Κορυφαία Παιχνίδια πρώτου προσώπου από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο

Μέσα από την ιστορία του παιχνιδιού βίντεο και PC, σχεδόν κάθε μάχη, αψιμαχία και μυστική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου έχει αναδημιουργηθεί σε ένα βιντεοπαιχνίδι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ενώ μερικά παιχνίδια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου προσπαθούν να παραμείνουν αληθινά για τα ιστορικά γεγονότα και τα αρχεία, άλλοι έχουν πάρει κάποιες ελευθερίες και προσαρμοσμένη ιστορία για να ταιριάζουν σε νέες, φανταστικές ιστορίες που χαρακτηρίζουν τα πάντα, από τα παραφυσικά μέχρι τους αλλοδαπούς και ακόμη και τα ζόμπι. Η μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών μιλά για το πόσο δημοφιλείς είναι οι αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου εδώ και πολλά χρόνια.

Ο κατάλογος των πρώτων σκοπευτών πρώτου προσώπου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που ακολουθεί είναι ένας οριστικός κατάλογος των σκοπευτών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που περιλαμβάνει τις πρόσφατες κυκλοφορίες και τα παλαιότερα αγαπημένα, τα οποία θεωρούνται από πολλούς, ότι είναι παιχνίδια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου σε όλο το είδος. Είτε είστε οπαδός των σκοπευτών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου είτε όχι, αυτοί οι τίτλοι είναι σίγουροι ότι θα σας δώσουν κάποια μεγάλη παλμική δράση και το παιχνίδι και ίσως ακόμη και να διδάξετε ένα μικρό μάθημα ιστορίας στην πορεία.

01 από 21

Κλήση του καθήκοντος

Κλήση του καθήκοντος. © Activision

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 29 Οκτωβρίου 2003
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Θέατρο Επιχειρήσεων: Ευρωπαϊκό
Αναπαραγωγή φατριών / εθνών: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, ΕΣΣΔ, Γερμανία (μόνο για πολλούς παίκτες)
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Το αρχικό Call of Duty, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003, καταλαμβάνει τον κατάλογο των καλύτερων σκοπευτών πρώτου προσώπου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Μετά από περίπου δώδεκα χρόνια από την απελευθέρωσή του εξακολουθεί να είναι ο βασικός κομιστής όταν πρόκειται για τους κορυφαίους σκοπευτές του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Παρόλο που δεν μπορεί πλέον να έχει τα πιο state-of-the-art γραφικά, το gameplay και η ιστορία εξακολουθούν να είναι η κορυφαία τιμή και είναι μια νοσταλγική ματιά πίσω στο παιχνίδι που ξεκίνησε ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise video games στην ιστορία.

Το Call of Duty διαθέτει τρεις ιστορίες μεμονωμένων παικτών και έξι ανταγωνιστικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες. Εκτός από το βασικό παιχνίδι Call of Duty, υπήρχε επίσης ένα πακέτο επέκτασης που ονομάζεται Call of Duty: United Offensive. Τόσο το βασικό παιχνίδι όσο και το πακέτο επέκτασης μπορούν να βρεθούν στο Deluxe Edition ή μέσω πολλών ψηφιακών διανομέων.

02 από 21

Μετάλλιο τιμής: Συμμαχική Assault

© EA

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Ιανουαρίου 2002
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Θέατρο Επιχειρήσεων: Ευρωπαϊκές Αναπαραγωγικές Φράξεις / Εθνών: ΗΠΑ, Γερμανία (μόνο για πολλούς παίκτες)
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Το Medal of Honor: Allied Assault απελευθερώθηκε το 2002, ακριβώς στη μέση αυτής της "χρυσής εποχής" των σκοπευτών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που είδαν την απελευθέρωση πολυάριθμων παιχνιδιών με θέμα το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που αποτελούν μέρος αυτού του καταλόγου. Το Medal of Honor Allied Assault ήταν το τρίτο παιχνίδι της σειράς Medal of Honor αλλά μόλις κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μετά την επιτυχία του αρχικού Medal of Honor για το σύστημα Sony PlayStation. Σε αυτό οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του στρατού των ΗΠΑ Mike Powell καθώς παλεύει για να επιβιώσει από την Ημέρα D και τις ημέρες έναρξης της εισβολής στην Ευρώπη.

Το Medal of Honor Allied Assault είχε επίσης δύο κυκλοφοριακά πακέτα επέκτασης, Medal of Honor Allied Assault Spearhead, τα οποία συγκεντρώνονται γύρω από έναν αλεξιπτωτιστή που αγωνίζεται στην Ημέρα D, Η μάχη του άφθονου και πίσω από τις εχθρικές γραμμές στο Βερολίνο. Η δεύτερη επέκταση που ονομάζεται Breakthrough μετακινεί το παιχνίδι στη καμπάνια της Βόρειας Αφρικής, τη Σικελία και την Ιταλία που απεικονίζουν διάσημες μάχες όπως η μάχη του Pass Pass, η μάχη του Monte Cassino και πολλά άλλα. Το βασικό παιχνίδι και τα πακέτα επέκτασης του κυκλοφόρησαν εκ νέου σε μια σειρά συνδυαστικών πακέτων.

