Ο Πρεσβύτερος κύλινδρος IV: Συμβουλές λήψης και συμβουλές λήψης - Σετ 2

Συμβουλές, Κόλπα, δυσκολίες και στρατηγικές για Oblivion σε PC και Xbox 360

Oblivion Συμβουλές και συμβουλές

Οι παρακάτω συμβουλές και συμβουλές έχουν υποβληθεί από διάφορους παίκτες Oblivion από όλο τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς είναι αρκετά χρήσιμοι και μπορούν να σας βοηθήσουν στην έκδοση του PC ή του Xbox 360 του παιχνιδιού.

Αυτό είναι το δεύτερο σετ συμβουλών Oblivion, δείτε το πρώτο σετ εδώ.

Πώς να επιλέξετε ένα κλειδί τον καλύτερο τρόπο!

Αυτή είναι μια Συχνή Συχνότητα πολλών φίλων μου και μια υπόδειξη σε όσους πρέπει να γνωρίζουν τον καλύτερο τρόπο να επιλέξουν ένα κλειδί στον κόσμο της Oblivion!

Τώρα, η επιλογή ενός κλειδιού με επιτυχία μόνος σας χωρίς τη χρήση του κουμπιού αυτόματης επιλογής δεν εξαρτάται από τις δεξιότητές σας στην ασφάλεια! Εξαρτάται από αυτό που γνωρίζετε και πόσο γρήγορα τα δάχτυλά σας είναι.

Για να καρφώσετε επιτυχώς ένα ρολό στη θέση του, συνεχίστε να πιέζετε το ποτήρι μέχρι το μανδρέλι μέχρι ο ρολός να μετακινηθεί προς τα πάνω και στη συνέχεια σιγά-σιγά κάτω, στη συνέχεια πίσω. Αφού το δείτε αυτό, την επόμενη φορά που θα σπρώξετε θα είναι ένα ασφαλές ρολόι στη θέση σας, αν, φυσικά, τα δάχτυλά σας είναι αρκετά γρήγορα. Απλά πιέστε το τελευταίο αυτό και κάντε κλικ στο αριστερό πλήκτρο του ποντικιού το συντομότερο δυνατόν και θα ασφαλίσει στη θέση του. Αυτό σας επιτρέπει να αποφύγετε να βασίζεστε πάντα στα ηχητικά μοτίβα, τα οποία είναι χρήσιμα.

Μία τελευταία συμβουλή, ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΜΕΣΗ! Εάν είστε ανυπόμονοι θα σπάσετε πολλές lockpicks σε μια μόνο 2 ή 3 κλειδαριά ποδιού. Ωστόσο, περιμένετε να σπάσει περίπου 1-3 lockpicks στις κλειδαριές που πληρούν τις προϋποθέσεις ως μέσο όρο ή υψηλότερο, συνήθως τα στήθη εσείς lockpick έχουν 1 ή 2 lockpicks σε τους έτσι κι αλλιώς, έτσι είναι καλό να πάτε. Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει όλους τους κλέφτες!
Υποβλήθηκε από: Joshua Aldenburg

Αφήστε τα NPC να σας προστατεύσουν νωρίς

Αφού ολοκληρώσετε την αποστολή Kvatch, εκκαθάριση της πόλης κοντά στην αρχή του παιχνιδιού, ο αδελφός Martin σας ακολουθεί. Πάρτε τον στην πόλη για να συναντήσετε τον άλλο ιερέα / μοναχό / μέλος λεπίδας. Όταν φτάσετε θα πρέπει να πολεμήσετε κάποια μυθική αυγή. Μετά την επίθεση, ο αδελφός Martin και ένας άλλος Preist σας ακολουθούν για να κρύψετε τον αδελφό Μάρτιν στην κεντρική μονάδα Blade.

