Τα 8 καλύτερα παιχνίδια Nintendo 3DS που αγοράζουν το 2018

Αποκτήστε τους απαραίτητους τίτλους για αυτό το κλασικό φορητό σύστημα

Σίγουρα, το smartphone σας μπορεί να παίξει παιχνίδια βίντεο, αλλά το Nintendo 3DS χτίστηκε για παιχνίδια. Η Nintendo ήταν πάντα ο βασιλιάς των φορητών συστημάτων από την κυκλοφορία του Gameboy το 1989 και δεν υπάρχει επιβράδυνση για αυτούς. Σήμερα έχουμε το Nintendo 3DS, μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών με δύο οθόνες και μια οθόνη που επιτρέπει στερεοσκοπικά 3D εφέ χωρίς την ανάγκη για τρισδιάστατα γυαλιά, δίνοντας στο σύστημα μια δική του ζωή με εντυπωσιακά παιχνίδια για κάθε τύπο παίκτη.

Το Nintendo 3DS φέρνει μαζί του μια τεράστια βιβλιοθήκη με πάνω από 1.000 παιχνίδια, οπότε ποτέ δεν υπάρχει έλλειψη δυνατότητας αναπαραγωγής με το σύστημα. Παρακάτω είναι τα καλύτερα 3DS παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε τώρα, όλα τα οποία παρέχονται σε συγκεκριμένους παίκτες, έτσι αν ψάχνετε για μια πρόκληση, ένα πάρτι ή θέλετε να ξαναζήσετε τα χρόνια δόξας της Nintendo με remastered εκρήξεις από το παρελθόν, εμείς το χω. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τις αγαπημένες μας επιλογές για το Nintendo 3DS.

Προσιτό, εύκολο να παίξει και ευφυές, Super Mario 3D Land παίρνει το κέικ για το καλύτερο 3DS παιχνίδι συνολικά. Το παιχνίδι πλατφόρμας συνδυάζει τα παιχνίδια 2D Mario με πλάγια κύλιση, με ένα μοντέρνο 3D παιχνίδι με διαφορετικά power-ups, μεγάλα όμορφα επίπεδα για να παίξετε, καθώς και διασκεδαστική και ποικίλη μηχανική gameplay.

Το Super Mario 3D Land διαθέτει φωτεινούς πολύχρωμους κόσμους, στους οποίους οι παίκτες ελέγχουν τον Mario που μπορεί να παύσει, το βαρέλι, το κιβώτιο, το άλμα, να ανέβει και να αγωνιστεί ενάντια σε ένα χρονικό όριο. Το παιχνίδι είναι φορτωμένο με διάφορα στοιχεία από τα προηγούμενα παιχνίδια Mario όπως η δύναμη των φύλλων από το Super Mario Bros. 3 που δίνει στο Mario ένα ρακούν, που του επιτρέπει να επιπλέει στον αέρα και να επιτεθεί με τους παίκτες ουράς μπορεί ακόμα να σώσει μια επιπλέον δύναμη να το χρησιμοποιήσετε αργότερα. Λίγα άλλα power-ups δίνουν στους παίκτες έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού που τους βοηθά να ολοκληρώσουν τα επίπεδα και να ξεπεράσουν τους εχθρούς και τα αφεντικά, έτσι ώστε να μπορούν να σώσουν την Princess Peach από την Bowser.

Το Super Smash Bros. έρχεται στο Nintendo 3DS ως το καλύτερο παιχνίδι μάχης στην πλατφόρμα, επιτρέποντας στους παίκτες να παίζουν και να παλεύουν ως τους αγαπημένους τους χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών (Mario, Sonic, Mega Man και Pac-Man). Το παιχνίδι μάχης για πολλούς παίκτες έχει παίκτες να το δουν με διάφορες επιθέσεις και τεχνικές για να αντιμετωπίσουν ζημιά στους αντιπάλους τους, ώστε να τους χτυπήσουν έξω από την περιοχή για ένα KO.

