AVG Rescue CD v120.160420

Μια πλήρης ανασκόπηση του AVG Rescue CD, ενός προγράμματος εκκίνησης για δωρεάν εκκίνηση

Το CD Rescue CD της AVG είναι μια σειρά από πολλές χρήσιμες εφαρμογές που μπορείτε να εκτελέσετε στον υπολογιστή σας πριν ξεκινήσει το λειτουργικό σύστημα , το ένα από τα οποία χρησιμεύει ως δωρεάν εκκινήσιμο πρόγραμμα προστασίας από ιούς .

Η διασύνδεση του προγράμματος μπορεί να μην είναι τόσο άνετη στη χρήση όσο και παρόμοια προγράμματα, αλλά υπάρχουν πολλές προσαρμοσμένες επιλογές και ακόμη και σας επιτρέπει να ενημερώσετε τους ορισμούς των ιών χωρίς να χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό.

Κατεβάστε το CD AV Rescue CD
[ Avg.com | Λήψη Συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η κριτική είναι AVG Rescue CD έκδοση 120.160420. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

AVG Rescue CD Pros & amp; Μειονεκτήματα

Παρόλο που η διασύνδεση δεν είναι η καλύτερη για να δουλέψετε, το AVG Rescue CD έχει μερικά ωραία χαρακτηριστικά:

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Εγκαταστήστε το CD AV Rescue CD

Επιλέξτε τη σύνδεση που ονομάζεται "Rescue CD (για δημιουργία CD)" στη σελίδα λήψης για να πραγματοποιήσετε λήψη του CD AVG Rescue CD με τη μορφή αρχείου ISO ή "Rescue CD (για USB stick)" εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή USB λήψεις ως αρχείο ZIP ).

Το επόμενο βήμα είναι να εγγράψετε το αρχείο ISO σε ένα δίσκο ή να βάλετε το πρόγραμμα σε μια συσκευή USB. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να κάνετε κάτι τέτοιο, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εγγραφής ενός αρχείου εικόνας ISO σε ένα DVD, CD ή BD . Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα σε μια συσκευή USB, απλά εξαγάγετε τα αρχεία από τη λήψη ZIP και, στη συνέχεια, εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης AVG RescueCD / Linux που ονομάζεται setup .exe .

Μόλις το CD AVG Rescue είναι τοποθετημένο σε δίσκο ή μονάδα flash (ή σε κάποια άλλη συσκευή USB), θα πρέπει να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας σε αυτό. Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να εκκινήσετε από δίσκο CD / DVD / BD ή πώς να εκκινήσετε από συσκευή USB αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν.

Ξεκινήστε μια ανίχνευση ιών με το CD διάσωσης AVG

Η πρώτη οθόνη που θα δείτε μετά την εκκίνηση του υπολογιστή σας στο CD AVG Rescue CD θα σας ρωτήσει τι θέλετε να κάνετε. Για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα, επιλέξτε AVG Rescue CD και , στη συνέχεια, πατήστε Enter στην οθόνη Disclaimer για να αποδεχτείτε τη συμφωνία και να ξεκινήσετε.

Υπάρχουν πάνω από δώδεκα επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε από την πρώτη εκκίνηση του AVG Rescue CD. Μπορείτε να ενημερώσετε τους ορισμούς των ιών, να δείτε τα αποτελέσματα προηγούμενων σάρωσης, να τοποθετήσετε τόμους των Windows, να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις δικτύου και, βεβαίως, να ξεκινήσετε μια ανίχνευση ιών.

Για να ξεκινήσετε μια σάρωση με το CD AVG Rescue CD, απλά επιλέξτε την επιλογή Scan ( Σάρωση ). Εάν προτείνεται μια ενημέρωση, θα σας ζητηθεί να την κατεβάσετε. Μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα επιλέγοντας Όχι για να συνεχίσετε μέσω του οδηγού.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα τμήμα του υπολογιστή που θα σαρώσει στο παράθυρο του μενού Scan Type . Για να σαρώσετε ολόκληρο το σκληρό δίσκο, επιλέξτε Volumes ή επιλέξτε Directory ή Registry για να εκτελέσετε πιο συγκεκριμένη σάρωση.

Τέλος, σας παρέχονται πολλές επιλογές σάρωσης, όπως η σάρωση σε αρχεία, η χρήση ευρετικών για σάρωση, η σάρωση cookie, η αναφορά εγγράφων με μακροεντολές, η σάρωση του τομέα εκκίνησης και άλλοι. Επιλέξτε ή αποεπιλέξτε τις επιλογές με το πλήκτρο Space και , στη συνέχεια, επιλέξτε Enter για να ξεκινήσει η προσαρμοσμένη σάρωση.

Οι σκέψεις μου στο CD της AVG Rescue CD

Τα δύο αγαπημένα μου πράγματα σχετικά με το CD AVG Rescue CD είναι το γεγονός ότι μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές επιλογές σάρωσης, επειδή μερικοί παρόμοιοι σαρωτές ιών που μπορούν να εκκινήσουν δεν προσφέρουν τέτοιες ρυθμίσεις και ότι μπορείτε να ενημερώσετε τους ορισμούς απευθείας από το δίσκο ή τη συσκευή USB.

Ωστόσο, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η μη γραφική διεπαφή. Το να μην μπορείς να κάνεις κλικ πάνω στην οθόνη κάνει την κίνηση προς τα εμπρός και προς τα πίσω μέσα από επιλογές πολύ απογοητευτικές, πράγμα που με έκανε να βγώ κατά λάθος εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα δύο φορές ενώ προσπαθώ να ξεκινήσω μια σάρωση.

Παρόλο που μόλις φτάσετε στον οδηγό και αρχίσετε σωστά τη σάρωση, το να κάνετε κάτι με το CD του AVG Rescue θα αποδειχθεί ωφέλιμο, επειδή μπορείτε να προσαρμόσετε το περιεχόμενο που έχει σαρωθεί.

Ορισμένα από τα άλλα εργαλεία που αξίζει να αναφερθεί από το AVG Rescue CD είναι ένα για την τοποθέτηση κρυπτογραφημένων τόμων, ένας σκληρός δίσκος και ένα βοηθητικό πρόγραμμα ping .

Κατεβάστε το CD AV Rescue CD
[ Avg.com | Λήψη Συμβουλών ]