Αυτοί οι χαρακτήρες δεν μπορούν να πεθάνουν. Αφήστε τους να σας ακολουθήσουν, να επισκεφτείτε κάθε σπηλιά και να τους αφήσετε να σκοτώσουν τους εχθρούς. Θα σκοτώσουν οτιδήποτε πριν μπορέσετε να ρίξετε το ξίφος σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε όλα τα καλούδια στην αρχή του παιχνιδιού.
Υποβλήθηκε από: Michael Miller

Άπειρο χρυσό από το Dorian

Kill Dorian στην αυτοκρατορική πόλη μετά τη δωροδοκία του και να τον κάνει να σας αρέσει. Στη συνέχεια δωροδοκώνοντας περισσότερα ... αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά.

Τώρα τον σκοτώνει, ήσυχα, πάρα πολύ ρακέτα προσελκύει φρουρούς. Όταν πηγαίνετε να συλλέξετε το χρυσό του δεν πάει μακριά - άπειρο χρυσό!
Υποβλήθηκε από: Johann Fultz

Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε τον αθλητισμό ως βασική δεξιότητα

Κατά την επιλογή σημαντικών δεξιοτήτων, ανεξάρτητα από την εξειδίκευσή σας, προσπαθήστε πάντα να συμπεριλάβετε τις ικανότητες του αθλητισμού, επειδή σίγουρα θα θέλετε να τρέξετε για την πλειοψηφία των ποδιών σας. Ενώ η κατοχή αυτής της ικανότητας δεν έχει το μέγιστο όφελος σε όλες τις κατηγορίες, παρέχει μια ικανότητα που μπορεί εύκολα να ισοπεδωθεί - οπότε ο χαρακτήρας σας θα επιταχυνθεί και πιο γρήγορα.
Υποβλήθηκε από: Mitchell J.

Πανεπιστημιακά τεχνάσματα

Εάν μπορείτε να εισέλθετε στο Πανεπιστήμιο Arcane (αν έχετε όλες τις συστάσεις από όλες τις αίθουσες συνασπισμού της μάγης συντεχνίας), αγοράστε ένα ξόρκι Frenzy (οπουδήποτε), ώστε να μπορείτε να το αναβαθμίσετε σε ένα καλύτερο ενώ βρίσκεστε στο πανεπιστήμιο.

Στη συνέχεια, ενώ στο πανεπιστήμιο, στοχεύστε έναν μαθητή του Mage μόνο για να τον δει να επιτεθεί σε άλλους και όχι σε εσένα. Σίγουρα θα πεθάνει, αλλά μην ανησυχείτε, θα αναπνεύσει μέσα σε λίγες μέρες. Θα έχει ένα ωραίο Dagger συνδεδεμένο με αυτόν (ή θα πέσει έξω από τα χέρια του, έτσι ώστε ίσως χρειαστεί να το ψάξετε).

Ωστόσο, δεν θα κερδίσετε καμία γενναιοδωρία και εάν το κάνετε μέχρι τη μέρα, όταν οι μαθητευόμενοι συναντηθούν μαζί, οι φρουροί θα παρεμβαίνουν αν απλά βάζετε τις πόρτες ανοιχτές. Δεν θα σας επιτεθούν και έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πολύ καλό όπλο αποσύνθεσης εάν οι φρουροί έχουν την ευκαιρία να πολεμήσουν έναν μελετητή. Πουλήστε αυτά τα αντικείμενα και λάβετε πολλά χρυσά για να τα χρησιμοποιήσετε ως όπλα.

Oblivion Πασχαλινά αυγά

Θέσεις σπάνιων αντικειμένων Αστέρι του Αζούρα: Αναζήτηση στο ιερό του Azura (ελάχιστο επίπεδο 1).

Τα προαναφερθέντα Πασχαλινά αυγά και οι σπάνιες τοποθεσίες αντικειμένων που υπέβαλε ο Λόρδος Nekulor Dyrr

Περισσότερες συμβουλές λήψης

Περισσότεροι χρήστες έδωσαν συμβουλές και συμβουλές για την Oblivion στην επόμενη σελίδα ...

