Κορυφαία παιχνίδια του Β 'Παγκοσμίου

Κατάλογος μερικών από τους καλύτερους Αγώνες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

Το σταθερό ρεύμα των παιχνιδιών του Β Παγκοσμίου Πολέμου που παρατηρήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μειώθηκε σε λίγους τίτλους ετησίως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ακόμα ότι υπάρχει έλλειψη παιχνιδιών με βάση τη μεγαλύτερη σύγκρουση του 20ού αιώνα. Πολλά από τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν σε αυτά τα πρώτα κύματα εξακολουθούν να είναι μερικά από τα καλύτερα με άλλα που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Ο κατάλογος των παιχνιδιών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου είναι μια διατομή μερικών από τα καλύτερα παιχνίδια WW2 από όλα τα διαφορετικά είδη βιντεοπαιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των σκοπευτών πρώτου προσώπου, της στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, της μυστικότητας τρίτου προσώπου και στρατηγικής που βασίζεται σε σειρά.

01 από 10

Ομάδα ηρώων

Στιγμιότυπο από την Εταιρεία των Ηρώων 2. © Sega

Ακόμη και χρόνια μετά την απελευθέρωσή της, η Εταιρεία των Ηρώων παραμένει στην κορυφή. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην απομάκρυνση από το είδος του Παγκοσμίου Πολέμου από πολλούς προγραμματιστές παιχνιδιών, αλλά είναι επίσης μια πίστωση για το πόσο μεγάλο είναι πραγματικά το παιχνίδι. Ακόμα και με τα ενημερωμένα γραφικά του τρέχοντος έτους και τα δευτερεύοντα τσίμπημα παιχνιδιού στην Company of Heroes 2, αυτό το παιχνίδι εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από όλα τα υπόλοιπα. Περισσότερο "

02 από 10

Κλήση του καθήκοντος

Κλήση του Duty: United Offensive. © Activision

Ενώ το γραφικό του Call of Duty μπορεί να φαίνεται χρονολογείται για το 2017, η συναρπαστική ιστορία και η συνεχής δράση εξακολουθούν να κάνουν πολύ διασκεδαστικό το παιχνίδι. Για να μην αναφέρουμε το ποσό του gameplay είναι αρκετά εντυπωσιακό με βάση τα σημερινά πρότυπα. Περιλαμβάνει τρεις εκστρατείες ενός παίκτη μετά από μια ρωσική, βρετανική και αμερικανική καμπάνια καθώς και μια πλήρη λειτουργία για πολλούς παίκτες. Ένα πακέτο επέκτασης που ονομάζεται Call of Duty United Offensive απελευθερώθηκε επίσης για το παιχνίδι. Περισσότερο "

03 από 10

Οι αδελφοί στα όπλα: Ο δρόμος προς το λόφο 30

Οι αδελφοί στα όπλα: Ο δρόμος προς το λόφο 30. & $ 169; Κιβώτιο ταχυτήτων

Brothers In Arms: Ο δρόμος προς το Hill 30 είναι ένας τακτικός shooter του πρώτου προσώπου που βασίζεται σε μια ομάδα στρατιωτών από την φημισμένη 101η Airborne Division. Πραγματοποιώντας τις πρώτες μέρες της εισβολής στη Νορμανδία της Γαλλίας, οι παίκτες θα ελέγξουν τον πρωταγωνιστή και θα εκδώσουν παραγγελίες σε συμπαίκτες. Τη στιγμή της απελευθέρωσης, οι εντολές και οι τακτικές της ομάδας ήταν αρκετά πρωτοποριακές για το είδος και κάτι που έχει αντιγραφεί σε πολλά παιχνίδια από τότε. Περισσότερο "

04 από 10

Επιστροφή στο Κάστρο Wolfenstein

Επιστροφή στο Κάστρο Wolfenstein. © Activision

Ένας άλλος σκοπευτής πρώτου προσώπου του WW2 από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​επιστροφή στο Castle Wolfenstein είναι η συνέχεια του Wolfenstein 3D, ενός από τους πρώτους σκοπευτές πρώτου προσώπου. Προσθέτοντας ένα μικρό παραφυσικό sci-fi στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο με τους παίκτες που παλεύουν στρατιώτες και ζόμπι από τη μυστηριώδη διαίρεση των Paranormal SS. Περισσότερο "

05 από 10

Μετάλλιο τιμής: Συμμαχική Assault

Μετάλλιο τιμής: Συμμαχική Assault. © Electronic Arts

Το Medal of Honor ήταν το κορυφαίο στέλεχος του σκακιού πρώτου προσώπου που δεν κυκλοφόρησε μέχρι να ξεπεράσει το Call of Duty. Σε αυτό, οι παίκτες αγωνίζονται να επιβιώσουν μέσα από μια αποστολή D Day που είναι ένα κλασικό όλων των εποχών και στη συνέχεια πιέζει το δρόμο τους στην ενδοχώρα κατά τη διάρκεια της Συμμαχικής εισβολής στη Δυτική Ευρώπη. Δύο πακέτα επέκτασης απελευθερώθηκαν. Μετάλλιο Τιμής Διάσωση και Μετάλλιο Τιμής Spearhead. Και τα τρία μπορούν να βρεθούν σήμερα σε ένα σύνθετο πακέτο ή στο πακέτο ατμού. Περισσότερο "

06 από 10

Όνομα κωδικού: Panzers Phase One

Όνομα κωδικού: Στιγμιότυπο οθόνης Panzers One. © Λογισμικό cdv

Ένα κοινό πράγμα με τα περισσότερα παιχνίδια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου είναι ότι οι παίκτες συνήθως παίρνουν τον έλεγχο των συμμαχικών δυνάμεων ή ενός συμμάχου στρατιώτη. Στο Codename: Panzers Phase One, οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο του γερμανικού στρατού στις πρώτες ημέρες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου ξεκινώντας με την επίθεση έκπληξής τους στην Πολωνία το 1939. Το παιχνίδι σας επιτρέπει επίσης να παίζετε ως συμμαχικά στρατεύματα επίσης. Το παιχνίδι μπορεί ακόμα να βρεθεί σήμερα σε πακέτα συνδυασμών με Codename Panzers Phase Two και Three. Περισσότερο "

07 από 10

Battlefield: 1942

Battlefield 1942. © Electronic Arts

Πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​δυνατότητα πολλαπλών παικτών μέσω του διαδικτύου ήταν στα σπάργανα μέχρι το Battlefield: το 1942 ήρθε μαζί και πήρε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν στην ομάδα Allied ή Axis και δίνουν την επιλογή να παίξουν έναν από τους πέντε διαφορετικούς ρόλους ή τις κατηγορίες χαρακτήρων. Η έννοια των διαφορετικών στρατιωτικών τάξεων πρέπει να ψηθεί στη λειτουργία πολλών παικτών από τότε σχεδόν κάθε πρωταθλητής πρώτου προσώπου. Battlefield: Το 1942 διαθέτει επίσης δύο επίσημα πακέτα επέκτασης Battlefield: 1942 Οδός προς Ρώμη και Battlefield: 1942 Μυστικά Όπλα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Περισσότερο "

08 από 10

Call of Duty World στον πόλεμο

Call of Duty World στον πόλεμο. © Activision

Το Call of Duty World at War είναι το τρίτο και φαινομενικά τελικό παιχνίδι Call of Duty που τέθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Λέω φαινομενικά λόγω του γεγονότος ότι η απέραντη μαζικότητα του Call of Duty Franchise και η απελευθέρωση ενός μεγάλου προϋπολογισμού από το Νοέμβριο καθιστά ολοένα και πιο απίθανο να επιστρέψουν στο WW2 με ένα πλήρες παιχνίδι. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος είναι σίγουρα πιο σκούρος τόνος που οι άλλοι τίτλοι του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, που δείχνουν κάποια από τη βίαιη φύση των συγκρούσεων στο Θέατρο του Πολέμου του Ειρηνικού. Περισσότερο "

09 από 10

Εταιρεία Ηρώων 2

Εταιρεία Ηρώων 2 Στιγμιότυπο οθόνης. © THQ

Η εταιρεία των Ηρώων 2 είδε κάποιο κακό τύπο κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών από την απελευθέρωσή τους, εξαιτίας αυτού που θεωρήθηκε ως αρνητική απεικόνιση του Σοβιετικού Στρατού.

Οι συνεχείς ενημερώσεις από το Relic Entertainment τόσο για να αντιμετωπίσουν κάποιες από αυτές τις ανησυχίες όσο και για βελτιώσεις στο AI και το νέο περιεχόμενο, καθιστούν την Company of Heroes 2 ένα από τα καλύτερα και πιο υποστηριζόμενα παιχνίδια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που διατίθενται σήμερα.

Όπως και ο προκάτοχός του, προσφέρει ένα εξαιρετικό και ισορροπημένο gameplay τόσο σε single όσο και σε multiplayer game modes. Το βασικό παιχνίδι βρίσκεται στο Ανατολικό Μέτωπο, ένα συχνά παραμελημένο θέατρο του πολέμου, και αναδημιουργεί μερικές από τις μεγαλύτερες μάχες που έχουν αγωνιστεί ποτέ στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η εκστρατεία ενός παίκτη έχει τον έλεγχο του ρωσικού στρατού καθώς προσπαθείτε και πιέζετε τους εισβολείς Γερμανούς . Η συνιστώσα για πολλούς παίκτες σάς επιτρέπει να παίζετε ως Ρώσοι ή Γερμανοί.

Οι επεκτάσεις που έχουν κυκλοφορήσει έχουν εισαγάγει επιπλέον φατρίες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας, νέες αποστολές μεμονωμένων παικτών και χάρτες πολλαπλών παικτών. Περισσότερο "

10 από 10

Ο Σαμποτέρ

Ο Σαμποτέρ. © Electronic Arts

Το Saboteur είναι ένα τρίτο πρόσωπο δράση / περιπέτεια παιχνίδι του Παγκοσμίου Πολέμου 2 που βρίσκεται στη γερμανική κατεχόμενη Γαλλία. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός Ιρλανδού μηχανικού που προσλαμβάνεται από τη Γαλλική Αντίσταση για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της ναζιστικής κατοχής. Το gameplay προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με περιοχές που ελέγχονται από τους Ναζί που απεικονίζονται σε μαύρο και άσπρο και καθώς οι παίκτες ξεπερνούν τις περιοχές των γερμανικών δυνάμεων σιγά σιγά αρχίζουν να χρωματίζονται. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μερικά στοιχεία RPG με παίκτες να είναι σε θέση να αναβαθμίσουν τους χαρακτήρες τους τα προνόμια θα βελτιώσουν τις ικανότητες, μάχες, ζημιές, κλπ. Περισσότερα »

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.