03 του 21

Επιστροφή στο Κάστρο Wolfenstein

Επιστροφή στο Κάστρο Wolfenstein. © Activision

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Νοεμβρίου 2001
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Επιστροφή στο Castle Wolfenstein είναι μια επανεκκίνηση του αρχικού Shooter πρώτου προσώπου Wolfenstein 3D που κυκλοφόρησε για MS-DOS και άλλα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ενώ η επιστροφή στο Κάστρο Wolfenstein μοιράζεται μερικά ιστορικά στοιχεία από το πρωτότυπο, είναι πραγματικά νέα ιστορία. Σε αυτό παίρνουν οι παίκτες το ρόλο του BJ Blazkowicz που έχει συλληφθεί στο Κάστρο Wolfenstein ενώ προσπαθεί να διερευνήσει τη γερμανική SS Paranormal Division. Οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο του BJ μόλις έχει δραπετεύσει και προσπαθεί να βγάλει το δρόμο του από το κάστρο. Σύντομα θα ανακαλύψει τις φρίκες που περιμένουν τους Συμμάχους αν δεν μπορεί πλέον να σταματήσει την Παραφυσική Διεύθυνση SS.

Με τα σημερινά πρότυπα τα γραφικά μπορεί να φαίνονται χρονολογημένα, αλλά είναι οπωσδήποτε στο ίδιο επίπεδο με το Medal of Honor Allied Assault και Call of Duty. Η συναρπαστική ιστορία, το επίπεδο σχεδιασμό και το παιχνίδι είναι όλα κορυφαία εγκιβωτισμού εν τούτοις και το τμήμα του παιχνιδιού για πολλούς παίκτες ήταν το σπάσιμο του εδάφους όταν κυκλοφόρησε και μπορεί να εξακολουθεί να βλέπετε σε πιο πρόσφατους σκοπευτές πολλαπλών παικτών. Το παιχνίδι δεν περιείχε πακέτα επέκτασης και τελικά ακολούθησε μια συνέχεια του Wolfenstein και του Wolfenstein Η Νέα Τάξη μπορεί να βρεθεί σε αυτόν τον κατάλογο.

04 από 21

Οι αδελφοί στα όπλα: Ο δρόμος προς το λόφο 30

Οι αδελφοί στα όπλα: Ο δρόμος προς το λόφο 30. © Ubisoft

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Μαρτίου 2005
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Οι αδελφοί στα όπλα: Ο δρόμος προς το Hill 30 είναι ένας πρώτος παίκτης τακτικής, στον οποίο οι παίκτες ελέγχουν μια ομάδα στρατευμάτων από την 101η Airborne Division στις ημέρες έναρξης της εισβολής της Νορμανδίας της Ευρώπης κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Τόσο η ομάδα όσο και οι χαρακτήρες είναι ήρωες της πραγματικής ζωής που αγωνίστηκαν για την 101η.

Οι παίκτες θα ελέγξουν έναν μόνο αλεξιπτωτιστή, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη βοήθεια ολόκληρης της ομάδας, αν θέλει να πετύχει σε οποιαδήποτε από τις αποστολές. Οι παίκτες το κάνουν αυτό με την έκδοση διαφόρων εντολών όπως η κάλυψη της πυρκαγιάς, η κάλυψη, η επίθεση, η υποχώρηση και άλλα. Την εποχή της απελευθέρωσής του, η ιδέα που βασίζεται στην ομάδα ήταν σχετικά νέα στους σκοπευτές του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και η επιτυχία των Brothers In Arms: Road to Hill 30, τόσο για το PC όσο και για τα συστήματα κονσόλας, οδήγησε σε μια σειρά από συνέχειες.

05 από 21

Battlefield: 1942

Battlefield: 1942. © EA

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Σεπτεμβρίου 2002
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Είναι πραγματικά καταπληκτικό το γεγονός ότι τόσες πολλές κορυφαίες franchises παιχνιδιών βίντεο ξεκίνησαν με ένα παιχνίδι με θέμα το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Battlefield: Το 1942 είναι ένα παράδειγμα και είναι το πρώτο παιχνίδι στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά Battlefield των σκοπευτών πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες. Battlefeld: Το 1942 μας εισήγαγε την ιδέα ότι ένα παιχνίδι θα μπορούσε να επιτύχει ως παιχνίδι μόνο για πολλούς παίκτες. Όταν απελευθερώθηκε, το παιχνίδι περιλάμβανε δεκάδες χάρτες, πέντε διαφορετικούς στρατούς για να επιλέξουν (ανάλογα με τον χάρτη), και αυθεντικά όπλα και οχήματα. Battlefield: Το 1942 περιλάμβανε δύο πακέτα επέκτασης Road to Rome και μυστικά όπλα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία εισήγαγαν νέα όπλα, οχήματα, χάρτες και πολλά άλλα.

Μετά από τα δύο πακέτα επέκτασης, η σειρά Battlefield κινήθηκε από το Β Παγκόσμιο Πόλεμο στο Βιετνάμ και ο σύγχρονος στρατός με το blockbuster Battlefield 2. Όσοι εξακολουθούν να ψάχνουν να αποκτήσουν ένα fixliplayer τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μπορούν να το πάρουν δωρεάν στο Origin, υπηρεσία. Διαφορετικά, υπάρχουν πολλά σύνθετα πακέτα που περιλαμβάνουν αυτό και όλες τις επεκτάσεις που μπορούν να βρεθούν για λιγότερο από $ 10.