Χρησιμοποιήστε το Gray Fox & # 39; Cowl of Nocturnal χωρίς να συλληφθεί

(Αυτό ισχύει μόνο για εκείνους που έχουν ολοκληρώσει τη γραμμή αναζητήσεων της συντεχνίας Thieves)

Αφού ολοκληρώσετε τη γραμμή αναζητήσεων του κλάδου Thieves guild, θα λάβετε το Grey Cowl of Nocturnal, το οποίο σας δίνει πολύ γλυκές δυνάμεις.

Αυτές οι εξουσίες περιλαμβάνουν: ανίχνευση ζωής για 120 πόδια, φτερά το απόθεμά σας κατά 200 ή επιτρέποντάς σας να φέρετε 200 ακόμα μονάδες αντικειμένων, να προσθέσετε 25 πόντους στο scratch score σας, να σας δώσω μια άλλη ταυτότητα στην οποία μπορείτε να ολοκληρώσετε αποστολές, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε μια άλλη ταυτότητα που θα δολοφονήσει τους ανθρώπους με απλό φως της ημέρας ή θα διαπράξει κάποιο έγκλημα και στη συνέχεια θα την απομακρύνει και μόνο η Gray Fox θα έχει τη γενναιοδωρία, όχι εσύ, και θα ηγηθεί της συντεχνίας των κλεφτών.

Ακούγεται πολύ καλά - αλλά το κακό πράγμα για αυτό το καπάκι είναι ότι αυτόματα σας δίνει μια 500 χρυσό γενναιοδωρία που κάνει τους φρουρούς να κυνηγούν μετά από όπου κι αν πάτε σε μια πόλη.

Για να κερδίσει τις δυνάμεις του Gray Fox και να χρησιμοποιήσει το Cowl of Nocturnal στις πόλεις χωρίς να τον συλλάβουν οι φρουροί - και να κερδίσει τη δύναμη της αόρατης απόκρυψης από τα τέρατα και τις επιθέσεις χωρίς να χάσει το πλήρες αποτέλεσμα. Υπάρχουν διάφορα βήματα για να γίνει αυτό, που αναφέρονται παρακάτω.

