Δωρεάν κοινή χρήση βίντεο στο Yahoo! βίντεο

Επισκόπηση για το Yahoo! Βίντεο:

Yahoo! Το βίντεο στερείται της απλότητας που είναι εγγενής σε άλλους ελεύθερους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα sites φιλοξενίας βίντεο, όταν εγγραφείτε στο Yahoo! Βίντεο που εγγράφεστε όχι μόνο για την υπηρεσία δωρεάν ανταλλαγής βίντεο, αλλά και για ένα πλήρες προφίλ Yahoo. Η σελίδα βίντεο είναι μόνο ένα μικρό στοιχείο του Yahoo! πακέτο, οπότε είναι εύκολο να χαθείτε στην περιοχή.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι όταν δημοσιεύτηκα ένα δείγμα βίντεο, το επόμενο πρωί έχει δει πολλές φορές ότι το ίδιο δείγμα βίντεο είχε δει στο YouTube σε σχεδόν τρεις εβδομάδες. Έτσι, υπάρχουν πλεονεκτήματα σε αυτή την ελεύθερη τοποθεσία κοινής χρήσης βίντεο, μετά από όλα.

Κόστος του Yahoo! Βίντεο: Δωρεάν

Διαδικασία εγγραφής για το Yahoo! Βίντεο:

Θα χρειαστεί να δώσετε ένα όνομα χρήστη, έναν κωδικό πρόσβασης, την ημερομηνία γέννησής σας και το φύλο σας.

Αφού εγγραφείτε, δεν έχετε μεταφερθεί στη σελίδα μεταφόρτωσης βίντεο, αλλά σε μια σελίδα επιβεβαίωσης, η οποία στη συνέχεια σας χωρίζει στην καρδιά του Yahoo! χωρίς βίντεο συνδέσεις οπουδήποτε στη θέα. Στη συνέχεια, πρέπει να πλοηγηθείτε στην αρχική σας σελίδα, την οποία πρέπει να προσαρμόσετε (με ενδιαφέροντα, προσωπικά στοιχεία κ.λπ.) προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής βίντεο.

Είναι πολύ εύκολο να χαθείτε! Πραγματικά έπρεπε να κλείσω το πρόγραμμα περιήγησής μου και να ανοίξω ξανά το video.yahoo.com γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω πώς να φτάσω στη σελίδα μεταφόρτωσης.

Μεταφόρτωση στο Yahoo! Βίντεο:

Στη σελίδα μεταφόρτωσης, εισάγετε μια αυτο-περιγραφή 1000 χαρακτήρων και έναν σύνδεσμο ιστότοπου, προτού φτάσετε στην ίδια την πραγματική μεταφόρτωση. Τα βίντεο πρέπει να είναι μικρότερα από 100MB, σε μορφή WMV , ASF, QT, MOD, MOV, MPG, 3GP, 3GP2 ή AVI και πρέπει να έχουν ήχο. Για κάθε βίντεο, μπορείτε να επιλέξετε έναν τίτλο, μια περιγραφή 1000 χαρακτήρων και, ασυνήθιστα, μια επιλογή για να συμπεριλάβετε μια μεταγραφή. Μπορείτε να επιλέξετε μια κατηγορία για το βίντεό σας και μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες. Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Δεν υπάρχει γραμμή προόδου για μεταφόρτωση και είναι εξαιρετικά αργή.

Συμπίεση στο Yahoo! Βίντεο:

Είναι αρκετά σαφές ότι το Yahoo! Το βίντεο συμπιέζει τα βίντεο που ανεβάζετε, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο που χρησιμοποιούν για τη συμπίεσή του. Τα βίντεο έχουν μια μικρή ευρεία οθόνη, αλλά συνολικά η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη από αυτή του YouTube , για παράδειγμα.

Tagging on Yahoo! Βίντεο:

Κατά τη μεταφόρτωση του βίντεό σας, το Yahoo! Το βίντεο θα σας ζητήσει να εισαγάγετε "ετικέτες" - λέξεις-κλειδιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση του βίντεό σας. Όσο περισσότερες ετικέτες εισάγετε, τόσο περισσότερους τρόπους υπάρχουν για την αναζήτηση του βίντεό σας.

Κοινή χρήση του Yahoo! Βίντεο:

Τα βίντεό σας είναι όλα δημόσια και μπορούν να αναζητηθούν. Δεν υπάρχει επιλογή να τις ορίσετε σε ιδιωτική.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο, μπορείτε να ενσωματώσετε το βίντεο σε άλλους ιστότοπους, όπως το MySpace

Όροι Υπηρεσίας για το Yahoo! Βίντεο:

Διατηρείτε την κυριότητα, αλλά το Yahoo! διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, να αναπαράγει ή να παράγει παράγωγα έργα με βάση οποιοδήποτε από το περιεχόμενό σας. Yahoo! έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το βίντεό σας σε διαφημίσεις και θα κρατήσει όλα τα χρήματα από τις διαφημίσεις. Πρέπει να είστε 13 ετών για να ανεβάσετε βίντεο και να έχετε τη γραπτή συγκατάθεση του ονόματος και της ομοιότητας κάθε ατόμου στο περιεχόμενο που μεταφορτώνετε.

Το περιεχόμενο που είναι άσεμνο, επιβλαβές, παράνομο, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα κ.λπ. δεν επιτρέπεται.

Κοινή χρήση του Yahoo! Βίντεο:

Για να μοιραστείτε ένα βίντεο στο Yahoo! Video, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Κοινή χρήση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" στο κάτω αριστερό μέρος της συσκευής αναπαραγωγής για να στείλετε το βίντεο σε φίλο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (έχετε επίσης την επιλογή να στείλετε ένα αντίγραφο στον εαυτό σας). Εάν έχετε άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με το Yahoo, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Αποστολή μέσω IM" για να στείλετε τη σύνδεση βίντεο σε ένα άμεσο μήνυμα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο "Αποθήκευση στο del.icio.us" και να εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας για να αποθηκεύσετε το βίντεο στο del.icio.us. Ή μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον κώδικα HTML στο πλαίσιο με την ένδειξη "Προσθήκη στο site" για να ενσωματώσετε τη συσκευή αναπαραγωγής σε έναν άλλο ιστότοπο.