Οι μετρήσεις μίας επαγγελματικής κάρτας Mini

Το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα καλύτερο

Οι περισσότεροι άνθρωποι και εταιρείες μπορούν να συμφωνήσουν σχετικά με το μέγεθος μιας τυπικής επαγγελματικής κάρτας . Είναι 3,5 ίντσες ανά 2 ίντσες, ανεξάρτητα από το αν είναι ρυθμισμένο να διαβάζει οριζόντια ή κάθετα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για επαγγελματικές κάρτες μίνι ή μικρο μεγέθους, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ένα τυποποιημένο μέγεθος.

Χρησιμοποιώντας μια μίνι κάρτα μπορεί να σας ξεχωρίσει από το πακέτο, δείχνοντας ότι είστε δημιουργικοί και δεν φοβάστε να είστε διαφορετικοί. Μπορεί επίσης να σας κοστίσει περισσότερο από μια τυπική επαγγελματική κάρτα, επειδή οι μικρότερες κάρτες είναι πιο σκληρές για εκτύπωση, περιποίηση και χειρισμό.

Μεγέθη και τύποι επαγγελματικών καρτών

Υπάρχουν διάφοροι τύποι και μεγέθη επαγγελματικών καρτών, από τα οποία η πιο συνηθισμένη κάρτα είναι η πιο δημοφιλής. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά σχέδια επαγγελματικών καρτών που απαιτούν διαφορετικό μέγεθος ή σχήμα. Τείνουν να προσελκύουν περισσότερη προσοχή από τις τυποποιημένες κάρτες μεγέθους. Οι μίνι επαγγελματικές κάρτες είναι μια σχετικά νέα άφιξη στη σκηνή της επαγγελματικής κάρτας. Τα μεγέθη επαγγελματικών καρτών περιλαμβάνουν:

Μίνι επαγγελματικές κάρτες

Οι μίνι επαγγελματικές κάρτες ονομάζονται επίσης μισές επαγγελματικές κάρτες, κοκαλιάρικες επαγγελματικές κάρτες ή μικρο κάρτες. Μπορούν να εκτυπωθούν σε μία ή σε δύο πλευρές για χρήση ως επαγγελματικές κάρτες, και μερικές είναι αρκετά μικρές για να χρησιμοποιηθούν ως ετικέτες για έργα τέχνης. Συνήθως, οι επαγγελματικές κάρτες μίνι εκτυπώνονται σε βαρύτερα αποθέματα καρτών με τις συνήθεις επαγγελματικές κάρτες και μερικές φορές είναι επικαλυμμένες για να δώσουν πρόσθετη κλίση στη μικρή τυπωμένη κάρτα.

Σχεδίαση για επαγγελματικές κάρτες Mini

Η καλύτερη συμβουλή για το σχεδιασμό μίνι επαγγελματικής κάρτας είναι να το κρατάτε απλό. Δεν θα μπορείτε να τοποθετήσετε όλες τις πληροφορίες που θα τοποθετήσετε σε μια μεγαλύτερη κάρτα, αλλά μπορείτε να εκτυπώσετε την μίνι κάρτα στην πίσω πλευρά εάν έχετε σημαντικές πληροφορίες που δεν μπορείτε να χωρέσετε στο μπροστινό μέρος. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε μικροσκοπικό τύπο για να ταιριάζει σε περισσότερες πληροφορίες, αλλά αν θέλετε οι άνθρωποι που λαμβάνουν την κάρτα σας να μπορούν να το διαβάσουν, χρησιμοποιήστε τύπο που δεν είναι μικρότερος από 6 βαθμούς.

Χρησιμοποιήστε φωτεινό χρώμα στο σχεδιασμό σας, είτε για φόντο είτε για τον μεγαλύτερο τύπο ή λογότυπο. Επειδή είναι μικρότερες από τις συνήθεις επαγγελματικές κάρτες, μπορούν να χαθούν σε ένα πορτοφόλι. Το φωτεινό χρώμα τους κάνει να ξεχωρίζουν από τα μεγαλύτερα ξαδέλφια τους.

Ακριβώς όπως όταν εργάζεστε με τυπικές επαγγελματικές κάρτες, αν οποιοδήποτε στοιχείο σχεδίου στην κάρτα ξεφύγει από την άκρη της κάρτας-ο όρος εκτύπωσης " αιμορραγεί " -εκτείνατε αυτό το στοιχείο στο αρχείο σχεδίασης σας 1/8 ίντσα πέρα ​​από το τελειωμένο άκρο της κάρτας . Η περίσσεια αποκόπτεται όταν η κάρτα είναι κομμένη στο τελικό της μέγεθος.

Πρότυπα μίνι επαγγελματικής κάρτας

Επειδή δεν υπάρχει τυπικό μέγεθος επαγγελματικής κάρτας mini, τα διαθέσιμα πρότυπα είναι συνήθως αυτά που προέρχονται από μεμονωμένες εταιρείες εκτύπωσης στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, το Jukebox προσφέρει ένα πρότυπο μίνι επαγγελματικής κάρτας για το Adobe Illustrator που είναι 3,5 ιντσών 1,25 ίντσες.