Καλύτερο δωρεάν λογισμικό Bittorrent για κοινή χρήση αρχείων

Κατεβάστε δωρεάν και νόμιμη μουσική χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή BitTorrent

Το λογισμικό κοινής χρήσης αρχείων (κοινώς αναφερόμενο ως P2P ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση σε δίκτυα BitTorrent για τη λήψη αρχείων ψηφιακής μουσικής και άλλων τύπων μέσων που μοιράζονται άλλοι. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι θα μπορούσατε να παραβιάζετε το νόμο αν μοιραστείτε αντικειμενικά υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα αν δεν είστε προσεκτικοί.

Ωστόσο, αν παραμείνετε ελεύθεροι και νόμιμοι ιστότοποι BitTorrent , υπάρχει μια τεράστια ποσότητα δωρεάν διαθέσιμης μουσικής, βίντεο κ.λπ. που μπορείτε να κατεβάσετε (και να μοιραστείτε) χωρίς φόβο χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν πρόγραμμα P2P . Εδώ είναι μια επιλογή των προγραμμάτων κοινής χρήσης αρχείων που έχουν επιλεγεί για τη δημοτικότητα και τα χαρακτηριστικά τους.

01 από 04

μTorrent

Ένας ελαφρύς υπολογιστής-πελάτης για τα Microsoft Windows που είναι γρήγορος σε λήψεις και φως στους πόρους. Το μTorrent είναι ένα εξαιρετικά συμβατό πρόγραμμα που λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις των Windows και χρησιμοποιεί λιγότερο από 6mb μνήμης. Ακόμα κι αν αυτό το λεπτό πρόγραμμα με επένδυση είναι μικρό σε σχέση με άλλους P2P πελάτες, είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα κοινής χρήσης αρχείων που χρησιμοποιούνται στο Internet. Περισσότερο "

02 από 04

BitComet

Ένα πολύ δημοφιλές πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων για τα Microsoft Windows που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο BitTorrent. Υποστηρίζει τη λήψη HTTP / FTP και χρησιμοποιεί το P2P για να αυξήσει περαιτέρω τις ταχύτητες λήψης. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό της διεπαφής BitComet είναι ένα ενσωματωμένο παράθυρο του Internet Explorer για να διευκολύνει την αναζήτηση Bit Torrents . Περισσότερο "

03 του 04

Azureus Vuze

Το Azureus Vuze είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην Java και χρησιμοποιείται για δίκτυα BitTorrent. Έχει μια απίστευτη λίστα χαρακτηριστικών και μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η χρήση των δικτύων I2P και Tor για την ενεργοποίηση της ανώνυμης κοινής χρήσης αρχείων. Το Azureus Vuze έχει καλή υποστήριξη με τακτικές ενημερώσεις και είναι διαθέσιμο για πολλά λειτουργικά συστήματα λόγω της χρήσης της προγραμματιστικής γλώσσας Java. Περισσότερο "

04 του 04

Ares Galaxy

Το Ares Galaxy είναι ένα πρόγραμμα κοινής χρήσης αρχείων ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιεί το δίκτυο Ares. Το πρόγραμμα υποστηρίζει επίσης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς BitTorrent και SHOUTcast . Αυτός ο πελάτης P2P χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης για να μεγιστοποιήσει τις ταχύτητες λήψης και έχει το δικό του πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Υπάρχει μια υπηρεσία συνομιλίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε με μια κοινότητα ανθρώπων ή ακόμα και να δημιουργήσετε δικά σας κανάλια. Ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και διοργανωτής καθιστά δυνατή την εύκολη προεπισκόπηση και οργάνωση των λήψεων σας. Περισσότερο "