Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο στο Outlook.com

Η διαβίβαση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν ή περισσότερους άλλους παραλήπτες ή ίσως στον εαυτό σας σε άλλη διεύθυνση είναι εύκολο, φυσικά, στο Outlook.com . Τι συμβαίνει αν το τι πρέπει να φτάσει στο λήπτη δεν είναι (μια έκδοση) του κειμένου του αρχικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όπως επιλέχθηκε από το Outlook.com) με μερικές κεφαλίδες να ρίχνονται αλλά το πλήρες μήνυμα όπως το λάβατε - συμπεριλαμβανομένων όλων των γραμμών κεφαλίδας όπως καθώς και όλα τα μέρη του σώματος και τα εξαρτήματα;

Αυτό, συνήθως γίνεται με την αποστολή του αρχικού μηνύματος ως συνημμένου που μπορεί να ανοιχτεί και να διαβαστεί σαν οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το πρόγραμμα ή την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη, είναι χρήσιμο για παράδειγμα για απόπειρες απόπειρας spam, ιού και ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing), ή για την αντιμετώπιση προβλημάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Outlook.com, δυστυχώς, δεν έχει ενσωματωμένη λειτουργία για να προωθεί ένα μήνυμα ως συνημμένο. δεν έρχεται με μια λειτουργία για να αποθηκεύσετε την πλήρη πηγή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την προσάρτηση είτε. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε στη ρύθμιση του λογαριασμού σας στο Outlook.com σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας (ή σε μια φορητή συσκευή ίσως) μόνο για προώθηση πλήρους αντιγραφής: με ελαφρώς κυκλικό τρόπο, μπορείτε να πάρετε την πηγή του αρχικού μηνύματος στο δίσκο και συνδέστε το επίσης.

Προωθήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο στο Outlook.com

Για να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως πλήρες αντίγραφο με συνημμένο, πρώτα να το αποθηκεύσετε ως αρχείο EML στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας:

Για να προωθήσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη συνέχεια, ως συνημμένο στο Outlook.com χρησιμοποιώντας το αρχείο .eml που δημιουργήσατε:

Σημειώστε ότι ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να μην εμφανίζουν το συνημμένο μήνυμα στους παραλήπτες τους. Αποθηκεύοντας το συνημμένο αρχείου .eml σε ένα αρχείο .eml στο δίσκο και ανοίγοντάς το σε ένα συνήθως ίδιο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα λειτουργήσει συνήθως. Εάν δεν είστε βέβαιοι, μπορείτε να συμπεριλάβετε αυτές τις πληροφορίες στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.