Το καλύτερο λογισμικό γραφικού σχεδιασμού

Τα καλύτερα προγράμματα λογισμικού γραφικού σχεδιασμού είναι εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για γραφικό σχεδιασμό είτε για εξωτερικούς γραφίστες.

Είναι σχεδόν αδύνατο να αναφέρουμε ένα "καλύτερο", αλλά από τις επαγγελματικές εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, το Adobe InDesign είναι σίγουρα το πιο παραγωγικό πρόγραμμα διάταξης σελίδας και συνεχίζει να βελτιώνεται με κάθε νέα έκδοση. Μαζί με τους συνεργάτες του, το Adobe Photoshop και το Adobe Illustrator, αυτό το τρίο Creative Cloud είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο λογισμικό γραφικού σχεδιασμού στην αγορά σήμερα.

Επιλέξτε λογισμικό γραφικού σχεδιασμού με βάση την εργασία

Τούτου λεχθέντος, το καλύτερο λογισμικό γραφικού σχεδιασμού είναι το λογισμικό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Τα ειδικά προγράμματα είναι καλύτερα προσαρμοσμένα σε ορισμένα καθήκοντα από άλλα. Παρόλο που τα προαναφερθέντα προγράμματα θεωρούνται βιομηχανικά πρότυπα. δεν είναι οι μόνες επιλογές. Ακολουθεί μια συνήθης ερώτηση για εσάς:

Ποιοι είναι οι βασικοί εκδότες λογισμικού γραφικού σχεδιασμού;

Ποιες είναι οι κατηγορίες λογισμικού γραφικού σχεδιασμού;

Ελάχιστες απαιτήσεις για το λογισμικό γραφικού σχεδιασμού

Εκτός από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, κάθε σχεδιαστής χρειάζεται είτε διάταξη σελίδας είτε λογισμικό σχεδιασμού ιστοσελίδων (ανάλογα με το πεδίο του) και λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών. Οι περισσότεροι χρειάζονται επίσης ένα κλιμακωτό πρόγραμμα σχεδίασης διανυσματικών γραφικών, αλλά ορισμένες λειτουργίες SVG ενσωματώνονται στο λογισμικό διάταξης σελίδων υψηλής ποιότητας, οπότε ίσως μπορέσετε να περάσετε με αυτά εκτός αν κάνετε λογότυπο.

Το λογότυπο που σχεδιάστηκε στο Photoshop δεν μπορεί να διευρυνθεί χωρίς να χάσει την ποιότητα. ένα λογότυπο που έχει σχεδιαστεί σε ένα πρόγραμμα διανυσματικών έργων τέχνης (όπως το Illustrator) μπορεί να χωριστεί σε μια επαγγελματική κάρτα ή στην πλευρά ενός τεράστιου φορτηγού χωρίς απώλεια ποιότητας.

Τι Σχετικά με τους σχεδιαστές ιστοσελίδων;

Πρέπει να γνωρίζετε το HTML και το CSS όπως το πίσω μέρος του χεριού σας. Όταν το κάνετε, μπορείτε να γράψετε έναν ιστότοπο δολοφόνων χρησιμοποιώντας μόνο ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα λογισμικού για να σας βοηθήσουμε. Το Dreamweaver της Adobe είναι ακριβώς ένα τέτοιο high-end πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν οικονομικά προσιτές εναλλακτικές λύσεις όπως το CoffeeCup και το Kompozer.