Αποκτήστε δωρεάν προϊόντα για να αναθεωρήσετε το ιστολόγιό σας

Μάθετε πώς Bloggers πείθουν τις επιχειρήσεις να στέλνουν δωρεάν προϊόντα για αναθεώρηση

Αν το ιστολόγιό σας είναι σε ένα θέμα το οποίο προσφέρεται για κριτικές σχετικά με τα προϊόντα, τότε μπορείτε να ζητήσετε από τις επιχειρήσεις να σας στείλουν δωρεάν προϊόντα για να τα ελέγξετε στο ιστολόγιό σας. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε κριτικές στο blog σας, αλλά η λήψη δωρεάν προϊόντων είναι πάντα ωραία! Δείτε πώς μπορείτε να τα ζητήσετε:

Δημιουργήστε το κοινό και την κυκλοφορία του ιστολογίου σας

Κανείς δεν πρόκειται να σας στείλει δωρεάν προϊόντα για να αναθεωρήσει το ιστολόγιό σας εάν το ιστολόγιό σας δεν έχει καμιά κίνηση. Αυτό συμβαίνει επειδή η αναθεωρημένη ανάρτηση σας δεν θα θεωρηθεί από αρκετούς ανθρώπους για να αξίζει τον κόπο να σας στέλνει η επιχείρηση δωρεάν προϊόντα. Πριν ξεκινήσετε να ζητάτε δωρεάν αναθεώρηση του ιστολογίου σας στο blog σας, αφιερώστε χρόνο για να δημοσιεύσετε πολύ μεγάλο περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας . Η πιθανότητα ότι μια επιχείρηση θα εξετάσει το ενδεχόμενο να σας στείλει δωρεάν προϊόντα για έλεγχο θα εξαρτάται από το πόση έκθεση το ιστολόγιό σας μπορεί να δώσει στα προϊόντα και τις μάρκες της.

Να θυμάστε ότι το ιστολόγιό σας δεν πρέπει να είναι το δημοφιλέστερο διαδικτυακό ιστολόγιο , αλλά πρέπει να εστιάσετε στο θέμα σας και να δημιουργήσετε ένα ισχυρό εξειδικευμένο κοινό, εάν θέλετε να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν προϊόντα για αναθεώρηση.

Αναθεωρήστε κάποια προϊόντα και δημοσιεύστε αυτές τις αναθεωρήσεις στο ιστολόγιό σας

Αγοράστε και δοκιμάστε ορισμένα προϊόντα που το κοινό του ιστολογίου σας είναι πιθανό να ενδιαφέρεται. Πολλές επιχειρήσεις θα αναζητήσουν αυτές τις αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας προτού σκεφτούν να σας στέλνουν δωρεάν προϊόντα για έλεγχο. Δημιουργήστε μια κατηγορία και χρησιμοποιήστε ετικέτες ή ετικέτες για να προσδιορίσετε τις αναφορές εξέτασης προϊόντων, οπότε είναι εύκολο για τους επισκέπτες και τις επιχειρήσεις να τις εντοπίσουν. Όταν ζητάτε δωρεάν προϊόντα από μια επιχείρηση, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδείξετε ότι δημοσιεύετε καλά γραπτές κριτικές.

Συγκεντρώστε τα δεδομένα επισκεψιμότητας του ιστολογίου σας

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο ανάλυσης blog (όπως το Google Analytics) για να συλλέξετε δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστολογίου σας. Πρέπει να αποδείξετε στις επιχειρήσεις ότι δίνοντάς σας δωρεάν προϊόντα για να αναθεωρήσετε στο ιστολόγιό σας θα τους δώσει μια καλή ποσότητα έκθεσης. Δώστε στην επιχείρησή σας μοναδικά δεδομένα επισκεπτών και προβολών σελίδας για το ιστολόγιό σας, καθώς και για συγκεκριμένες αναρτήσεις αναθεώρησης που έχετε δημοσιεύσει στο παρελθόν.

Επίσης, συλλέξτε δεδομένα από το Alexa.com για να παρουσιάσετε στις επιχειρήσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα και την εξουσία του ιστολογίου σας. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τον αριθμό των συνδρομητών RSS που έχει το ιστολόγιό σας. Εάν το ιστολόγιό σας έχει ενεργό Twitter ή Facebook ακολουθώντας εκεί όπου μοιράζεστε συνδέσμους στις αναρτήσεις ιστολογίου σας, συγκεντρώνετε και αυτές τις πληροφορίες. Τέλος, συλλέξτε όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα για να αποδείξετε τα δημογραφικά στοιχεία του ιστολογίου του ιστολογίου σας όσον αφορά την ηλικία, το εισόδημα, το φύλο, το επάγγελμα και ούτω καθεξής.

Γράψτε την αίτησή σας για δωρεάν προϊόντα

Μόλις ολοκληρώσετε όλες τις παραπάνω δραστηριότητες, μπορείτε να γράψετε μια αίτηση για δωρεάν προϊόντα που μπορείτε να στείλετε με email στις επιχειρήσεις. Μοιραστείτε όλα τα δεδομένα που συγκεντρώσατε παραπάνω καθώς και συνδέσμους σε προηγούμενες δημοσιεύσεις αναθεώρησης του προϊόντος. Ο στόχος είναι να κάνετε το ιστολόγιό σας να ακούγεται σαν ένα μέρος όπου η επιχείρηση είναι σίγουρο ότι θα βρει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ανθρώπων που ταιριάζουν με το επιθυμητό κοινό-στόχο τους.

Να είστε βέβαιος να εξηγήσει πόσο σύντομα μπορείτε να γράψετε μια αναθεώρηση θέση μετά τη λήψη δωρεάν προϊόντα. Πολλές επιχειρήσεις στέλνουν δωρεάν προϊόντα για bloggers για αναθεώρηση, αλλά ο blogger δεν έχει χρόνο να δοκιμάσει το προϊόν, να γράψει την κριτική και να το δημοσιεύσει για εβδομάδες ή μήνες. Δηλώνοντας μπροστά ότι μπορείτε να γυρίσετε μια θέση αναθεώρησης προϊόντος μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο είναι κάτι που πολλές επιχειρήσεις θα χαρούν να ακούσουν.

Τέλος, εξατομικεύστε το αίτημά σας για δωρεάν προϊόντα. Ενώ οι στατιστικές πληροφορίες σε κάθε αίτημα που στέλνετε στις επιχειρήσεις μπορεί να είναι οι ίδιες, τα στοιχεία εισαγωγής, κλεισίματος και υποστήριξης θα πρέπει να εξατομικεύονται σε κάθε επιχείρηση. Οι επιστολές φόρμας θα καταλήξουν στα σκουπίδια, αλλά τα καλά γραπτά και εξατομικευμένα αιτήματα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να διαβάσουν και να σας εξασφαλίσουν δωρεάν προϊόντα για να αναθεωρήσουν το ιστολόγιό σας.