Ο τεράστιος ρόλος 58 χαρακτήρων (συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μπορείτε να κατεβάσετε) δίνει στο Super Smash Bros. ένα από τα μεγαλύτερα διαθέσιμα παιχνίδια μάχης, όπου μπορείτε να παίξετε ως Ryu από Street Fighter II και Cloud Strife από Final Fantasy 7. Super Smash Bros. από μια ατομική εκστρατεία πρόκλησης όπου οι παίκτες παλεύουν τους αντιπάλους της AI σε ένα online multiplayer versus mode για τους φίλους ή ο καθένας σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τους τρόπους μάχης, το παιχνίδι φορτώνεται με αντικείμενα όπως τρόπαια, μουσικά αρχεία, βίντεο αναπαραγωγής και άλμπουμ φωτογραφιών από τις πιο επικές στιγμές μάχης των παικτών.

Θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έγιναν ποτέ, το Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D είναι μια εντελώς ανανεωμένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού του 1998 N64 με βελτιωμένα γραφικά, νέες προκλήσεις και όμορφα τρισδιάστατα οπτικά. Πάνω από 20 δημοσιεύσεις στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών έδωσαν στο παιχνίδι ένα τέλειο σκορ με κάποιους που το ονόμασαν ένα από τα καλύτερα remasters όλων των εποχών.

Ο θρύλος του Zelda: Ocarina of Time 3D είναι ένα παιχνίδι φαντασίας, δράσης και περιπέτειας με παιχνίδια ρόλων και παζλ που βρίσκονται σε έναν τεράστιο εκτεταμένο ανοιχτό κόσμο. Οι παίκτες ελέγχουν τον κύριο χαρακτήρα Link σε μια προοπτική τρίτου προσώπου, διασχίζοντας την τεράστια γη της Hyrule εξερευνώντας διάφορα μπουντρούμια και χρησιμοποιώντας ένα σπαθί και ασπίδα μαζί με άλλα αντικείμενα όπως μαγικά ξόρκια, βέλη και βόμβες για να πολεμήσουν τους εχθρούς. Οποιοσδήποτε παίκτης θέλει να παίξει ένα κλασικό με μια πλούσια ιστορία και να ξεκινήσει μια αναζήτηση αξέχαστων χαρακτήρων, ορόσημα και επικές μάχες αφεντικών θα πρέπει να πάρει το Legend of Zelda: Ocarina του Time 3D.

Το καλύτερο παιχνίδι αγώνων στον κατάλογο πηγαίνει στο Mario Kart 7, όπου οι παίκτες αγωνίζονται ενάντια σε 17 διαφορετικούς χαρακτήρες Mario σε άγρια ​​κομμάτια και δημιουργούν μοναδικά κάρτες, το καθένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Το παιχνίδι επιτρέπει ασύρματα αγώνες για πολλούς παίκτες στο ίδιο δωμάτιο ή μέσω Internet με ευρυζωνική σύνδεση.

Στο Mario Kart 7, οι παίκτες επιλέγουν το δικό τους μοναδικό kart αυτοκινήτου και το προσαρμόζουν με αξεσουάρ που του προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα (για παράδειγμα, τα μεγάλα ελαστικά θα βοηθήσουν στην off-roading). Υπάρχουν οκτώ διαφορετικά κύπελλα με 32 μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων παιχνιδιών Mario Kart από τα προηγούμενα συστήματα Nintendo (SNES, N64, Gameboy Advance, Wii και DS). Το παιχνίδι αλλάζει επίσης τη δυναμική των αγώνων, ρίχνοντας τους παίκτες σε μεγάλα άλματα και έχοντας τους να χρησιμοποιήσουν αλεξίπτωτα για να γλιστρήσουν. Υπάρχουν επίσης υποβρύχια τμήματα των διαδρομών όπου οι παίκτες χρησιμοποιούν μια έλικα για να κατευθύνουν και να προχωρήσουν.

