Προδοσία στο Krondor - Δωρεάν Παιχνίδι PC

Λήψη συνδέσμων και πληροφοριών σχετικά με την Betrayal στο Krondor

← Πίσω στη λίστα δωρεάν παιχνιδιών PC

Σχετικά με την αναδοχή στο Krondor

Η κλοπή στο Krondor είναι ένα φανταστικό παιχνίδι ρόλων που λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο της Midkemia, το οποίο τοποθετείται για τα μυθιστορήματα του Riftwar από τον Raymond E. Feist. Το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι MS-DOS το οποίο κυκλοφόρησε το 1993 από το Dynamix και το Sierra On-Line κυκλοφόρησε ως διαφημιστικό δωρεάν λογισμικό για κάποιο χρονικό διάστημα και ενώ δεν προσφέρεται πλέον δωρεάν λήψη από τον κάτοχο αυθεντικών πνευματικών δικαιωμάτων, μπορεί να βρεθεί εύκολα σε πολλά τρίτα κόμματα.

Η ιστορία για τον Betrayak στο Krondor δεν γράφτηκε αρχικά από Feist, αλλά γράφτηκε σε ένα μυθιστόρημα του Feist στο Krondor: The Betrayal που ήταν ο πρώτος τίτλος στην τριλογία του Riftwar Legacy. Το τελευταίο μυθιστόρημα στην τριλογία βιβλίων βασίστηκε επίσης στη συνέχεια του παιχνιδιού βίντεο στο Betrayal στο Krondor με τίτλο Επιστροφή στο Krondor το οποίο κυκλοφόρησε το 1998.

Προδοσία στο Krondor Game Play

Το παιχνίδι στο Betrayal είναι ένα μείγμα προοπτικής παιχνιδιού πρώτου και τρίτου προσώπου, με γενική περιπέτεια και ταξίδια που παίζονται από την πρώτη άποψη του προσώπου αλλάζοντας την τρίτη άποψη πλέγματος για μάχη.

Εκτός από τους τρόπους παιχνιδιού περιπέτειας και μάχης, η Betrayal στο Krondor διαθέτει επίσης μια δισδιάστατη προβολή χάρτη καμπάνιας με σημαντικές τοποθεσίες και έδαφος που έχουν επισημανθεί για να δώσουν στους παίκτες την αίσθηση του πού βρίσκονται στον κόσμο της εκστρατείας.

Η ιστορία στην Betrayal στο Krondor χωρίζεται σε εννέα διαφορετικά κεφάλαια με το δικό τους σύνολο γραμμικών στόχων, αλλά οι παίκτες είναι ελεύθεροι να ταξιδεύουν στις ξεκλείδωτες περιοχές ενός συγκεκριμένου κεφαλαίου, ολοκληρώνοντας τις πλευρικές αναζητήσεις για να αποκτήσουν εμπειρία και να αυξήσουν τις ικανότητές τους, να αναβαθμίσουν όπλα και πολλά άλλα. Υπάρχουν περισσότερες από 16 διαφορετικές τοποθεσίες που οι παίκτες μπορούν να περιπλανηθούν. Αυτές περιλαμβάνουν τις τοποθεσίες άγριας φύσης, τα κάστρα και τις πόλεις και τα μπουντρούμια.

Η κλοπή στο Krondor είναι ένα φανταστικό παιχνίδι ρόλων όπου οι παίκτες θα ελέγχουν έναν χαρακτήρα με ειδικές ικανότητες και δεξιότητες χαρακτήρα που είναι αρκετά πρότυπο για παιχνίδια ρόλων ηλεκτρονικού υπολογιστή. Χαρακτηριστικά χαρακτήρων όπως η υγεία, η ταχύτητα, η αντοχή και η δύναμη χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της μηχανικής του παιχνιδιού, όπως η ζημιά που μπορεί να αντιμετωπίσει, η ταχύτητα κίνησης / η ταχύτητα και η χρονολόγηση.

