Κλήση των απατεώνων Duty

PC εξαπατήσει τους κωδικούς για την αρχική κλήση του καθήκοντος

Σχετικά με το Call of Duty

Το Call of Duty είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς Call of Duty των πρώτων σκοπευτών. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, προσφέρει τρεις ξεχωριστές καμπάνιες για έναν παίκτη που παίζουν ως βρετανοί, αμερικανοί και σοβιετικοί στρατιώτες αντίστοιχα. Εκτός από τις καμπάνιες για έναν παίκτη, το Call of Duty διαθέτει επίσης ανταγωνιστική λειτουργία για πολλούς παίκτες. Αυτή η λειτουργία παιχνιδιού ήταν πολύ καλά ληφθείσα, συμβάλλοντας στην πρώιμη επιτυχία του παιχνιδιού και σε ποια σειρά έγινε σήμερα.

Το Call of Duty κυκλοφόρησε το 2003 μετά από το Infinity Ward, μια νεοσυσταθείσα εταιρεία ανάπτυξης που περιλάμβανε πολλούς προγραμματιστές που είχαν δουλέψει στο παιχνίδι Medal of Honor World War II .

Ενεργοποίηση απατεώνων κλήσης απαλλαγής

Το Call of Duty cheat κωδικούς που αναφέρονται παρακάτω περιλαμβάνει όλους τους γνωστούς κωδικούς εξαπατήσει που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε οποιαδήποτε από τις τρεις καμπάνιες μεμονωμένων παικτών. Οι οδηγίες που παρέχονται για την ενεργοποίηση των απατεώνων έχουν επιβεβαιωθεί ότι δουλεύουν για την εγκατεστημένη έκδοση του CD-ROM του παιχνιδιού, αλλά δεν υπάρχουν γνωστά προβλήματα για αυτούς που εργάζονται σε άλλες ψηφιακές εγκαταστάσεις του παιχνιδιού επίσης.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να ενεργοποιήσετε την εξαπάτηση για Call of Duty στον υπολογιστή. Για οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με τους κωδικούς εξαπατήσεως για τις εκδόσεις κονσόλας PlayStation ή κονσόλας Xbox του παιχνιδιού, φροντίστε να ελέγξετε τις συμβουλές και τις στρατηγικές παιχνιδιών.

  1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο συντόμευσης του Call of Duty Single Player και επιλέξτε "Ιδιότητες"
  2. Στο πεδίο "Στόχος" πληκτρολογήστε (χωρίς εισαγωγικά) "+ set thereisacow 1337 + set developer 1 + σύνολο sv_cheats 1 + set monkeytoy 0" (δηλαδή "C: \ Program Files \ Call of Duty \ CoDSP.exe" thereisacow 1337 + σύνολο προγραμματιστής 1 + σύνολο sv_cheats 1 + σύνολο monkeytoy 0)
  3. Εκκινήστε το COD , πατήστε το πλήκτρο tilde (~) για να μπείτε στην κονσόλα.
  4. Εισαγάγετε τις παρακάτω απατεώνες για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι εντολές εναλλαγής που παρατίθενται παρακάτω είναι τεχνικά μη εξαπατημένοι κώδικες, καθώς δεν επηρεάζουν τους παίκτες ή το παιχνίδι, επηρεάζουν περισσότερο τα γραφικά και τι εμφανίζεται στην οθόνη.

