Δημιουργήστε ένα Animated GIF σε Πυροτεχνήματα

01 από 20

Τουρκία Κινούμενο GIF σε Πυροτεχνήματα

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Σε αυτό το σεμινάριο, θα χρησιμοποιήσω το Fireworks CS6 για να δημιουργήσω ένα Animated GIF μιας γαλοπούλας με φτερά ουράς που αλλάζουν χρώμα. Θα ξεκινήσω δημιουργώντας μια εικόνα και θα την αντιγράψω. Θα κάνω αλλαγές σε ένα, θα τις μετατρέψω σε σύμβολα, θα δημιουργήσω μια δεύτερη κατάσταση και θα προεπισκόπηση της κινούμενης εικόνας. Στη συνέχεια θα αλλάξω τον χρόνο διάρκειας και των δύο καταστάσεων, θα αποθηκεύσω το αρχείο ως Animated GIF και θα το δω στο πρόγραμμα περιήγησής μου.

Παρόλο που το Fireworks CS6 χρησιμοποιείται σε αυτό το σεμινάριο, θα πρέπει να είστε σε θέση να ακολουθείτε μαζί με οποιαδήποτε πρόσφατη έκδοση του Fireworks ή ακόμα και του Photoshop.

Συντάκτες Σημείωση:

Η Adobe πλέον δεν προσφέρει το Fireworks CC ως μέρος του Creative Cloud. Αν ψάχνετε για πυροτεχνήματα, μπορείτε να το βρείτε στην ενότητα Εύρεση πρόσθετων εφαρμογών του Creative Cloud. Όταν η Adobe ανακοινώνει ότι δεν θα υποστηρίζει πλέον ούτε θα ενημερώνει τις εφαρμογές, μπορείτε να υποθέσετε ότι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν εξαφανιστεί η εφαρμογή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόσφατη ανακοίνωση σχετικά με τον διευθυντή, τον Shockwave και το Contribute.

Ενημερώθηκε από τον Tom Green

02 από 20

Δημιουργήστε ένα νέο έγγραφο

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Θα δημιουργήσω ένα νέο έγγραφο επιλέγοντας Αρχείο> Νέο. Θα φτιάξω το πλάτος και το ύψος 400 x 400 εικονοστοιχεία και την ανάλυση 72 εικονοστοιχεία ανά ίντσα. Θα επιλέξω λευκό για το χρώμα του καμβά και πατήστε OK.

Στη συνέχεια, θα επιλέξω το Αρχείο> Αποθήκευση, θα ονομάσω το αρχείο turkey με μια επέκταση png , θα επιλέξω την τοποθεσία που θέλω να την αποθηκεύσω και θα κάνω κλικ στο Save.

03 από 20

Σχεδιάστε έναν Κύκλο

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Στον πίνακα "Εργαλεία" θα κάνω κλικ στο πλαίσιο χρώματος Stroke και θα επιλέξετε μαύρο, έπειτα στο πλαίσιο χρώματος Fill και θα επιλέξετε ένα καφέ δείγμα ή θα πληκτρολογήσετε το πεδίο αριθμού Hex αριθμός # 8C4600.

Στον πίνακα Ιδιότητες θα φτιάξω το πλάτος της διαδρομής 2 εικονοστοιχεία. Στη συνέχεια θα επιλέξω το εργαλείο ελλείψεων στον πίνακα "Εργαλεία", το οποίο θα βρείτε κάνοντας κλικ στο μικρό βέλος δίπλα στο εργαλείο "Ορθογώνιο" ή σε άλλο εργαλείο ορατού σχήματος. Ενώ κρατάτε πατημένο το πλήκτρο shift, θα κάνω κλικ και σύρετε για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο κύκλο. Η χρήση της μετατόπισης εξασφαλίζει ότι ο κύκλος θα είναι τελείως στρογγυλός.

04 από 20

Σχεδιάστε έναν άλλο κύκλο

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Και πάλι, θα κρατήσω το πλήκτρο αλλαγής ταχυτήτων καθώς σχεδιάζω έναν άλλο κύκλο, θέλω μόνο αυτόν τον κύκλο να είναι μικρότερος από τον τελευταίο.

Με το εργαλείο δείκτη, θα κάνω κλικ και σύρετε τον μικρό κύκλο στη θέση του. Θέλω να επικαλύψει την κορυφή του μεγάλου κύκλου, όπως φαίνεται.