06 από 21

Call of Duty 2

Call of Duty 2. © Activision

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 25 Οκτωβρίου 2005
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Το Call of Duty 2 είναι η δεύτερη δόση στην σειρά Call of Duty που επιστρέφει το ευρωπαϊκό θέατρο των επιχειρήσεων όπου οι παίκτες μπορούν να παίξουν μέσα από τέσσερις ξεχωριστές καμπάνιες για ένα παίκτη, οι οποίες λένε καθένα την ιστορία ενός άλλου στρατιώτη.

Οι τέσσερις εκστρατείες περιλαμβάνουν μια σοβιετική εκστρατεία, δύο βρετανικές εκστρατείες - μία στη Βόρεια Αφρική και μία στην Ευρώπη και μία αμερικανική εκστρατεία. Υπάρχουν συνολικά 27 αποστολές και στις τέσσερις εκστρατείες. Το στοιχείο του Call of Duty 2 για πολλούς παίκτες ήταν επίσης ευρέως επιτυχημένο με περισσότερους από δώδεκα χάρτες, τέσσερις χώρες για να επιλέξουν ανάλογα με το χάρτη και υποστήριξη για online μάχες μέχρι και 64 παίκτες σε dedicated servers.

07 από 21

Αδελφοί σε όπλα: Κερδισμένοι στο αίμα

Αδελφοί σε όπλα: Κερδισμένοι στο αίμα. © Ubisoft

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Οκτωβρίου 2005
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Brothers In Arms: Earned In Blood συνεχίζει την ιστορία που ξεκίνησε στο Brothers In Arms: Road to Hill 30. Αυτή τη φορά οι παίκτες θα ελέγξουν τον Sargeant Joe Hartsock, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας στο προηγούμενο παιχνίδι. Η ιστορία μεμονωμένων παικτών για το Earned in Blood χωρίζεται σε τρία κεφάλαια. το πρώτο μέρος καλύπτει το χρόνο κατά τη διάρκεια της αρχικής εισβολής D-Day. το δεύτερο μέρος λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσης και της επακόλουθης υπεράσπισης του Carentan - σε αυτό το κεφάλαιο οι παίκτες είναι στην εντολή της 2ης ομάδας, 3ης πτέρυγας. και το τελευταίο κεφάλαιο πραγματοποιείται γύρω από τον Saint-Sauveur-le-Vicomte.

Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κεφάλαιο του Earned In Blood επικαλύπτεται με το Road to Hill 30, αλλά όλες οι αποστολές από αυτό το πρώτο μέρος είναι όλες νέες και δεν βρέθηκαν στο αρχικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι παιχνιδιών Brothers In Arms: Earned In Blood είναι το ίδιο με αυτό των Brothers In Arms: Road to Hill 30, όπου οι παίκτες ελέγχουν έναν πρωτοπόρο στρατιώτη σε προοπτική πρώτου προσώπου με την ικανότητα να εκδίδουν εντολές και εντολές στα μέλη της ομάδας. Διαθέτει επίσης τον κινητήρα γραφικών Same Unreal Engine 2.0 που χρησιμοποιείται στον αρχικό τίτλο και περιλαμβάνει επίσης ενισχυμένο εχθρικό AI όπου οι στρατιώτες του εχθρού αποκρίνονται και προσαρμόζονται με βάση τις κινήσεις και τις εντολές των παικτών. Brothers In Arms: Earned In Blood είναι μια σταθερή συνέχεια που έχει μια άλλη μεγάλη ιστορία και αποδεδειγμένο παιχνίδι.

08 από 21

Call of Duty World στον πόλεμο

Call of Duty World στον πόλεμο. © Activision

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Νοεμβρίου 2008
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Call of Duty: Το World at War είναι το τρίτο και πιθανόν τελευταίο παιχνίδι Call of Duty που τέθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το παιχνίδι είναι στην πραγματικότητα το πρώτο κεφάλαιο στο τόξο της ιστορίας Black Ops, με το Call of Duty Black Ops να μεταφέρει την ιστορία στον Ψυχρό Πόλεμο και το Call of Duty Black Ops II μετακινώντας την ιστορία από τον ψυχρό πόλεμο στο εγγύς μέλλον. Η ιστορία του Call of Duty World στον πόλεμο αρχίζει στο θέατρο του Ειρηνικού στο νησί Makin με τους παίκτες να αναλαμβάνουν το ρόλο ενός θαλάσσιου ιδιωτικού που σώζεται από μια ομάδα πεζοναυτών.

Η αποστολή ακολουθεί χαλαρά την πραγματική ζωή Makin Island Raid που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 1942. Η ιστορία στη συνέχεια μετατοπίζεται στο ανατολικό μέτωπο της ευρωπαϊκής εκστρατείας με παίκτες που αναλαμβάνουν το ρόλο της ρωσικής ιδιωτικής κατά τη διάρκεια της Μάχης του Στάλινγκραντ. Το παιχνίδι ακολουθεί αυτό το εμπρός και πίσω στυλ μεταξύ των ευρωπαϊκών και του Ειρηνικού θεάτρων μέσω 15 αποστολών και το τέλος του πολέμου.

Εκτός από τον μεμονωμένο παίκτη, το Call of Duty World at War περιλαμβάνει επίσης μια ισχυρή ανταγωνιστική λειτουργία για πολλούς παίκτες που περιλαμβάνει τις τέσσερις χώρες που εμφανίζονται στην καμπάνια για ένα παίκτη και έξι διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, όπως deathmatch, σύλληψη της σημαίας, επιβίωση ομάδας και πολλά άλλα.

Το Call of Duty World at War ήταν επίσης το πρώτο παιχνίδι που χαρακτήρισε το εξαιρετικά δημοφιλές μίνι παιχνίδι Ζόμπι, το οποίο είναι ένα συνεταιριστικό παιχνίδι τεσσάρων παικτών όπου ο παίκτης προσπαθεί να επιβιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο εναντίον και ανελέητη ορδή των ναζιστικών ζόμπι. Ο τρόπος παιχνιδιών ζόμπι ήταν τόσο δημοφιλής που έχει χαρακτηριστεί και επεκταθεί επάνω σε κάθε ένα από τα μαύρα παιχνίδια Ops ιστορία τόξου, καθώς και Call of Duty Advanced Warfare.

09 από 21

Wolfenstein: Η νέα τάξη

Wolfenstein: Η νέα τάξη. © Bethesda Softworks

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Μαΐου 2014
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος παίκτης
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Wolfenstein: Η νέα σειρά είναι το όγδοο παιχνίδι στη σειρά Wolfenstein των πρώτων σκοπευτών πρώτου προσώπου του Β Παγκοσμίου Πολέμου, αν είναι ο τρίτος τίτλος από την επανεκκίνηση της σειράς Επιστροφή στο Κάστρο Wolfenstein το οποίο κυκλοφόρησε πίσω το 2001. Η ιστορία ακολουθεί μια εναλλακτική ιστορία του παιχνιδιού στο οποίο η Ναζιστική Γερμανία κέρδισε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο της δεκαετίας του 1940.

Βάζοντας περίπου 20 χρόνια μετά τη νίκη του Ναζί, το παιχνίδι δεν είναι τεχνικά παιχνίδι του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά συμπεριλαμβάνεται εδώ λόγω του γεγονότος ότι η Ευρώπη βρίσκεται υπό τον έλεγχο της ναζιστικής Γερμανίας και συνεχίζει να έχει ένα κίνημα αντίστασης ενάντια στη Γερμανία, Ποτέ δεν έχω τελειώσει επίσημα σε αυτό το πλασματικό χρονοδιάγραμμα.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες για άλλη μια φορά αναλαμβάνουν το ρόλο του BJ Blazkowicz που ξυπνάει από 14ετή φυτική κατάσταση σε πολωνικό άσυλο λίγο πριν να εκτελεστεί. Ξεφεύγει και σύντομα ενώνει το κίνημα αντίστασης και για άλλη μια φορά μάχεται εναντίον των Ναζί.

Οι δυνατότητες παιχνιδιού περιλαμβάνουν ένα σύστημα κάλυψης που βοηθά τους παίκτες σε μάχες με την ικανότητα να σπρώχνουν και να πυροβολούν από το πίσω κάλυμμα και ένα μοναδικό σύστημα υγείας που έχει διαχωριστεί και αναγεννηθεί, αλλά αν εξαντληθεί ολόκληρο το τμήμα δεν θα αναγεννηθεί χωρίς πακέτο υγείας. Wolfenstein: Η Νέα Παραγγελία Το παιχνίδι δεν περιέχει λειτουργία παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, αλλά επικεντρώνεται στην καμπάνια για ένα παίκτη, η οποία λέγεται πάνω από 16 κεφάλαια / αποστολές.

10 από 21

Ήρωες της Δύσης

Ήρωες του Δυτικού Screenshot.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Μαρτίου 2016

Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας

Οι Ήρωες της Δύσης είναι μια κοινότητα που αναπτύχθηκε για την Red Orchestra 2 & Rising Storm που μετατρέπει το θέατρο του πολέμου στο Δυτικό Μέτωπο με συμμαχικούς στρατιώτες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας που αγωνίζονται ενάντια στους Γερμανούς σε μερικές από τις πιο διάσημες μάχες του Παγκοσμίου Πολέμου II. Αυτό περιλαμβάνει τις προσγειώσεις της ημέρας D στην παραλία Omaha, τη μάχη στο Carentan, το λιμάνι Brest και την λειτουργία Market Garden.

Αυτό το mod προσθέτει το British Airborne ως νέα ομάδα και περιλαμβάνει 4 νέους χάρτες πολλών παικτών και 5 νέα μοντέλα χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων των American Rangers και της American / British Airborne. Το mod περιλαμβάνει επίσης 4 νέους χάρτες πολλών παικτών και 10 νέα όπλα. Το παιχνίδι θα απαιτήσει Rising Storm για να παίξει.

11 από 21

Κόκκινη Ορχήστρα: Ostfront 41-45

Κόκκινη Ορχήστρα: Ostfront 41-45. © Interactive Tripwire

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Μαρτίου 2006
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος παίκτης, Πολλαπλών παικτών
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Red Orchestra: Ο Ostfront 41-45 είναι ένας πρώτος σκοπευτής τακτικής που βρίσκεται στο Ανατολικό Μέτωπο κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου και απεικονίζει τον αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης. Τη στιγμή της απελευθέρωσής του χρεώθηκε από τον προγραμματιστή Tripwire Interactive ως το μοναδικό shooter πρώτου προσώπου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο ρωσικό μέτωπο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρχικά ως Red Orchestra: Combined Arms μια συνολική μετατροπή mod για Unreal Tournament 2004. Αυτό το παιχνίδι, όταν μέσα από μια σειρά εκδόσεων μέχρι να ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει μέσω Steam ως Red Orchestra Ostfront 41-45.

Red Orchestra: Το Ostfront 41-45 είναι κυρίως ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες με περισσότερους από δώδεκα χάρτες και υποστήριξη για έως και 32 παίκτες στο διαδίκτυο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης 14 διαφορετικά οχήματα και 28 αυθεντικά όπλα πεζικού. Red Orchestra: Το Ostfront 41-45 δίνει έμφαση στον ρεαλισμό που χαρακτηρίζει ένα εξελιγμένο σύστημα βαλλιστικών που χρησιμοποιεί τη φυσική για να προσομοιώνει την πτώση των σφαγών, τον χρόνο πτήσης και άλλα.

Οι παίκτες επίσης δεν θα έχουν το όφελος από ένα κινούμενο crosshairs για να βοηθήσουν να τους βοηθήσουν να στοχεύσουν το όπλο τους, αλλά οι παίκτες είτε θα πυροβολήσουν από το ισχίο είτε θα χρησιμοποιήσουν τις θέσεις σιδήρου που παρέχονται στο όπλο. Οχημάτων περιοχή επίσης πιο ρεαλιστική από ό, τι θα βρείτε σε άλλα παιχνίδια σε αυτή τη λίστα με δεξαμενές που έχουν πιο ρεαλιστική πανοπλία και πολλαπλούς παίκτες μπορεί να άνθρωπος ένα όχημα, όπως ένα πλήρωμα τριών ατόμων δεξαμενή με κάθε παίκτη να αναλάβει μια διαφορετική ευθύνη. Το παιχνίδι ακολούθησε μια συνέχεια το 2011 με την ονομασία Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad.

12 από 21

Ημέρα της Νίκης: Πηγή

Ημέρα της Νίκης: Πηγή. © Valve Corporation

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Σεπτεμβρίου 2005
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Πολλαπλοί παίκτες
Παιχνίδια / στρατεύματα που μπορούν να αναπαραχθούν: Στρατός των ΗΠΑ, γερμανικό Wehrmacht
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Ημέρα της Νίκης: Η πηγή είναι ένας παίκτης πρώτου προσώπου πολέμου του Β Παγκοσμίου Πολέμου που κυκλοφόρησε το 2005 από την Valve Corporation και είναι ένα remake της ημέρας της Defeat mod για την αρχική Half-Life. Ημέρα της Νεκράς: Η πηγή βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Θεατρικό Θέατρο κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους του πολέμου. Οι παίκτες επιλέγουν να πολεμήσουν είτε για τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών είτε για το γερμανικό Wehrmacht και στη συνέχεια επιλέξτε από μία από τις έξι κατηγορίες χαρακτήρων.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει δύο τρόπους παιχνιδιού - τον εδαφικό έλεγχο στον οποίο οι ομάδες θα αγωνιστούν για να ελέγξουν τα στρατηγικά σημεία στο χάρτη κερδίζοντας πόντους προς τη νίκη. Στην έκρηξη υπάρχουν δύο παραλλαγές που είναι κατά βάση οι ίδιες - μία ομάδα θα έχει ως στόχο την φύτευση και την έκρηξη εκρηκτικών σε διάφορες θέσεις γύρω από τον χάρτη, ενώ η άλλη ομάδα πρέπει να υπερασπιστεί αυτές τις θέσεις. Στην άλλη παραλλαγή και οι δύο ομάδες πρέπει να φυτέψουν και να υπερασπιστούν τα εκρηκτικά.

Οι έξι τάξεις χαρακτήρων έχουν ο καθένας έναν ειδικό ρόλο μάχης που θα παίξει στην ομάδα που κάνει την ομαδική εργασία σημαντική. Ο καθένας θα έχει αρχικά όπλα και εξοπλισμό βασισμένο στην τάξη, με τα όπλα να είναι αυθεντικά για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Με εξαίρεση την ομοιόμορφη και τα όπλα, οι τάξεις είναι ίδιες μεταξύ των αμερικανικών και των γερμανικών στρατών και περιλαμβάνουν το Rifleman, Assault, Support, Sniper, Machine Gunner και Rocket.

13 από 21

Μετάλλιο τιμής: Ειρηνικό Assault

Μετάλλιο τιμής: Ειρηνικό Assault. © EA

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Νοεμβρίου 2004
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Medal of Honor: Pacific Assault είναι η δεύτερη πλήρης απελευθέρωση για τον υπολογιστή της σειράς των μετάλλων Medal of Honor μετά το Medal of Honor: Allied Assault. Πρόκειται για ένα πρώτο πρόσωπο που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στο Θέατρο Επιχειρήσεων του Ειρηνικού.

Σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός ιδιωτικού θαλάσσιου ανοίγματος με την επίθεση στο νησί Tarawa που αναβοσβήνει αμέσως στην αρχή του πολέμου αφού το σκάφος προσγείωσης του παίκτη χτυπηθεί από ένα όπλο πυροβολικού. Οι παίκτες θα περάσουν από μια σειρά αποστολών μέσω του Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένου του Raid Island Makin, Guadalcanal, Tarawa και πολλά άλλα.

Το gameplay στο Medal of Honor Pacific Assault είναι αρκετά χαρακτηριστικό των άλλων σκοπευτών στο είδος πρώτου προσώπου, με εξαίρεση μία αποστολή στην οποία οι παίκτες θα οδηγήσουν έναν βομβαρδιστή κατάδυσης SBD Dauntless. Το παιχνίδι περιλαμβάνει συνολικά 11 αποστολές στην καμπάνια για έναν παίκτη και ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες που διαθέτει τέσσερις κατηγορίες, οκτώ χάρτες και τέσσερις τρόπους παιχνιδιού.

14 από 21

Deadly Dozen: Θέατρο του Ειρηνικού

Deadly Dozen: Θέατρο του Ειρηνικού. © Infrograms

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 31 Οκτωβρίου 2002
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Deadly Dozen: Pacific Theatre όπως υποδηλώνει ο τίτλος που έχει τεθεί κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και ακολουθεί μια μπάντα στρατιωτικών αναπήρων μέσα από διάφορες μάχες ενάντια στους Ιάπωνες. Το 1942, οι παίκτες θα διοικούν μια ομάδα στρατιωτών καθώς αποστέλλονται για να πραγματοποιούν επιδρομές τύπου κομάντο ενάντια στο νησί οχυρό της Ιαπωνίας.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν και να προσαρμόσουν το σύνολο των 12 στρατιωτών τους, επιλέγοντας διαφορετικούς τύπους στρατιωτών και ειδικούς με βάση το στόχο συγκεκριμένης αποστολής. Αυτές οι αποστολές περιλαμβάνουν στόχους όπως η συλλογή πληροφοριών, η διάσωσή τους και πολλά άλλα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τόσο μια εκστρατεία ιστορίας ενός παίκτη, όσο και ένα συνεργατικό multiplayer και ανταγωνιστικό multiplayer με τρόπους όπως deathmatch.

15 από 21

Οι αδελφοί στα όπλα: Ο αυτοκινητόδρομος της κόλασης

Οι αδελφοί στην οδό της κόλασης της κόλασης. © Ubisoft

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Σεπτεμβρίου 2008
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Οι αδελφοί στα όπλα Η εθνική οδός της κόλασης είναι η τρίτη κυκλοφορία στη σειρά Brothers In Arms των σκοπευτών πρώτου προσώπου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ο αυτοκινητόδρομος της κόλασης επιστρέφει τους παίκτες στο ρόλο του Mayy Baker, ο οποίος από τότε έχει προωθηθεί στο λοχίας του προσωπικού. Σε αυτό, οι παίκτες θα ελέγξουν τον Baker και τους 101ους αερομεταφορείς του τμήματος αεροσκάφους μέσω μιας σειράς αποστολών κατά τη διάρκεια της Operation Market Garden το φθινόπωρο του 1944.

Το παιχνίδι διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά γνωρίσματα παιχνιδιού που δεν περιλαμβάνονται στα προηγούμενα παιχνίδια Brothers In Arms, συμπεριλαμβανομένων των εξειδικευμένων μονάδων με ομάδες μπάσκετ και πολυβόλων, την ικανότητα των παικτών να καλύπτουν και να πυροβολούν από την τρίτη προοπτική, ένα νέο σύστημα υγείας και cam δράσης.

Δράση δράσης που είναι μοναδική για την εθνική οδό της κόλασης, μεγεθύνει και δείχνει τον θάνατο του εχθρού σε αργή κίνηση όταν πυροβολισμός κεφαλής, καλή βομβιστική τοποθέτηση ή έκρηξη βγάζει έναν εχθρό. Το τέλος του παιχνιδιού είναι ένα μικρό ανοιχτό τέλος που οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι θα υπάρξει μια τετραετία στη σειρά PC / κονσόλα των παιχνιδιών, αλλά 6 χρόνια μετά, ένας τίτλος τέσσερις δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί με το Gearbox Software αντί να επικεντρωθεί σε παιχνίδια iOS και Android τη σειρά Brothers In Arms.

16 από 21

Μετάλλιο τιμής: Αερομεταφερόμενο

Medal of Honor Airborne. © EA

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Σεπτεμβρίου 2007
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Medal of Honor: Airborne είναι ο τρίτος Β 'Παγκοσμίου Πολέμου shooter πρώτου προσώπου από τη σειρά Medal of Honor που έχει κυκλοφορήσει για τον υπολογιστή. Το παιχνίδι περιέχει τόσο λειτουργία καμπάνιας για έναν παίκτη, όσο και ανταγωνιστική λειτουργία για πολλούς παίκτες. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του ιδιωτικού Boyd Travers, ο οποίος είναι μέλος του 82 Airborne Division του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών και περιλαμβάνει αποστολές αλεξιπτωτιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, της Γαλλίας, των Κάτω Χωρών και της Γερμανίας.

Σε κάθε αποστολή, οι παίκτες θα αλεξίπτωτη πίσω από τις εχθρικές γραμμές και θα αγωνιστούν για να ολοκληρώσουν τους στόχους με μη γραμμικό τρόπο ανάλογα με το πού προσγειώνονται στο χάρτη. Πρόκειται για μια αλλαγή από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια Medal of Honor της σειράς όπου οι παίκτες ολοκληρώνουν τις αποστολές και τους στόχους σε καθορισμένη σειρά και δεν μετακινούνται στην επόμενη μέχρι να ολοκληρωθεί η προηγούμενη.

Οι αποστολές μεμονωμένων παικτών είναι αρκετά ευρείες και καλύπτουν τον μεγαλύτερο μέρος του πολέμου που περιλαμβάνουν την επιχείρηση Avalanche, τη λειτουργία Neptune, την Operation Market Garden, τη λειτουργία Varsity και μια τελική αποστολή που δεν βασίζεται σε πραγματική μάχη / επιχείρηση από τον πόλεμο. Η λειτουργία πολλών παικτών του παιχνιδιού περιλαμβάνει τους παίκτες που αγωνίζονται για τους Συμμάχους και αλεξιπτώνοντας στο χάρτη ή παλεύοντας για τη Γερμανία και υπερασπιζόμενος το χάρτη από τους αλεξιπτωτιστές.

17 από 21

Κόκκινη Ορχήστρα 2: Ήρωες του Στάλινγκραντ

Κόκκινη Ορχήστρα 2: Ήρωες του Στάλινγκραντ. © Interactive Tripwire

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 29 Οκτωβρίου 2003
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Κόκκινη ορχήστρα 2: Οι ήρωες του Στάλινγκραντ είναι ένας τακτικός shooter πρώτου προσώπου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που επικεντρώνεται κυρίως γύρω από τη Μάχη του Στάλινγκραντ μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης. Το παιχνίδι είναι παρόμοιο με αυτό του προκάτοχού του Red Orchestra: Ostfront 41-45, αλλά διαθέτει νέα στοιχεία παιχνιδιού όπως τυφλή πυροδότηση και ένα νέο σύστημα κάλυψης.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης τον ρεαλισμό που βρίσκεται στην Red Orchestra με ρεαλιστικές βαλλιστικές διαδρομές, μετρητές πυρομαχικών και υγεία που δεν αναγεννά. Επίσης, οι περισσότεροι πυροβολισμοί καταλήγουν να σκοτώνουν σε έναν πυροβολισμό ή να παρεμποδίζουν σοβαρά τους στρατιώτες εάν τραυματίζονται με μη θανατηφόρο πυροβολισμό.

Red Orchestra 2: Οι ήρωες του Στάλινγκραντ διαθέτουν επίσης μια μεγάλη γκάμα αυθεντικών οχημάτων που οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν οι άνδρες, όπως οι γερμανικές δεξαμενές Panzer IV και Soviet T-34. Το παιχνίδι έχει επίσης δει την κυκλοφορία ενός πακέτου DLC με τίτλο Armored Assault το οποίο διαθέτει νέες δεξαμενές και όπλα. Υπάρχει επίσης μια ανεξάρτητη επέκταση / συνολική mod με τίτλο Rising Storm που μετατοπίζει την εστίαση της μάχης από το γερμανικό / σοβιετικό Ανατολικό Μέτωπο στο Θέατρο του Ειρηνικού με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία.

18 από 21

Κρυφό και επικίνδυνο 2

Κρυφό & επικίνδυνο 2. © Πάρτε δύο Interactive

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Οκτωβρίου 2004
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Το Hidden & Dangerous 2 είναι ένας τακτικός σκοπευτής πρώτου προσώπου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στον οποίο οι παίκτες τίθενται υπό τη διοίκηση μιας μικρής ομάδας βρετανών στρατιωτών SAS που εργάζονται ενάντια στη Γερμανία πίσω από τις εχθρικές γραμμές. Το παιχνίδι είναι παρόμοιο με το πρωτότυπο Hidden & Dangerous με φωνητικές εντολές, οχήματα και τη δυνατότητα να κρατάτε κρατούμενους και να χρησιμοποιείτε μυστικούς χειρισμούς.

Η καμπάνια των ιστοριών καλύπτει αποστολές που καλύπτουν το διάστημα 1941-45, οι παίκτες θα επιλέξουν ομάδα τεσσάρων ατόμων από μια ομάδα 30 στρατιωτών, καθώς θα εκτελούνται σε διάφορες αποστολές που καλύπτουν την Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και την Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Νορβηγίας, της Λιβύης, της Βιρμανίας, της Αυστρίας, Τσεχοσλοβακία. Οι τύποι αποστολής περιλαμβάνουν κατασκοπεία, δολιοφθορά, αναζήτηση και καταστροφή, απελευθέρωση, διάσωση και σύλληψη κρατουμένων και πολλά άλλα.

Το Hidden & Dangerous 2 έχει επίσης ένα πακέτο επέκτασης που ονομάζεται Saber Squadron, το οποίο προσθέτει αποστολές στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Σικελία, οι οποίες βασίζονται χαλαρά σε πραγματικές λειτουργίες του SAS. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία για πολλούς παίκτες που φιλοξενείται από ένα τρίτο μέρος, αφού η αρχική υπηρεσία Gamespy έκλεισε το 2012.

19 από 21

Wolfenstein

Wolfenstein. © Activision

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Αυγούστου 2009
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Ο Wolfenstein είναι ένας πρώτος σκοπευτής πρώτου προσώπου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, σε μια φανταστική πόλη που λέει μια παραφυσική ιστορία / ιστορία με βάση το sci-fi. Σε αυτό, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του BJ Blazkowicz που αποστέλλεται στην πόλη Isenstadt για να αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από ένα υπερφυσικό μετάλλιο και κρυστάλλους Nachtsonne που εξορύσσονται από τους Γερμανούς γύρω από την πόλη.

Η ιστορία ενός παίκτη για το Wolfenstein διαθέτει 10 αποστολές, με κάθε αποστολή να έχει πολλαπλούς στόχους, οι οποίοι λένε την κύρια ιστορία. Μαζί με αυτές τις αποστολές, υπάρχουν πέντε πλευρικές αποστολές και τρεις αποστολές εξερεύνησης. Αυτές οι πλευρικές αναζητήσεις και εξερεύνηση μπορούν να ολοκληρωθούν σε μη γραμμική μορφή. Η συνιστώσα πολλών παικτών του Wolfenstein έχει συνολικά οκτώ χάρτες, καθένα από τα οποία είναι ξεχωριστό από τα περιβάλλοντα / αποστολές της εκστρατείας για έναν παίκτη και διάφορους τρόπους συμπεριφοράς, όπως deathmatch, αντιστοίχιση θανάτου ομάδας και αντικειμενικούς τρόπους.

20 από 21

Sniper Elite 3

Sniper Elite 3. © 505 Παιχνίδια

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Ιουλίου 2014
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Sniper Elite 3 είναι ένας τακτικός σκοπευτής του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και τρίτος τίτλος στην σειρά των παιχνιδιών βίντεο Sniper Elite. Πρόκειται για το prequel του Sniper Elite 2 που τέθηκε το 1942 στη Βόρεια Αφρική κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Σε αυτό, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός ελεύθερου σκοπευτή που ολοκληρώνει διάφορες αποστολές για να δολοφονήσουν ή να μιμηθούν - να συμμετάσχουν πλήρως σε στενούς αγώνες. Εκτός από τα τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και άλλα πλευρικά χέρια, όπως τα πιστόλια και τα πολυβόλα.

Το Sniper Elite 3 έχει τα ίδια στοιχεία παιχνιδιού που βρίσκονται στο Sniper Elite 2 με βελτιωμένη μηχανική παιχνιδιού και μεγάλους χάρτες. Η ρύθμιση περιλαμβάνει διάφορες μάχες στη Βόρεια Αφρική συμπεριλαμβανομένης της Μάχης του Tobruk.

21 από 21

Ο Σαμποτέρ

Ο Σαμποτέρ. © EA

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Οκτωβρίου 2004
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Λιανοπωλητής: Αγοράστε στο Amazon.com

Το τελευταίο παιχνίδι στον κατάλογο των σκοπευτών του Top World War II είναι το Saboteur και είναι το παιχνίδι ενός τρίτου στον κατάλογο απλώς και μόνο λόγω των στοιχείων παιχνιδιού διασκέδασης και της εξαιρετικής ατμόσφαιρας, που καταγράφει τις πραγματικές μαύρες και άσπρες σκηνές της δεκαετίας του 1940. Στο παιχνίδι οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Sean Devlin, ενός Ιρλανδού μηχανικού αυτοκινήτων, ο οποίος έχει ξεκινήσει εκδίκηση αφού ο καλύτερος φίλος του εκτελέστηκε από έναν ναζιστή συνταγματάρχη που τον εξαπατούσε επίσης από έναν αγώνα αυτοκινήτου και το βραβείο.

Ο Σον αρχίζει να συμμετέχει σε υπόγειες επαναστατικές δραστηριότητες, προσπαθώντας να προσφέρει ελπίδα σε όσους υπό έλεγχο από τους Ναζί. Το χρώμα κάθε περιβάλλοντος του παιχνιδιού παίζει ένα βασικό και μοναδικό στοιχείο στο παιχνίδι. Οι περιοχές που βρίσκονται κάτω από το ναζιστικό έλεγχο εμφανίζονται και παίζονται μέσα από το ασπρόμαυρο. Καθώς ο παίκτης δημιουργεί το ηθικό των ντόπιων, τα περιβάλλοντα θα αλλάξουν χρώμα και εκείνες οι περιοχές στις οποίες οι πολίτες έχουν ανακτήσει την ελπίδα και παλεύουν πίσω από τους Ναζί, εμφανίζονται σε πλήρη χρώμα.

Το Saboteur περιέχει μόνο μια καμπάνια για έναν παίκτη, υπήρχε ένα DLC που κυκλοφόρησε για το παιχνίδι που είχε στην πραγματικότητα συμπεριληφθεί στην έκδοση PC του παιχνιδιού. Αυτό το DLC ήταν μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα που περιλάμβανε διορθώσεις και επιπλέον τοποθεσίες και ένα minigame.