Αποτρέψτε το Outlook από την προσθήκη του ονόματος σας όταν επεξεργάζεστε τα μηνύματα

Το Microsoft Outlook υποστηρίζει τη χρήση συνημμένων σχολίων για να υποδείξει τυχόν αλλαγές που κάνετε στο σώμα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προωθούνται ή απαντώνται. Παρόλο που αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή, όταν είναι ενεργοποιημένη, θα τοποθετηθεί το όνομά σας με έντονους πλάγιους χαρακτήρες, σε αγκύλες, αμέσως πριν από το υλικό που έχετε εισαγάγει.

Αυτή η ετικέτα ονόματος δεν ισχύει "στη γραμμή", έτσι ώστε το κείμενο που πληκτρολογείτε στο επάνω μέρος του μηνύματος, πριν από το υλικό που προωθείτε ή απαντάτε, δεν θα λάβει αυτήν την ετικέτα.

Αποτρέψτε το Outlook από την προσθήκη του ονόματος σας όταν επεξεργάζεστε απαντήσεις και προωθήσεις

Για να διακόψετε το Outlook 2016 από τη σήμανση των αλλαγών που κάνετε στο αρχικό μήνυμα κατά την προώθηση:

Για να κάνετε το ίδιο πράγμα στο Outlook 2013:

Καλές χρήσεις για προπαρασκευασμένα σχόλια

Είναι κοινό για τους ανθρώπους να απαντούν σε μακρά μηνύματα με σχόλια στο αρχικό κείμενο, συχνά επισημαίνονται ή χρωματισμένα διαφορετικά, χωρίς να ονομάζουν τους εαυτούς τους προτού το κάνουν. Ωστόσο, η διατήρηση ενός επίσημου προλόγου έχει νόημα όταν πολλοί άνθρωποι μπορούν να επεξεργαστούν το υλικό ή για νομικούς λόγους ή για λόγους συμμόρφωσης πρέπει να εμφανιστεί μια τυποποιημένη απαλλαγή από ευθύνη.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το όνομά σας για να προφέρετε ένα σχόλιο. στις ρυθμίσεις του Outlook, μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο για να είναι οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένης μιας κανονιστικής δήλωσης.