05 από 20

Σχεδιάστε ένα στρογγυλεμένο ορθογώνιο

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Με το εργαλείο Rounded Rectangle, θα σχεδιάσω ένα ορθογώνιο. Με το εργαλείο δείκτη, θα το μετακινήσω στη θέση του. Θέλω να επικεντρωθεί και να επικαλύψει ελαφρώς το κάτω μέρος του μικρού κύκλου.

06 από 20

Συνδυάστε μονοπάτια

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Θα κρατήσω κάτω το πλήκτρο αλλαγής ταχύτητας καθώς κάνω κλικ στον μικρό κύκλο και στη συνέχεια στο στρογγυλεμένο ορθογώνιο. Αυτό θα επιλέξει και τα δύο σχήματα. Θα επιλέξω στη συνέχεια Τροποποίηση, Συνδυασμός διαδρομών> Ένωση.

07 από 20

Αλλαξε χρώμα

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Στον πίνακα "Εργαλεία", θα κάνω κλικ στο πλαίσιο "Συμπλήρωση" και θα επιλέξετε ένα δείγμα κρέμας ή πληκτρολογήστε # FFCC99 στο πεδίο Hex value και, στη συνέχεια, πατήστε επιστροφή.

08 από 20

Κάνε τα μάτια

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Θα μπορούσα να σχεδιάσω δύο μικρούς κύκλους για να φτιάξω τα μάτια, αλλά αντ 'αυτού θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο Type για αυτό. Θα κάνω κλικ στο εργαλείο Τύπος στον πίνακα "Εργαλεία", στη συνέχεια στον καμβά. Στον Επιθεωρητή ιδιότητας, θα επιλέξω το Arial Regular για τη γραμματοσειρά, θα φτιάξω το μέγεθος 72 και θα αλλάξω το χρώμα σε μαύρο. Θα κρατήσω πατημένο το πλήκτρο Alt ή Options καθώς πατάω το πλήκτρο κρατώντας τον αριθμό 8, ο οποίος θα κάνει μια σφαίρα. Θα πιέσω τη μπάρα διαστήματος πριν κάνω μια άλλη σφαίρα.

09 από 20

Κάντε το ράμφος

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Στον πίνακα "Εργαλεία", θα κάνω κλικ στο εργαλείο σχήματος πολυγώνου. Στον πίνακα "Ιδιότητες", θα επιλέξω ένα πορτοκαλί δείγμα για τη συμπλήρωση ή πληκτρολογήστε # FF9933 στο πεδίο Hex value. Επίσης στον πίνακα "Ιδιότητες", θα κάνω το εγκεφαλικό επεισόδιο μαύρο με πλάτος 1.

Στη συνέχεια, θα επιλέξω το παράθυρο> ιδιότητες αυτόματης μορφής. Θα κάνω κλικ στο σχήμα πολυγώνου, υποδεικνύω ότι θέλω τόσο τα σημεία όσο και οι πλευρές να είναι 3 και η ακτίνα 180 μοίρες. Για να καταστεί μικρότερο το τρίγωνο, θα πληκτρολογήσω 20 στο πεδίο εξωτερικής ακτίνας. Ο αριθμός για αυτό εξαρτάται από το πόσο μεγάλο θα ήταν το τρίγωνο. Στη συνέχεια θα πατήσω την επιστροφή.

Με το εργαλείο δείκτη, θα κάνω κλικ στο τρίγωνο και θα το σύρετε εκεί όπου νομίζω ότι πρέπει να καθίσει για το ράμφος.

10 από 20

Κάνε το κακό

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Το κόκκινο πράγμα που κρέμεται από το ράμφος της γαλοπούλας ονομάζεται Snood. Για να το κάνετε, θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο Pen.

Μετά την επιλογή του εργαλείου πένας στον πίνακα "Εργαλεία", θα κάνω κλικ στο πλαίσιο "Συμπληρώστε" και θα επιλέξετε ένα κόκκινο δείγμα ή πληκτρολογήστε # FF0000 στο πεδίο Hex value και στη συνέχεια πατήστε επιστροφή.

Με το εργαλείο πένας, θα κάνω κλικ για να δημιουργήσω σημεία που σχηματίζουν μια διαδρομή και μερικές φορές κάντε κλικ και σύρετε για να δημιουργήσετε μια στρογγυλεμένη διαδρομή. Όταν το τελευταίο σημείο συνδέεται με το πρώτο, θα έχω σχηματίσει ένα σχήμα που μοιάζει με σπιτική γαλοπούλα.