Έμβλημα Πυρκαγιάς: Το ξύπνημα είναι ένα παιχνίδι βίντεο που βασίζεται σε τακτικούς, στρεφόμενους ρόλους, όπου οι παίκτες ελέγχουν ένα πάρτι χαρακτήρων σε έναν κορυφαίο χάρτη κεραμιδιών και ξεπερνούν στρατηγικά τις δυνάμεις του εχθρού και κερδίζουν πόντους εμπειρίας. Το παιχνίδι διαθέτει μια προαιρετική κλασική λειτουργία, όπου οι χαρακτήρες που πεθαίνουν στη μάχη είναι μόνιμα νεκροί για όλο το παιχνίδι, δίνοντας μια αίσθηση πραγματικότητας και βάρους σε κάθε απόφαση εντός παιχνιδιού (η απλή λειτουργία απενεργοποιεί αυτό και οι χαρακτήρες που πεθαίνουν αποκαθίστανται μετά τη μάχη ).

Έμβλημα Πυρκαγιάς: Το Awakening ξεκινάει τους παίκτες, επιλέγοντας το φύλο, το χρώμα των μαλλιών, τους τύπους χαρακτηριστικών, το φωνητικό και το σύστημα κλάσης του avatar του, ώστε να δίνουν στους παίκτες την αίσθηση της ιδιοκτησίας και του εαυτού τους με τον κύριο χαρακτήρα τους. Οι πολλαπλές λειτουργίες δυσκολίας κυμαίνονται από "Normal" έως "Lunatic", δίνοντας στους νέους παίκτες την ευκαιρία να καταλάβουν το gameplay και την τακτική, ενώ οι πιο έμπειροι παίκτες παίρνουν μια διεξοδική και σκληρή πρόκληση. Οι χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν, δημιουργώντας σχέσεις (και μερικές φορές όχι) και ενισχύοντας το ηθικό για καλύτερες επιθέσεις και άμυνες - το παιχνίδι όχι μόνο αναγκάζει τους παίκτες να καταλάβουν τις στρατηγικές στον πόλεμο αλλά και στην αγάπη.

Το Shovel Knight παίρνει το καλύτερο των βιντεοπαιχνιδιών στη δεκαετία του '90 (Mega Man, Mario, Ninja Gaiden, Ducktales, για να αναφέρουμε μερικά) και τα συνδυάζει σε ένα μοναδικό, μη παράγωγο πλατφόρμα 2D side-scrolling. Το μοντέρνο, οκτώ-bit παιχνίδι βασίζεται σε μια χρυσή εποχή παιχνιδιών με λεπτομερή κινούμενα σχέδια, ένα soundtrack chiptune, λεπτομερή χαρακτηριστικά σχεδιασμού παιχνιδιών και πολυεπίπεδη παραλλαξικά υπόβαθρα.

Το Shovel Knight έχει μια ευρεία ανατομία παρά την 2D οπτική του παρουσίαση που δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να γυρίσουν τους εχθρούς, να χρησιμοποιήσουν δευτερεύοντα αντικείμενα, να πηδούν πάνω από τα κενά, να πολεμήσουν με τους εχθρούς, να πηδούν, να σκάψουν το έδαφος για να βρουν θησαυρούς, και τα σημεία ζωής. Οι παίκτες παίζουν ως ιππότης οπλισμένοι με ένα φτυάρι που απομακρύνεται για να πολεμήσει εναντίον μιας αδίστακτης ομάδας ιπποτών που ονομάζεται Τάγμα του Χωρίς Τρίμηνο (ο ηγέτης τους είναι ένας κακός γοητευτής). Οι παίκτες του παλιού σχολείου θα εκτιμήσουν τον Shovel Knight για την καταβολή της ώς της πρώιμης εποχής της Nintendo, ενώ οι νεότεροι παίκτες θα αγαπήσουν τους ιδιότυπους χαρακτήρες, την πρόκληση και το παιχνίδι παιχνιδιού.

Είναι ο φόβος στην παλάμη των χεριών σας! Το Resident Evil: Revelations είναι ένα βιντεοπαιχνίδι τρόμου επιβίωσης, όπου οι παίκτες στέλνονται για να διερευνήσουν μια βιοτρομοκρατική οργάνωση και έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με μια ορδή ζωντανού ζόμπι και μεταλλάξεων. Ενώ κάποια παιχνίδια Resident Evil στο παρελθόν έχουν επικεντρωθεί στη δράση, το Resident Evil: Αποκάλυψη δίνει έμφαση στις ρίζες του τρόμου επιβίωσης με την εξερεύνηση και τη φοροδιαφυγή χρησιμοποιώντας περιορισμένες προμήθειες, πυρομαχικά και ταχύτητα για να κάνουν το παιχνίδι πιο τρομακτικό.

Το Resident Evil: Το Revelations διαθέτει λειτουργία βασικής ιστορίας για έναν μόνο παίκτη όπου οι παίκτες ολοκληρώνουν μια σειρά επεισοδίων για να νικήσουν πολλούς εχθρούς και να λύσουν διάφορα παζλ μέσω της οθόνης αφής του 3DS, καθώς και μια λειτουργία για πολλούς παίκτες όπου οι παίκτες παλεύουν για να επιβιώσουν σε μια ελαφρώς αλλαγμένη καμπάνια. Το προοπτικό παιχνίδι τρίτου προσώπου έχει τους παίκτες να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους και να ολοκληρώνουν μια σειρά σεναρίων μέσω της επεισοδιακής ιστορίας του που διερευνά ένα πλοίο-φάντασμα στη μέση της Μεσογείου. Κατά μήκος του δρόμου, οι παίκτες θα συλλέξουν διαφορετικά όπλα τα οποία, όταν στοχεύουν, μετατοπίζουν την κάμερα σε προοπτική πρώτου προσώπου που κάνει το παιχνίδι πιο δραματικό σε περιόδους κρίσης.

Με πέντε διαφορετικά αθλήματα, το Mario Sports Superstars δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να παίξουν ως τους αγαπημένους τους χαρακτήρες Mario είτε σε ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, τένις, γκολφ ή ιπποδρομίες. Οι ψυχαγωγίες πλήρους κλίμακας κάθε αθλήματος δίνουν στους παίκτες μια βαριά εμπειρία που κάνει κάθε παιχνίδι να αισθάνεται πλήρης και όχι σαν ένα απλό μίνι παιχνίδι.

Το Mario Sports Superstars διαθέτει ένα συναρπαστικό παιχνίδι 11-σε-11 ποδοσφαίρου που δείχνει έναν μίνι χάρτη όλων των χαρακτήρων στην οθόνη για να διευκολύνει την πλοήγηση στο παιχνίδι μαζί με τις επαναλήψεις των πυροβολισμών. Το παιχνίδι του μπέιζμπολ έχει ένα σύστημα στόχευσης τόσο για στάμνες όσο και για κτυπήματα που προβάλλουν mph για κούνιες και γήπεδα, ενώ το τένις επιτρέπει διαφορετικές εναλλαγές rack όπως λοβούς και πυροβολισμούς για πιο απτική μηχανική παιχνιδιού. Το γκολφ είναι το πιο απαλό παιχνίδι του τσαμπιού, με ηρεμιστική μουσική και μακρά γαλήνια μαθήματα και συστήματα ευθυγράμμισης στόχων, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να τελειοποιήσουν την ταλάντευση τους. Ο τρόπος ιπποδρομιών σχεδόν αισθάνεται σαν το δικό του αγωνιστικό παιχνίδι, με τους παίκτες να χορεύουν πάνω σε κομμάτια, να συλλέγουν power-ups και να χρησιμοποιούν turbo boosts.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .