είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και μπορείτε να ξεκινήσετε μια ανίχνευση ιών σε λίγα λεπτά μετά την εκκίνηση στο AOSS.

Σημαντικό: Το PC Tools δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να περιηγηθείτε στην λήψη του AOSS στην ιστοσελίδα τους και δεν θα κυκλοφορήσουν περισσότερες ενημερώσεις. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτόν τον σύνδεσμο ή αυτόν τον έναν, δύο καθρέφτες AOSS που ίσως εξακολουθούν να λειτουργούν. Αυτή η αναθεώρηση είναι της τελικής έκδοσης του προγράμματος, έκδοση 2.0.5, η οποία κυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου 2010.

Εναλλασσόμενο πρόγραμμα σαρωτή λειτουργικού συστήματος Πλεονεκτήματα & amp; Μειονεκτήματα

AOSS σίγουρα έχει κάποιες downfalls, αλλά είναι επίσης πολύ απλό στη χρήση:

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Εγκαταστήστε εναλλακτικό σαρωτή λειτουργικού συστήματος

Κατεβάστε την εικόνα ISO από τη σελίδα λήψης για να ξεκινήσετε. Το αρχείο του προγράμματος θα ονομάζεται AOSS.iso μόλις προστεθεί στον υπολογιστή σας.

Στη συνέχεια, πρέπει να εγγράψετε το πρόγραμμα εναλλακτικού σαρωτή λειτουργικού συστήματος σε δίσκο. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να κάνετε κάτι τέτοιο, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εγγραφής ενός αρχείου εικόνας ISO σε ένα DVD, CD ή BD .

Αφού καταγράψετε με επιτυχία το πρόγραμμα σε δίσκο, πρέπει να το εκκινήσετε πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση των Windows. Αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να εκκινήσετε από δίσκο CD / DVD / BD .

Οι σκέψεις μου για τον εναλλακτικό σαρωτή λειτουργικού συστήματος

Επειδή ο εναλλακτικός σαρωτής λειτουργικού συστήματος δεν διαθέτει επιλογές σάρωσης ή άλλες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, μπορείτε να ξεκινήσετε μια σάρωση αρκετά γρήγορα μόλις ξεκινήσετε το δίσκο. Σε αυτή τη σημείωση, αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εκτελέσετε συγκεκριμένες σαρώσεις όπως τον έλεγχο ορισμένων φακέλων μόνο, δεν θα το βρείτε με το AOSS.

Μου αρέσει ακόμα ο εναλλακτικός σαρωτής λειτουργικού συστήματος, παρόλο που δεν έχει προσαρμοσμένες επιλογές επειδή το πρόγραμμα είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση. Σε αντίθεση με κάποια άλλα προγράμματα εκκίνησης που έχουν εκκινήσει, το AOSS σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το ποντίκι σας για να ελέγχετε τα μενού, γεγονός που καθιστά πολύ απλό στη χρήση.

Απλά επιλέξτε Scanner Anti-Virus από το κύριο μενού του AOSS και, στη συνέχεια, επιλέξτε τα διαμερίσματα που θέλετε να ελεγχθούν για να ξεκινήσει αμέσως η σάρωση.

Επίσης από το κύριο μενού υπάρχουν μερικά πρόσθετα εργαλεία, όπως ένα κέλυφος συστήματος και ένας διαχειριστής αρχείων που σας επιτρέπει να συμπιέζετε, να αφαιρείτε και να αντιγράφετε δεδομένα.