  1. Εγγραφείτε στο Guild Mages σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη.
  2. Πηγαίνετε στην αίθουσα συντεχνίας των Mages σε κάθε μία από τις μεγάλες πόλεις και ολοκληρώστε τις εργασίες που έχετε αναθέσει σε εσάς.
  3. Μόλις ολοκληρώσετε τις συστάσεις για τις πόλεις Bruma, Cheydinhal, Skingrad, Anvil, Leyawin και Bravil, θα έχετε πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Arcane στην αυτοκρατορική πόλη.
  4. Συνεχίστε στο Πανεπιστήμιο Arcane στην αυτοκρατορική πόλη.
  5. Μέσα στο Πανεπιστήμιο Arcane βρείτε το κτίριο που ονομάζεται Praxographic Centre.
  6. Προχωρήστε σε μία από τις στάσεις ορθογραφίας (πρέπει να γνωρίζετε μια ξόρκι ανίχνευσης ζωής) επιλέξτε την επίδραση του φωτός και επιλέξτε τη χαμηλότερη μαγική χρήση και το χρηματικό κόστος που είναι διαθέσιμο για να κάνετε τη ξόρκι και να την δημιουργήσετε.
  7. Εξοπλίστε το ξόρκι χρήσης magicka και αλλάξτε τη ρύθμιση εισόδου στην τηλεόρασή σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση ενώ κάνετε αυτό. (εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή, θα πάρετε πραγματικά βαρεθεί.)
  8. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο κάτω στο δεξί μπροστινό προφυλακτήρα ή το πλήκτρο μύγας ξόρκι πολλές φορές για περίπου μισή ώρα.
  9. Αλλαγή της ρύθμισης εισόδου πίσω στο παιχνίδι σας και παρατηρήστε το επίπεδο ψευδαίσθησης σας ανεβαίνει. Όταν το επίπεδο δεξιοτήτων σας είναι τουλάχιστον 50, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
  1. Θα γνωρίζετε ότι μπορείτε να μεταδώσετε ξόρκια στο επίπεδο Journeyman και να χρησιμοποιήσετε το επίπεδο Journeyman όπως το Chameleon.
  2. Αγοράστε ένα ξόρκι από μια από τις αίθουσες συντεχνιών του Mages που έχουν αποτέλεσμα ενός χαμαιλέοντα και με το ύψος της ψευδαίσθησης σας θα μπορέσετε να το πετάξετε.
  3. Αποκτήστε 5 μεγάλους πολύτιμους λίθους ψυχής με ένα μεγάλο επίπεδο ψυχής από το Mystic Emporium στην Περιοχή Αγοράς της Αυτοκρατορικής Πόλης.
  4. Πηγαίνετε σε οποιαδήποτε θωρακισμένα καταστήματα στις πολλές πόλεις και κερδίστε 5 κομμάτια πανοπλία που είναι ελαφριά πανοπλία που θα περιλαμβάνει ένα δαχτυλίδι, γάντια γούνας, γούνα cuirass, γούνες μπότες, και ελαφριά πανοπλία μοσχαριών. (χωρίς κράνη ή βαρύ πανοπλία)
  5. Πηγαίνετε στο Πανεπιστήμιο Arcane και προχωρήστε στο κτίριο Chrinousium.
  6. Προχωρήστε σε ένα βωμό της γοητείας και χρησιμοποιήστε κάθε μεγάλο κόσμημα της ψυχής και ένα από τα κομμάτια της πανοπλίας που αποκτήσατε. Επιλέξτε το αποτέλεσμα ενός χαμαιλέοντος, αν δεν έχετε αυτό το αποτέλεσμα, ελέγξτε το επίπεδο ψευδαίσθησης και βεβαιωθείτε ότι είναι 50 ή σιγουρευτείτε ότι έχετε αγοράσει ένα ξόρκι με ένα χαμαιλέοντα ως αποτέλεσμα.
  7. Ενεργοποιήστε κάθε στοιχείο με ένα αποτέλεσμα χαμαιλέοντας το οποίο πρέπει να δίνει σε κάθε στοιχείο ένα αποτέλεσμα 20% χαμαιλέοντας.
  1. Επαναλάβετε για όλα τα στοιχεία έως ότου τα 5 στοιχεία μαγεμένα.
  2. Βάλτε όλα τα κομμάτια πανοπλία και συγχαρητήρια! Τώρα είστε εντελώς αόρατοι και είστε σε θέση να παρακάμψετε τους ανθρώπους, τους φρουρούς και τα τέρατα.
  3. Αν έχετε το Γκρίζο Κέλυφος του Nocturnal το τοποθετήσετε και το φορέσετε υπερήφανα, καθώς δεν θα σας κυνηγήσουν οι φρουροί και αν επιτεθείτε στους ανθρώπους ενώ είναι αόρατοι, δεν θα επιτεθούν πίσω ή απλά θα φύγουν.

Η παραπάνω εξαπάτηση Oblivion υποβλήθηκε από τον John Bugnacki.

Οδηγός επιβίωσης Oblivion

Θέλετε να μάθετε τις κορυφαίες δέκα γενικές συμβουλές παιχνιδιού για να περάσετε από το Oblivion, ρίξτε μια ματιά στον Οδηγό επιβίωσης Oblivion .
Υποβλήθηκε από: Jared Duncan

Spellcasting Trick για Super High Jumps

Εδώ είναι ένα τέχνασμα spellcasting για να κάνετε super high άλματα και τέτοια. Μπορείτε να δείτε τον παγκόσμιο χάρτη από την άποψη του πουλιού, και αυτό είναι απλά διασκεδαστικό.

