Πώς να δημιουργήσετε αυτόματα ένα βιβλίο διευθύνσεων αλληλογραφίας των Windows

Πάρτε μια προσέγγιση hands-off για τη συγκέντρωση των επαφών σας

Μπορεί να έχετε τις καλύτερες προθέσεις να δημιουργήσετε το βιβλίο διευθύνσεών σας, ώστε να έχετε τις διευθύνσεις των φίλων και των επιχειρηματικών συνεργατών σας όταν τις χρειάζεστε, αλλά αν έχετε αναβληθεί, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια χρήσιμη λειτουργία στο Windows Mail .

Κάθε φορά που απαντάτε σε κάποιον μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Windows Mail μπορεί να προσθέσει αυτόματα τον παραλήπτη στο βιβλίο διευθύνσεών σας. Είναι ένας εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε μια πλήρη λίστα επαφών.

Δημιουργήστε αυτόματα το Βιβλίο διευθύνσεων αλληλογραφίας των Windows

Για να έχετε αυτόματα στους χρήστες στους οποίους απαντήσατε προστέθηκε στη λίστα επαφών σας Windows Mail:

  1. Επιλέξτε Εργαλεία> Επιλογές ... από το μενού.
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα Αποστολή .
  3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτόματα τα άτομα στα οποία απαντώ στην λίστα επαφών μου .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Σημειώστε ότι οι παραλήπτες δεν προστίθενται στις επαφές σας κατά την εκκίνηση ενός νέου μηνύματος και τη διεύθυνση με μη αυτόματο τρόπο. Οι αρχικοί αποστολείς μετατρέπονται σε επαφές βιβλίων διευθύνσεων μόνο όταν απαντήσετε.

Πού είναι οι επαφές στα Windows 10;

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη λίστα επαφών σας στα Windows 10 , ανατρέξτε στην εφαρμογή "Άτομα". Αυτό είναι όπου το Windows Mail αποθηκεύει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας του. Για να προβάλετε τις επαφές που σχετίζονται με τους λογαριασμούς σας, επιλέξτε το εικονίδιο Μετάβαση σε άτομα για να ανοίξετε την εφαρμογή "Πρόσωπα". Βρίσκεται στην κάτω αριστερή πλευρά του παραθύρου δίπλα στα εικονίδια Switch to Mail και Switch to Calendar.

Κάντε την προεπιλεγμένη αλληλογραφία των Windows στα Windows 10

Τα Windows 10 συνοδεύονται από το Windows Mail, αλλά ενδέχεται να μην οριστούν ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση για το Windows Mail:

  1. Επιλέξτε το κουμπί Έναρξη .
  2. Πληκτρολογήστε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογής .
  3. Στην ενότητα " Πρόγραμμα περιήγησης στο Web" , επιλέξτε το τρέχον πρόγραμμα περιήγησης και στη συνέχεια επιλέξτε Windows Mail .