Οι σπουδαστές της Amazon Prime λαμβάνουν πραγματικά μια καλή προσφορά;

Το Amazon Prime για φοιτητές κάνει την υπηρεσία μισή τιμή

Είναι μια καλή συμφωνία; Χάκε, ναι! Εδώ γιατί.

Το κολέγιο είναι ακριβό. Όταν εργάζεστε σε ένα βαθμό, ψάχνετε πάντα τρόπους για να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια. Μετά από όλα, αυτά τα λίγα επιπλέον δολάρια μπορεί να σημάνουν τη διαφορά μεταξύ της κατοχής πίτσας για δείπνο ή ζυμαρικών Ramen (πάλι).

Το Amazon μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε πράγματα όπως τα εγχειρίδια και τα σχολικά είδη, αλλά η ναυτιλία μπορεί να μειώσει σοβαρά τις αποταμιεύσεις σας, αν δεν είστε πρωθυπουργός . Ωστόσο, το Amazon έχει ένα σχέδιο Prime Student που κάνει τη χρήση του Prime πολύ πιο προσιτή για τους φοιτητές, υπάρχει επίσης ένα μηνιαίο σχέδιο πληρωμής, οπότε δεν χρειάζεται να πληρώνετε έναν τόνο χρημάτων εκ των προτέρων για την υπηρεσία.

Ποιος είναι επιλέξιμος για το Amazon Prime Student;

Το Amazon Prime Student διατίθεται αποκλειστικά για φοιτητές κολλεγίων και πανεπιστημίων. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, θα πρέπει να εγγραφείτε στο σχολείο για ανώτατη εκπαίδευση και να έχετε είτε μια ηλεκτρονική διεύθυνση .edu είτε άλλη τεκμηρίωση για να την αποδείξετε.

Η έκπτωση σπουδαστών στο Αμαζόνιο δεν είναι διαθέσιμη για τους μαθητές γυμνασίου ή για αυτούς που βρίσκονται ακόμα στο δημοτικό ή το δημοτικό σχολείο.

Τι κοστίζει ο πρωταρχικός φοιτητής του Amazon;

Ο πρωταρχικός φοιτητής του Amazon είναι διαθέσιμος ως δωρεάν δοκιμή 6 μηνών, μετά από την οποία μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε την υπηρεσία για 49 δολάρια ετησίως, ισοδύναμο με 4,08 δολάρια / μήνα ή να πληρώνετε μηνιαία. Η μηνιαία χρέωση είναι $ 5,49, καθιστώντας το ελαφρώς πιο ακριβό από το να πληρώνετε για όλα όλοι ταυτόχρονα (κερδίζετε 20% έκπτωση για την αγορά του Prime για το έτος).

Αν έχετε ήδη λογαριασμό Amazon Prime προτού εγγραφείτε στο Amazon Prime Student, η Amazon θα επιστρέψει τα χρήματα που πληρώσατε για το υπόλοιπο της υπάρχουσας συνδρομής σας προτού εγγραφείτε στην έκδοση φοιτητών του προγράμματος.

Οι φοιτητές στην Αριζόνα, την Καλιφόρνια, τη Φλώριδα, το Κεντάκι, το Μίτσιγκαν, το Νιου Τζέρσεϋ, τη Νέα Υόρκη, τη Βόρεια Καρολίνα, το Οχάιο, την Πενσυλβάνια, το Τενεσί, το Τέξας, τη Δυτική Βιρτζίνια και το Ουισκόνσιν πρέπει να πληρώνουν φόρους και για την ένταξή τους.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός φοιτητή και ενός τακτικού λογαριασμού Amazon Prime;

Ως επί το πλείστον, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός λογαριασμού Amazon Prime Student και ενός παραδοσιακού λογαριασμού Amazon Prime. Με τους δύο τύπους λογαριασμών, μπορείτε να έχετε δωρεάν διήμερη αποστολή, απεριόριστες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές , απεριόριστη ανάγνωση σε οποιαδήποτε συσκευή, απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών και δωρεάν παράδοση την ίδια ημέρα σε ορισμένες περιοχές.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ λογαριασμού Prime Student και παραδοσιακού λογαριασμού Prime έρχεται με τη μορφή της απεριόριστης ροής μουσικής. Οι λογαριασμοί σπουδαστών Prime παίρνουν απεριόριστη ροή μουσικής , αλλά μόνο μετά από αυτή τη δωρεάν δοκιμή 6 μηνών έχει τελειώσει. Εάν θέλετε τη μουσική σωστά όταν εγγραφείτε, θα πρέπει να παραιτηθείτε από τη δωρεάν δοκιμή και να αρχίσετε να πληρώνετε για την υπηρεσία αμέσως. Οι δοκιμαστικοί χρήστες του Prime Student χάνουν επίσης πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη δανεισμού του Kindle Owner και σε πάνες 20%.

Ένα τεράστιο προνόμιο για τους φοιτητές του Amazon Prime: Μπορείτε να ανταλλάξετε τα χρησιμοποιημένα εγχειρίδια με την εταιρεία και να κερδίσετε μέχρι και 80% της αξίας τους. Αυτά τα μετρητά έρχονται με τη μορφή δωροκάρτας, αλλά μπορείτε να γυρίσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για να αγοράσετε περισσότερα βιβλία ή ακόμα και να πληρώσετε το μηνιαίο λογαριασμό Prime. Το Amazon προσφέρει επίσης συνήθως ειδικές προσφορές για φοιτητές σε αντικείμενα ειδικά για κολέγιο που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε ένα δωμάτιο dorm.

Οι πρωταρχικοί λογαριασμοί φοιτητών δεν μπορούν επίσης να μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους. Αυτό είναι μόνο για εσάς.

Πόσες φορές μπορείτε να εγγραφείτε;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Prime Student όσες φορές θέλετε, έως και τέσσερα χρόνια συνολικά. Αν λοιπόν το πτυχίο σας πάρει οκτώ χρόνια, θα μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο από την έκπτωση του Prime Student για τέσσερις από αυτούς (αν και ποιος ξέρει, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν μερικά χρόνια στη γραμμή).

Για να εγγραφείτε, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .edu και θα πρέπει να ενημερώσετε το Amazon όταν είναι το έτος αποφοίτησής σας. αν δεν έχετε κάποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .edu για κάποιο λόγο, η Amazon θα αποδεχθεί επίσης τις ακόλουθες μορφές αναγνώρισης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Στο τέλος των τεσσάρων ετών σας, η Amazon θα σας μεταφέρει αυτόματα σε έναν παραδοσιακό λογαριασμό του Amazon Prime.