Ορθογραφία # 1

Μάθημα # 2:

Εκκεντρώστε αυτά τα 2 ξόρκια, μπορείτε να χρειαστείτε μερικά φίλτρα για να περάσετε από το πρώτο μέρος για να αποκαταστήσετε τη Magika. Μετά από λίγο, ωστόσο, η Magika σας θα είναι πολύ μεγάλη. Παίξτε περίπου 30 φορές, η ικανότητά σας στο Acrobatics θα είναι περίπου 150k +, Jump .. διασκεδάστε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να το κάνετε αυτό με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ικανότητα, και να έχετε διαφορετικά αποτελέσματα, ωστόσο, όταν δοκιμάζεστε με ταχύτητα, καταλήγετε να τρέχετε σε τείχη της πόλης και το παιχνίδι δεν κάνει ποτέ τα εξωτερικά γραφικά, είναι διασκεδαστικό να τρέχετε, αλλά τελικά παγώνει το παιχνίδι .
Εξοικονομήστε πρώτα - Η πτώση μπορεί εύκολα να σας σκοτώσει εκτός και αν πετάξετε τα ξόρκια στην κατεύθυνση προς τα κάτω.
Υποβλήθηκε από: David Cain

Αύξηση Speechcraft με υψηλή φήμη

Ας πούμε ότι ολοκληρώσατε την κύρια αναζήτηση στην Oblivion. Όλοι που συναντάτε θα είναι 100% διαθέσιμοι ή κοντά σε αυτό. Ακόμα θέλετε να φτάσετε μέχρι αυτό το ultra uber L40 + (τελείωσα το παιχνίδι στο L39).

Για να αυξήσετε τη φήμη σας όταν η φήμη σας είναι τόσο μεγάλη που σας αρέσει ο καθένας, απλά βρείτε έναν έμπορο με εξειδικευμένη επαγγελματική δεξιότητα (έμπορος οπλικών σπόρων Chorrol) ρυθμίστε το παζάρι σας στο 100% και θα αρνηθεί σχεδόν κάθε φορά. (ή προσπαθήστε να πουλήσετε μια στοίβα αντικειμένων για περισσότερο από ό, τι ο έμπορος μπορεί να αντέξει οικονομικά οπουδήποτε αλλού).

Αυτό οδηγεί στη διάθεσή τους, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα βουτύξετε ξανά. Μπορεί να γίνει επανειλημμένα, αρκεί η διάθεσή τους να είναι χαμηλότερη από την ικανότητά σας / προσωπικότητα max και δεν έχετε δοκιμάσει speechcraft σε αυτές πάρα πολλές «φορές» κατά τη διάρκεια αυτής της «ημέρας».
Υποβλήθηκε από: Nathaniel McIntyre

Συνελήφθη; Κανένα πρόβλημα!

Όταν πρόκειται να συλληφθείτε, πηγαίνετε στο απόθεμά σας και ρίξτε όλα τα κλεμμένα αγαθά. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε πίσω μετά και να τους πάρει.
Υποβλήθηκε από: Logan Jarrell

Μπότες του Springheel Jak Trick

Πρώτον, πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τις αναζητήσεις Guild Thieves χωρίς να καταστρέψετε τις μπότες του Springheel Jak. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει απλά να επιβιώσετε μια μικρή πτώση κοντά στο τέλος της τελευταίας αναζήτησης με τις μπότες μη εξοπλισμένες.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο ιερό του Sanguine και πάρτε την αναζήτηση εκεί. Ακολουθήστε ό, τι σας λέει η αναζήτηση και όταν ρίχνετε το ξόρκι, οι φρουροί θα προσπαθήσουν να σας συλλάβουν. Πάρτε συλληφθεί. (Μην ανησυχείτε, όλος ο εξοπλισμός σας βρίσκεται σε ένα στήθος στο ιερό του Sanguine, οπότε δεν πρέπει να χάσετε τίποτα.)

Αφού εξυπηρετήσετε το χρόνο σας, θα πρέπει να έχετε τις μπότες του Springheel Jak στο απόθεμά σας. Εάν προσπαθήσετε να τα εξοπλίσετε, θα πει "Δεν μπορείτε να εξοπλίσετε αυτό το μαγεμένο στοιχείο αυτή τη στιγμή." Αλλά αν ελέγξετε τη σελίδα Active Effects στο Fortify Acrobatics, θα πρέπει να πείτε ότι εξακολουθείτε να έχετε την ώθηση από τις μπότες. Μπορείτε επίσης να είστε ελεύθεροι να εξοπλίσετε και άλλες μπότες.
Υποβλήθηκε από: Stephen Collum, Gary Walsh

Χρειάζεστε βέλη;

Όταν βρίσκεστε στο Arena Bloodworks συνήθως το Blue Team Gladiator σκοτώνει βέλη στο στόχο εκπαίδευσης. Έτσι, αν στέκεστε δίπλα στο στόχο εκπαίδευσης μπορείτε να συλλέξετε όλα τα βέλη του (σιδήρου). Μετά από μισή ώρα που βρισκόταν εκεί, πήρα 20k βέλη! Είναι καλό αν είστε τοξότης.
Υποβλήθηκε από: Connor B.

Ο κ. Invisible 360

Πρώτον, συσσωρεύστε όσο το δυνατόν περισσότερους "χαμαιλέοντες" πέτρες Sigil ή Enchanted αντικείμενα. Μερικοί πολύ καλοί είναι ο Chrystaline Cuirass και ο Μεγάλος Δακτύλιος του Χαμαιλέοντα. Το συνολικό ποσοστό τους μπορεί να βρεθεί στην καρτέλα συνεχών εφέ κάτω από το Magic. Φορέστε το απαραίτητο ποσό για να φέρετε το σύνολο μέχρι και πάνω από 100.

Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε αναζήτηση χωρίς να το δείτε, να κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια χωρίς να γλιστρήσετε, και ποτέ να μην πάρετε μια γενναιοδωρία (εκτός από την επίθεση των φρουρών). Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι τη Daedra και να τους νικήσετε όσο πιο αργά θέλετε. Αυτή η εξαπάτηση είναι εξαιρετική για την ενίσχυση των στατιστικών σας σε οποιαδήποτε δεξιότητα αρκετά γρήγορα. Επίσης καλό για τη λήψη υψηλού επιπέδου αφεντικά ή κλοπής.

Για να είναι αποτελεσματική αυτή η εξαπάτηση, μην ολοκληρώσετε την κύρια αναζήτηση. Δοκιμασμένο στο Xbox 360.
Υποβλήθηκε από: Clark C.

Ενισχύστε την ασφάλεια για την επιλογή κλειδώματος

Όταν ολοκληρώσετε την εκκίνηση του Mage Guild και μπορείτε να επισκεφθείτε το Πανεπιστήμιο, κάντε μια ξόρκι που ενισχύει τις δεξιότητές σας στην ασφάλεια. Ακόμη και αν αυξήσει την ικανότητα κατά 100 πόντους, θα κοστίσει ακόμα κάτω από 50 μάνα (δεν είναι σίγουρος για τον ακριβή αριθμό). Το ξόρκι πρέπει να διαρκεί μόνο 1 δευτερόλεπτο καθώς το παιχνίδι παύει όταν βρίσκεστε στο μενού επιλογής κλειδώματος.

Έτσι καταλήγετε να πετάξετε ένα μάνασμα 50 mana για να έχετε ασφάλεια 100 ... και κανένα από τα tumblers δεν πέφτει όταν σπάσετε μια επιλογή.
Υποβλήθηκε από: AS.Legion

Κλείστε και χρησιμοποιήστε μια γρήγορη λεπίδα

Ως Assasin υπάρχουν κάποιες προφανείς τακτικές, χρησιμοποιήστε δηλητήριο, πάρετε καλό στην Αλχημεία και βρείτε αυτές τις σκιές.

Η συμβουλή μου είναι να χρησιμοποιήσετε την ταχύτερη λεπίδα που μπορείτε να βρείτε όταν πλησιάζετε. Η ζημιά από 2 γρήγορες κρίσιμες επιτυχίες υπερβαίνει κατά πολύ την αύξηση των ζημιών που δίνει ένα μεγαλύτερο όπλο.

Για παράδειγμα ένα Dagger με 8 ζημιές και ένα Longsword με 12 ζημιές.
Το μαχαίρι στο 6x δύο φορές = 32 ζημιές
Longsword 6 φορές μία φορά = 24 ζημιές

Για να μην αναφέρω αν πραγματικά δηλητηριάζετε και τις δύο χτυπήματα.
Υποβλήθηκε από: Rich S.

Μέθοδος αόρατου - Χαμαιλέων 100%

Αυτή η εξαπάτηση ανακαλύφθηκε με έναν υπολογιστή, καθώς ο Η / Υ είναι η πλατφόρμα για την οποία σχεδιάστηκε το Oblivion.

Το πρώτο βήμα είναι να αποκτήσετε ένα σημαντικό ποσό μετρητών (περίπου 10000 χρυσό, πιστεύω). Σας προτείνω να πωλήσετε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, όπως Daedric αντικείμενα για το σκοπό αυτό.

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Red Diamond Κοσμήματα στην Αγορά περιοχή της αυτοκρατορικής πόλης. Αγοράστε το Ring Spectre Ring (σημειώστε: κατά καιρούς, για κάποιο λόγο, το δαχτυλίδι μπορεί να μην είναι διαθέσιμο. Πιστεύω ότι στην περίπτωσή μου ένα NPC το έκλεψε από το κατάστημα.

Τώρα πηγαίνετε στο Πανεπιστήμιο Arcane (πρέπει να ολοκληρώσετε τις αναζητήσεις της Σύστασης.) Φέρτε μαζί δύο Soul Gems που περιέχουν ψυχές μεγάλου επιπέδου (δηλαδή από ένα Lich, Xivilai ή άλλο πλάσμα υψηλού επιπέδου.) Enchant a Amulet or Necklace with 20 % Chameleon. Ενθουσιάστε ένα άλλο αντικείμενο με τον Χαμαιλέοντα, αλλά όχι ένα δαχτυλίδι ή ένα φυλακτό. Θα χρειαστείτε το χώρο για το Amulet που έχετε κάνει και για ένα άλλο δαχτυλίδι, θα χρειαστείτε. Συνιστώ να χρησιμοποιείτε παπούτσια ή καλύμματα κεφαλής για το δεύτερο αντικείμενο.

Εάν εξοπλίζετε τα αντικείμενά σας (το Specter Ring και τα δύο στοιχεία Chameleon), θα πρέπει να έχετε ένα συμπαθητικό φαινόμενο Chameleon με 65%. Αλλά δεν σταματώ εκεί.

Μόλις φτάσετε στο επίπεδο 17 ή υψηλότερο, πηγαίνετε στο ιερό του Meridia (δυτικά του Skingrad). Φέρτε κάποιο Καρποί ή Έκτοπλασμα. Κάνετε την αναζήτηση. Θα λάβετε το δαχτυλίδι του Khajiiti. Εξοπλίστε το. Ο χαμαιλέοντας σας είναι τώρα 100%, ο οποίος θα λειτουργήσει ως αόρατο που ποτέ δεν πηγαίνει μέχρι να απαγκιστρώσετε τα στοιχεία.

Αυτό θα πρέπει να εμποδίσει τους περισσότερους εχθρούς από το EVER να σας χτυπήσουν.
Υποβλήθηκε από: Hircine C.

Δεσμένες αυτές τις μπότες για ακροβατικά

Αφού λάβετε τις μπότες του Springheel Jack από μια από τις μεταγενέστερες αποστολές του Guild Thieves. Φορέστε τα παπούτσια και χρησιμοποιήστε ένα ξόρκι για να δεσμεύσετε τις μπότες σας. Θα αποκτήσετε μόνιμα 50 πόντους για την ικανότητά σας στο Acrobatics.
Υποβλήθηκε από: Nawaf A.

Περισσότερες συμβουλές λήψης

Χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές και συμβουλές για την Oblivion; Τους έχουμε. Δείτε το τρίτο σετ Συμβουλών για το Oblivion εδώ: Συμβουλές λήψης 3

Σχετικοί σύνδεσμοι: