Πάρτε τέσσερις ελεύθερες ταινίες HDR 4K όταν αγοράζετε μια τηλεόραση Sony

Η φαινομενικά ακαταμάχητη άνοδος της τηλεόρασης HDR συνεχίζεται

Μόλις πήρατε το κεφάλι σας γύρω από την άφιξη της τεχνολογίας εικόνας 4K UHD από ό, τι μια νέα τηλεοπτική τεχνολογία έχει περιπλανηθεί στην πόλη. Το High Dynamic Range - ή HDR για σύντομο χρονικό διάστημα - έχει ήδη ξεφύγει από την πρακτική άγνωστη ως τηλεοπτική τεχνολογία το 2014 για να γίνει ένα βασικό σημείο πώλησης για τις τηλεοράσεις του 2015. Τόσο πολύ, ώστε η Sony προσχώρησε τώρα στη Samsung στην προσφορά δωρεάν ταινιών HDR σε άτομα που αγοράζουν τηλεοράσεις.

Η προώθηση της Sony συμβαίνει έτσι. Εάν αγοράσετε μία από τις επιλεγμένες τηλεοράσεις της Sony - που ουσιαστικά σημαίνει οποιοδήποτε από τα μοντέλα που διαθέτουν HDR 2015 - θα έχετε το δικαίωμα να μεταφορτώσετε δωρεάν τέσσερις ταινίες HDR (και 4K UHD) μέσω της εφαρμογής Amazon Video ενσωματωμένης σε κάθε τηλεόραση. Οι τέσσερις ταινίες που εξετάζονται είναι η ταινία πολεμικών ταινιών του Μπραντ Πιτ, η ταινία της Μ. Νυχτερινή ζωή του Σιάμαλαν, οι άνδρες στο μαύρο 3 και ο εκπληκτικός αράχνης 2 .

Αρχική HDR

Αυτοί οι τέσσερις τίτλοι είναι αναπόφευκτα μέρος της βιβλιοθήκης κινηματογραφικών ταινιών της Sony Pictures, επιτρέποντας στη Sony να κάνει το ίδιο σημείο σχετικά με το HDR που έκανε και για τις 4K με προηγούμενες τηλεοπτικές προσφορές: δηλαδή να έχει πόδια τόσο στην ταινία όσο και στην τηλεόραση δημιουργώντας μοναδικές ικανότητες για να προσφέρει μια πραγματική λύση HDR. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Sony Electronics, Mike Fasulo: "Η Sony ήταν πάντα ηγέτης στην HDR, από τις επαγγελματικές κάμερες HDR με την Sony Pictures που παρήγαγαν και επεξεργάστηκαν περιεχόμενο HDR στη σειρά τηλεοράσεων συμβατών με HDR. Μόνο η Sony μπορεί να σας φέρει την πλήρη εμπειρία προβολής HDR από το φακό στο σαλόνι. Θα μπορούσατε να πείτε ότι το HDR είναι στο DNA μας. "

Δεν χρειάζεται να είστε συνδρομητής του Amazon Prime για να επωφεληθείτε από αυτή την προώθηση της Sony, εν πάση περιπτώσει - αν και θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν (δωρεάν) λογαριασμό Amazon Instant Video. Αυτό σημαίνει ότι εάν εγγραφείτε για την Amazon Prime θα έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε στο HDR της Sony στο σπίτι του HDR, το οποίο περιλαμβάνει τις τηλεοπτικές εκπομπές Transparent , Mozart In The Jungle και τον πιλότο της Red Oaks .

Εάν η Sony ανακοίνωσε αυτή την προώθηση HDR πριν από λίγες εβδομάδες, θα είχε εφαρμόσει μόνο σε μια αρκετά επιλεγμένη ομάδα των μοντέλων της 2015. η Sony αρχικά είχε δηλώσει ότι οι σειρές X930C και X940C θα έπαιρναν την απαραίτητη ενημέρωση υλικολογισμικού αργότερα κατά τη διάρκεια του έτους για να τους επιτρέψουν την αναπαραγωγή υψηλής δυναμικής εμβέλειας.

HDR για όλους

Ωστόσο, κατά την πρόσφατη επίδειξη IFA στο Βερολίνο, η Sony αποκάλυψε ότι επεκτείνει την ανάπτυξη του υλικολογισμικού HDR σε ένα πολύ ευρύτερο φάσμα τηλεοράσεων. Έτσι, η προώθηση ισχύει και για τα μοντέλα X910C της Sony, τα μοντέλα X900C και τα μοντέλα X850C στις Η.Π.Α., καθώς και η σειρά S850 με καμπύλες οθόνες που διατίθενται σε άλλα μέρη του κόσμου.

Οι κριτικοί κινηματογραφικών ταινιών ενδέχεται να διαφωνήσουν με την ποιότητα των τεσσάρων ταινιών που έχει επιλέξει η Sony για το HDR promo - αφού η Γη , ειδικότερα, έχει πάρει μια πολύ γενική πανοραμική λήψη. Έχω επίσης ακούσει μιλάμε από μερικές γωνιές του τηλεοπτικού κόσμου (όχι της Sony) με το σκεπτικό ότι ίσως δεν ήταν σκόπιμο η Sony να επεκτείνει το πρόγραμμα αναβάθμισης του HDR για να πάρει τις επιπλέον τηλεοράσεις, με το σκεπτικό ότι αυτά τα πρόσθετα σύνολα δεν είναι ίσως τεχνικά εξοπλισμένα για να κάνουν πλήρη δικαιοσύνη το επιπλέον εύρος φωτεινότητας και την αντίθεση που μπορεί να προσφέρει η μορφή HDR.

Ωστόσο, ακόμα και αν τα σχετικά χαμηλού επιπέδου μοντέλα της νέας σειράς HDR που υποστηρίζει η Sony δεν αποδείξουν ότι είναι σε θέση να επιτύχουν απόδοση HDR πλήρους γκάζι, έχω δει αρκετά demos της HDR σε δράση για να σκεφτώ ότι κάθε HDR είναι ειλικρινά καλύτερα από κανένα HDR καθόλου. Και δίνοντας στους αγοραστές αυτών των τηλεοράσεων τα μέσα για να βιώσουν αμέσως το πλήρες δυναμικό της νέας τηλεόρασής τους με τις τέσσερις ελεύθερες ταινίες HDR 4K μοιάζει ακριβώς με το είδος της κίνησης των βιομηχανιών AV, ενώ περιμένουμε ανυπόμονα για άλλες εύκολα διαθέσιμες πηγές HDR και 4K να αναδυθεί.

Λάβετε υπόψη ότι η Sony δεν κατά τη στιγμή της εγγραφής επιβεβαίωσε τις πραγματικές ημερομηνίες έναρξης και λήξης αυτής της προώθησης HDR, πιθανώς επειδή περιμένει την απαραίτητη ενημέρωση HDR στις τηλεοράσεις της για να εμφανιστεί. Έτσι εάν μπείτε στον πειρασμό από την προσφορά συνεχίστε να ελέγχετε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Sony για να δείτε αν έχει ξεκινήσει.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την ανταγωνιστική προσφορά HDR 4K της Samsung, ανατρέξτε σε αυτήν την προηγούμενη ιστορία.