Πώς να διορθώσετε τη σύνδεση BlackBerry Mobile Network

Αυτά τα βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων μπορούν να σας οδηγήσουν και να τρέξουν χωρίς χρόνο

Οι νέοι χρήστες του BlackBerry ενδέχεται να βρουν εκ των προτέρων το τηλέφωνο τους εκφοβισμό. Ένα BlackBerry μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, απλώς και μόνο επειδή έχει τόσα πολλά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το υλικό και το λογισμικό BlackBerry είναι κομψά σχεδιασμένα και τα προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι πολύ εύκολα, ακόμα και όταν τα προβλήματα αυτά σχετίζονται με τη σύνδεση του κινητού σας δικτύου.

Αυτά τα βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων μπορούν να επιλύσουν τα περισσότερα ζητήματα σύνδεσης BlackBerry για κινητά δίκτυα που δεν είναι αποτέλεσμα περιφερειακών ή εθνικών διακοπών φορέα. Εάν το ζήτημα είναι πιο περίπλοκο ζήτημα συσκευής, η τεχνική υποστήριξη του φορέα σας θα σας καθοδηγήσει σε πιο λεπτομερή αντιμετώπιση προβλημάτων.

Πώς να καθορίσει προβλήματα δικτύου BlackBerry

Αν έχετε προβλήματα με το σήμα BlackBerry ή κάποιο άλλο θέμα κινητού δικτύου, ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα και, στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά για να δείτε αν μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο της εταιρείας σας:

Σημείωση: Αυτός ο οδηγός απευθύνεται σε συσκευές που εκτελούν BlackBerry OS. Εάν χρησιμοποιείτε νεότερο smartphone BlackBerry που χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android, μεταβείτε στα βήματα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

 1. Όταν παρατηρείτε για πρώτη φορά ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο ασύρματο δίκτυο του φορέα σας, πρέπει να απομονώσετε το πρόβλημα για να δείτε αν αυτό συμβαίνει ειδικά με τη συσκευή σας ή εάν ο φορέας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
  1. Αν έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή, μπορείτε να το κάνετε αυτό, αναζητώντας στο διαδίκτυο, όπως στην επίσημη σελίδα του BlackBerry Twitter ή στον ανιχνευτή κάτω, ή μιλώντας σε άλλα άτομα στον ίδιο μεταφορέα.
 2. Αν διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα δικτύου, αλλά για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στο τηλέφωνό σας, ανοίξτε το Διαχειριστείτε το μενού Συνδέσεις και αποσυνδέστε το από το Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi και Bluetooth καταργώντας την επιλογή των πλαισίων δίπλα τους.
  1. Μόλις αποσυνδεθείτε εντελώς από όλα τα δίκτυα, επανασυνδεθείτε μόνο με το Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας .
 3. Εκτελέστε μια μαλακή επαναφορά στο BlackBerry αν δεν μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε στο ασύρματο δίκτυό σας ή εάν μπορείτε να συνδεθείτε αλλά δεν μπορείτε να πραγματοποιείτε ή να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις και να μεταφέρετε δεδομένα.
  1. Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε πατημένο τα πλήκτρα ALT + CAP (δεξιά) + DEL .
 4. Εκτελέστε μια σκληρή επαναφορά αν η σύνδεσή σας δεν αποκατασταθεί όταν το BlackBerry τερματίσει την εκκίνηση.
  1. Σημείωση: Προτού αντικαταστήσετε τη μπαταρία του BlackBerry, αφαιρέστε και αντικαταστήστε την κάρτα SIM για να βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί σωστά. Τα παλαιότερα CDMA BlackBerrys ενδέχεται να μην διαθέτουν κάρτα SIM, οπότε αυτό δεν ισχύει για αυτά.
 1. Εάν μετά την εκκίνηση της συσκευής, το BlackBerry εξακολουθεί να μην συνδέεται κανονικά στο δίκτυο, ακόμη και μετά την αντικατάσταση της κάρτας SIM και της μπαταρίας, επικοινωνήστε με τον μεταφορέα για πρόσθετη βοήθεια.

Τι εάν το Blackberry μου τρέχει το Android OS;

Εάν το BlackBerry έχει εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Android και δεν συνδέεται στο διαδίκτυο που παρέχεται από τον φορέα σας, ακολουθήστε τα βήματα αυτής της ενότητας. Είναι πιθανό το τηλέφωνό σας να μην δείχνει καν το λογότυπο 3G ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη σύνδεσης δικτύου.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και βρείτε Ασύρματα και Δίκτυα .
 2. Μεταβείτε στην ενότητα Κινητά δίκτυα .
 3. Βρείτε την ενότητα που έχει ονόματα σημείων πρόσβασης .
 4. Πατήστε το κουμπί επιλογών στην κάτω αριστερή πλευρά του BlackBerry.
 5. Επιλέξτε Επαναφορά στις προεπιλογές .
 6. Στη λίστα που εμφανίζεται, επιλέξτε αυτή που περιέχει τη λέξη διαδίκτυο .
 7. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και ενεργοποιήστε το ξανά.