Τα 5 καλύτερα παιχνίδια Sim για Preteens (PC)

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια προσομοίωσης εκεί έξω. Τα παιδιά μπορούν να ακούσουν για ένα παιχνίδι από άλλα παιδιά και να το ζητήσουν. Οι γονείς, φροντίστε να ελέγξετε την αξιολόγηση στο παιχνίδι και να διαβάσετε κριτικές για να κατανοήσετε το περιεχόμενο. Τα παιχνίδια προσομοίωσης που αναφέρονται είναι καλά για μεγάλα παιδιά (περίπου 10 έως 12), αν και πολλά (αν όχι τα περισσότερα) από τα παιχνίδια που απαριθμούνται στους ενήλικες και εφήβους θα απολαύσουν.

01 από 05

"Fish Tycoon"

Στιγμιότυπο οθόνης © Τελευταία ημέρα εργασίας.

Το "Fish Tycoon" σας δίνει το στόχο να βρείτε τα 7 μαγικά ψάρια της Isola. Αναπαράγετε τα ψάρια, αγοράζετε προμήθειες και πουλάτε τα ψάρια σε ένα κατάστημα ψαριών. Ξεκινάτε με λίγα ψάρια και δουλεύετε σε δύο γεμάτα δεξαμενές. Το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο και η πτυχή του γρίφου είναι δύο λόγοι για να μην χάσετε αυτόν τον τίτλο. Περισσότερο "

02 του 05

"Zoo Tycoon 2: Συλλογή Zookeeper's"

Κάλυψη πλαισίου © Microsoft.

"Zoo Tycoon 2" είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τα παιδιά, αλλά είναι διασκεδαστικό, αλλά διδάσκει και για τα ζώα. Οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν ένα ατομικό περιβάλλον για κάθε ζώο, οπότε η γνώση του φυσικού οικοτόπου του ζώου πρέπει να είναι γνωστή ή να αναζητηθεί χρησιμοποιώντας τα αρχεία γνώσης μέσα στο παιχνίδι. Το πακέτο συλλογής έρχεται με 2 επεκτάσεις. Περισσότερο "

03 του 05

"RollerCoaster Tycoon 3 Platinum"

Κουτί κάλυψης ευγενική προσφορά της Pricegrabber.

Το "RollerCoaster Tycoon 3" είναι ο μακρύς ηγέτης και η πιο δημοφιλής επιλογή όταν πρόκειται για παιχνίδια rollercoaster και θεματικό πάρκο. Θα οδηγήσετε τα σουβέρ, θα προσαρμόσετε τους πάγκους και τα καταστήματα τροφίμων, θα δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια επισκεπτών και θα χτίσετε νεροτσουλήθρες και ρολάκια. Η έκδοση Platinum περιλαμβάνει τα πακέτα επέκτασης "μούσκεμα" και "άγρια". Περισσότερο "

04 του 05

"SimCity 4"

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το αντικείμενο είναι να οικοδομήσουμε μια ακμάζουσα πόλη. Το "SimCity 4" είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί τα παιδιά θα πρέπει να λάβουν υπόψη για πολλές πτυχές της διαχείρισης μιας πόλης. Περισσότερο "

05 του 05

"Λεμόνι Tycoon 2"

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com
Ο στόχος είναι να εκτελέσετε μια επιτυχημένη στάση λεμονάδας στη Νέα Υόρκη. Ο παίκτης είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό της συνταγής, τις τιμές και την αγορά αξεσουάρ για να κάνει τη διαδικασία παραγωγής λεμονάδας γρηγορότερη και να κρατήσει τους πελάτες ευτυχείς Περισσότερα »

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.