Cheat CodeEffectg_gameSkillAllows παίκτες για να ρυθμίσετε το επίπεδο δεξιοτήτων του παιχνιδιού (εισάγετε το επιθυμητό αντικείμενο εδώ) Παρέχει στους παίκτες το επιθυμητό αντικείμενο ή οπλισμό allGives τους παίκτες όλα τα όπλα που μπορούν να βρεθούν στο παιχνίδι καθώς και την αποκατάσταση πλήρους healthgive ammoGives παίκτες μέγιστη πυρομαχικά, συμπεριλαμβανομένων δέκα χειροβομβίδες και panzerfaustgive healthΑποκαθιστά τον παίκτη σε πλήρη υγείαgGrants παίκτης invulnerabilityjumptonodeΑλλάσσει τον παίκτη για να μεταβεί σε ένα συγκεκριμένο μέρος του mapkillΚρατάει αμέσως τον playermap_restartAllows παίκτη για να ξεκινήσει ξανά το τρέχον επίπεδοnoclipΑνέχει τον παίκτη για να περπατήσει μέσα από wallsnotargetMakes παίκτης αόρατο στο enemiesr_vc_statsReports statics about gametimescale XAlters την ταχύτητα του gameplay όπου ' X 'είναι το multipliertoggle cg_draw2dDisables όλα τα εικονίδια οθόνης, HUD και πληροφορίες για την υγείαcoggle cg_drawgunMakes όπλα invisibletoggle cg_drawshaderLabels κάθε υφή γραφικών στο gametoggle cg_thirdpersonΠροσθήκη παιχνιδιού σε τρίτο προοπτική viewtoggle g _entinfoShows πληροφορίες και δέσμες ενεργειών πάνω από τους εχθρούς και επισημαίνει το περιβάλλον objectstoggle r_fastskyΑποκαθιστά τα σύννεφα από τον ουρανό, καθιστώντας το χάρτη brightertoggle r_lightmapΕνεργοποιεί τόσο το έδαφος όσο και τους τοίχους whitetoggle r_lockpvsΘα μετατρέψει μερικές γραφικές παραστάσεις υφή invisibletoggle r_measureOverdrawChanges in-game colorstoggle r_showLeafLightsWill γραμμές εμφάνισης όπου οι ακτίνες φωτός έρχονται από το r_showportalsDisplays ο χάρτης istoggle r_showtricounts Εμφανίζει την υφή numberstoggle r_showtrisΕμφανίζει τα γραφικά του παιχνιδιού στο σύρμα-frameufoAllows παίκτες για να πετάξει γύρω από την απεικόνιση του χάρτηΚατά τις συντεταγμένες Χ, Υ στην κονσόλα παιχνιδιών

Περισσότερες κλήσεις του Duty World War II Games

Το αρχικό Call of Duty είχε ένα πακέτο επέκτασης Call of Duty: United Offensive, το οποίο περιελάμβανε μια επιπλέον εκστρατεία για έναν παίκτη και περισσότερους χάρτες πολλών παικτών. Το Call of Duty ακολούθησε ένα άλλο PC αποκλειστικό, το Call of Duty 2, το οποίο τέθηκε επίσης κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και ακολούθησε την ίδια προϋπόθεση με τρεις καμπάνιες μεμονωμένων παικτών από την πλευρά ενός διαφορετικού συμμαχικού ή σοβιετικού στρατιώτη. Η σειρά επέστρεψε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με το Call of Duty World at War, το οποίο ακολούθησε τη μορφή πολλαπλών καμπανιών για έναν παίκτη και ανταγωνιστικών τρόπων λειτουργίας για πολλούς παίκτες. Η λίστα των λειτουργιών πολλαπλών παικτών. Η λίστα των σειρών Βιντεοπαιχνιδιών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου είναι μια εξαιρετική αφετηρία για κάποιον που αναζητά περισσότερα βιντεοπαιχνίδια που βασίζονται στο Β'

Σχετικά με τη σειρά τηλεοπτικών παιχνιδιών Call of Duty

Η σειρά Call of Duty των βιντεοπαιχνιδιών ξεκίνησε με το Call of Duty, που κυκλοφόρησε το 2003 και τέθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η σειρά συνεχίστηκε για να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα, καλύτερα πωλημένα και θετικά ληφθέντα franchises για video games όλων των εποχών. Η σειρά περιλαμβάνει συνολικά δώδεκα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για τον υπολογιστή, με το τελευταίο, Call of Duty: Infinite Warfare που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016.

Τα παιχνίδια στη σειρά κυμαίνονται από την ιστορικά ακριβή μάχη του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, τις φανταστικές συγκρούσεις του Ψυχρού Πολέμου και τις μελλοντικές / sci-fi συγκρούσεις.