Οι χαρακτήρες των παικτών θα είναι μέρος ενός κόμματος περιπέτειας που μπορεί να αποτελείται από έως και τρεις χαρακτήρες σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Οι παίκτες έχουν επίσης την επιλογή να επιλέξουν από έξι διαφορετικούς προπαρασκευασμένους χαρακτήρες παίκτη. Τρεις από τους έξι χαρακτήρες παίκτες είναι μαχητές ενώ οι άλλοι τρεις χαρακτήρες είναι μάγοι / μάγοι.

Οι δεξιότητες ενός χαρακτήρα αντιπροσωπεύονται ως ποσοστό επί της ικανότητας που μπορεί να προσαρμοστεί από τους παίκτες και να προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση για την ανάπτυξή τους. Αντί να ακολουθήσετε την τυπική μορφή παιχνιδιού ρόλων, όπου οι δεξιότητες βελτιώνονται με την ισοπεδωτική ικανότητα, οι δεξιότητες στην Κραδασμό στο Krondor βελτιώνονται χρησιμοποιώντας τις ικανότητες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι ικανότητες περιλαμβάνουν αμυντική, επίθεση / μάχη, ακρίβεια, επισκευή όπλων, κλειδαριά και πολλά άλλα. Οι χαρακτήρες των παικτών μπορούν επίσης να βρουν διάφορα αντικείμενα και εφέ που μπορούν να βελτιώσουν την υγεία και τις δεξιότητες.

Η κλοπή στο Krondor έγινε δεκτή από τους παίκτες και τους κριτικούς και έγινε εμπορική επιτυχία και ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια ρόλων που αναπτύχθηκαν με τρισδιάστατα γραφικά. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε επίσης πολλές φορές σε διάφορες μορφές από την αρχική έκδοση του 1993.

Η παράδοση στο Krondor διατέθηκε δωρεάν για να το κατεβάσετε το 1997 μέσω της ιστοσελίδας της Sierra ως προαγωγή για τον μη πνευματικό πνευματικό διάδοχο, Betrayal in Antara που είναι μη κανόνας και δεν έχει οριστεί στο σύμπαν του Riftwar. Το παιχνίδι δεν είναι πλέον διαθέσιμο μέσω της Σιέρα και έχει σημειωθεί σε λίγες περιοχές ότι ο Vivendi, ο σημερινός κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έχει δώσει άδεια για δωρεάν διανομή του παιχνιδιού. Αυτό λέγεται ότι πολλοί ιστότοποι τρίτου μέρους έχουν την αρχική έκδοση MS-DOS αναφερόμενο ως abandonware και την καθιστούν διαθέσιμη για λήψη. Αυτή η έκδοση θα απαιτούσε τη χρήση ενός εξομοιωτή MS-DOS, όπως το DOSBox. Η GOG.com πωλεί μια έκδοση συμβατή με τις τρέχουσες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος των Windows που κυκλοφόρησε το 2010.

Sequels & amp; Πνευματικοί Διάδοχοι

Παρά την επιτυχία και την ευνοϊκή υποδοχή της Betrayal στο Krondor, το παιχνίδι είδε μόνο μια συνέχεια με τίτλο Επιστροφή στο Krondor που κυκλοφόρησε το 1998. Αυτή η συνέχεια γράφτηκε σε ένα μυθιστόρημα με τίτλο "Krondor: Tear of the Gods". Η επιστροφή στο Krondor συναντήθηκε με σημαντικά λιγότερη επιτυχία τόσο κριτικά όσο και εμπορικά.

Αφού η Σιέρα έχασε τα δικαιώματα δημοσίευσης για τα παιχνίδια που τέθηκαν στο Midkemia του Raymond Feist, δημιούργησαν έναν νέο κόσμο παιχνιδιών και δημοσίευσαν αυτό που πολλοί θεωρούν ότι είναι ο πνευματικός διάδοχος του Betrayal στο Krondor στην έκδοση του 1997 της Betrayal στην Antara.

Λήψη συνδέσμων για Betrayal At Krondor

→ Καλύτερα παλιά παιχνίδια
→ GOG.com