11 από 20

Κάντε τα πόδια

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Μπορώ να ρυθμίσω το χρώμα πλήρωσης στο ίδιο πορτοκαλί με το ράμφος κάνοντας κλικ στο πλαίσιο Συμπλήρωση και στο ράμφος. Με το επιλεγμένο εργαλείο πένας, θα κάνω μαύρο το εγκεφαλικό επεισόδιο και θα ορίσω το πλάτος διαδρομής στο 2 στον πίνακα Ιδιότητες.

Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο Pen για να δημιουργήσετε σημεία που σχηματίζουν ένα σχήμα που μοιάζει με το πόδι της γαλοπούλας. Με το επιλεγμένο σχήμα, θα επιλέξω Επεξεργασία> Διπλότυπο. Στη συνέχεια θα επιλέξω Τροποποίηση> Μετασχηματισμός> Αναστροφή οριζόντια. Με το εργαλείο δείκτη, θα τοποθετήσω τα πόδια εκεί που φαίνονται καλύτερα.

12 από 20

Μειώστε το μέγεθος

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Θα επιλέξω Επιλογή> Επιλογή όλων. Στη συνέχεια, θα κάνω κλικ στο εργαλείο κλίμακας στον πίνακα "Εργαλεία". Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο οριοθέτησης με λαβές που μπορούν να μετακινηθούν προς τα μέσα ή προς τα έξω. Θα κάνω κλικ σε μια γωνιακή λαβή και θα την μετακινήσετε προς τα μέσα, κάνοντας όλο το μικρότερο, στη συνέχεια πιέστε την επιστροφή.

Με όλα τα σχήματα μου ακόμα επιλεγμένα, θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο δείκτη για να μετακινήσετε τη γαλοπούλα στη θέση της. Θέλω να επικεντρωθεί χαμηλά στον καμβά.

13 από 20

Κάντε τα φτερά ουράς

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Με το εργαλείο ελλείψεων, θα κάνω κλικ και σύρετε για να σχηματίσετε ένα μακρύ ωοειδές. Θα επιλέξω Επεξεργασία> Διπλότυπο. Θα επαναλάβω την οβάλ ξανά και ξανά, μέχρι να έχω συνολικά πέντε οβάλ.

14 από 20

Αλλάξτε το χρώμα

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Με μία από τις επιλεγμένες οβάλ, θα κάνω κλικ στο πλαίσιο Συμπλήρωση και θα διαλέξω διαφορετικό χρώμα. Θα το κάνω αυτό με άλλα τρία οβάλ, επιλέγοντας διαφορετικό χρώμα για καθένα.

15 από 20

Μετακίνηση Οβάλ

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Με το εργαλείο δείκτη, θα κάνω κλικ και σύρετε πάνω από τα πέντε ωοειδή για να τα επιλέξετε όλα. Στη συνέχεια, θα επιλέξετε Τροποποίηση> Ταξινόμηση> Αποστολή προς Πίσω. Αυτό θα κάνει τα φτερά ουράς να πέσουν πίσω από την γαλοπούλα όταν τα μετακινήσω στη θέση τους.

Θα κάνω κλικ μακριά από τις ωοθήκες για να τους αποεπιλέξετε, στη συνέχεια κάντε κλικ σε ένα ωοειδές κάθε φορά και σύρετε τους χωριστά στο σημείο όπου θα κάθονται το ένα δίπλα στο άλλο και εν μέρει πίσω από την γαλοπούλα.

Η χρήση των έξυπνων οδηγών μπορεί να βοηθήσει στην ομοιόμορφη τοποθέτηση των οβάλ που βρίσκονται απέναντι από το άλλο. Εάν δεν βλέπετε τους έξυπνους οδηγούς στην εργασία, επιλέξτε Προβολή> Έξυπνοι οδηγοί> Εμφάνιση έξυπνων οδηγών.

16 από 20

Περιστροφή Οβάλ

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Θέλω να περιστρέψω τα οβάλ και να τα επανατοποθετήσω. Για να το κάνετε, θα επιλέξω ένα και θα επιλέξετε "Τροποποίηση> Μετασχηματισμός> Ελεύθερος μετασχηματισμός. Στη συνέχεια, θα κάνω κλικ και σύρετε τον κέρσορα ακριβώς έξω από το πλαίσιο για να περιστρέψετε ελαφρώς το ωοειδές. Με το εργαλείο δείκτη, θα τοποθετήσω το ωοειδές σε εκείνο που νομίζω ότι φαίνεται καλύτερα.

Θα περιστρέψω τα υπόλοιπα οβάλ με τον ίδιο τρόπο και θα τα τοποθετήσω στη θέση τους. διανέμοντάς τα ομοιόμορφα.

17 από 20

Αποθήκευση και αποθήκευση ως

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

βλέποντας την εικόνα μου, βλέπω ότι η γαλοπούλα είναι πολύ χαμηλή στον καμβά, γι 'αυτό θα επιλέξω Επιλογή> Επιλογή όλων και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το εργαλείο δείκτη για να τοποθετήσετε τη γαλοπούλα στο κέντρο του καμβά. Όταν είμαι ικανοποιημένος με το πώς φαίνεται, θα επιλέξω Αρχείο> Αποθήκευση.

Στη συνέχεια, θα κάνω κλικ σε ουρά φτερό για να το επιλέξετε στη συνέχεια στο πλαίσιο Συμπληρώστε και να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα. Θα το κάνω αυτό για κάθε ουρά φτερό, στη συνέχεια επιλέξτε Αρχείο> Αποθήκευση ως. Θα μετονομάσω το αρχείο, turkey2 με επέκταση png και κάντε κλικ στο Save.

18 από 20

Μετατροπή σε σύμβολο

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Θα επιλέξω Αρχείο> Άνοιγμα, περιηγηθείτε στο αρχείο turkey.png μου και πατήστε Άνοιγμα. Θα κάνω κλικ στην καρτέλα turkey.png στην κορυφή και επιλέξτε Επιλογή> Επιλογή όλων. Θα επιλέξω στη συνέχεια Τροποποίηση> Μετατροπή> Μετατροπή σε Σύμβολο. Θα το ονομάσω σύμβολο 1, επιλέξτε Γραφικά για τον Τύπο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

Θα κάνω κλικ στην καρτέλα turkey2.png και θα κάνω το ίδιο, μόνο θα ονομάσω αυτό το ένα σύμβολο 2.

19 από 20

Δημιουργήστε μια νέα πολιτεία

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Θα κάνω κλικ στην καρτέλα turkey.png. Εάν ο πίνακας πολιτειών μου δεν είναι ορατός, μπορώ να επιλέξω Παράθυρο> Κράτη. Στο κάτω μέρος του πίνακα πολιτών, θα κάνω κλικ στο κουμπί Νέες διπλές καταστάσεις.

Όταν κάνω κλικ στην πρώτη κατάσταση για να την επιλέξω, βλέπω ότι περιέχει ένα σύμβολο. Όταν κάνω κλικ στο δεύτερο κράτος, βλέπω ότι είναι άδειο. Για να προσθέσετε ένα σύμβολο σε αυτήν την κενή κατάσταση, θα επιλέξω Αρχείο> Εισαγωγή> μεταβείτε στο αρχείο turkey2.png μου, κάντε κλικ στο Άνοιγμα και, στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά. Στη συνέχεια θα κάνω κλικ στην επάνω δεξιά γωνία του καμβά για να τοποθετήσετε το αρχείο στη σωστή θέση. Τώρα, όταν κάνω κλικ ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη κατάσταση, βλέπω ότι και οι δύο κρατούν εικόνες. Μπορώ επίσης να πατήσω το κουμπί αναπαραγωγής / διακοπής στο κάτω μέρος του παραθύρου για να δείτε προεπισκόπηση της κινούμενης εικόνας.

Εάν δεν μου αρέσει η ταχύτητα του κινούμενου animation, μπορώ να κάνω διπλό κλικ στους αριθμούς στα δεξιά της κάθε χώρας για να κάνετε ρυθμίσεις. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια.

20 από 20

Αποθηκεύστε το κινούμενο GIF

Κείμενο και εικόνες © Sandra Trainor

Θα επιλέξω Αρχείο> Αποθήκευση ως, μετονομάστε το αρχείο, επιλέξτε Κινούμενο GIF (* .gif) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.

Για να ανοίξετε και να αναπαραγάγετε το Animation GIF στο πρόγραμμα περιήγησής μου, θα ξεκινήσω το πρόγραμμα περιήγησής μου και θα επιλέξετε Αρχείο> Άνοιγμα ή Άνοιγμα Αρχείου. Θα μεταβείτε στο αποθηκευμένο αρχείο GIF Animated, επιλέξτε το, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα και απολαύστε το κινούμενο σχέδιο.

Σχετίζεται με:
Βελτιστοποίηση κινούμενων GIF
• Προφίλ της Άγριας Τουρκίας
• Ευχαριστιών Ιστορία της Τουρκίας
• Οι πιο άγριες γαλοπούλες που έχετε δει ποτέ