Ρύθμιση του διακομιστή με χρήση του ατμού

Η κύρια διαφοροποιητική όψη μεταξύ ενός κανονικού εξυπηρετητή και ενός αποκλειστικού εξυπηρετητή είναι ότι οι αποκλειστικοί εξυπηρετητές αφιερώνται στην εκτέλεση μίας μόνο αποστολής, ειδικά όταν πρόκειται για φιλοξενία διακομιστών παιχνιδιών όπως το dedicated server Gmod , ενώ άλλοι δεν είναι.

Ο ατμός είναι ένα σύστημα DRM, προβολής περιεχομένου και πολυμέσων. Ένας ειδικός διακομιστής ατμού μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί με τα ακόλουθα βήματα χρησιμοποιώντας το "HLDS Update Tool" -

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να κάνετε μια συντόμευση στον κατάλογο εκκίνησης επειδή μόνο σε περίπτωση διακοπής του υπολογιστή σας, θα βοηθήσει στην επαναφόρτωση του διακομιστή.

Τώρα, αυτά τα βήματα δεν είναι πολύ περίπλοκα για όσους έχουν ασχοληθεί με διακομιστές τυχερών παιχνιδιών και θα μπορούν εύκολα να το κάνουν. Ωστόσο, όσοι θέλουν να απολαύσουν τη διασκέδαση του "Counter Strike" και άλλων παιχνιδιών πολλών παικτών χωρίς να ανησυχούν για τεχνικές λεπτομέρειες, μπορεί να ενδιαφέρονται για τη φιλοξενία του dedicated server με ατμό.

Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να είναι μια δελεαστική σκέψη να δοθεί μια προσπάθεια να εισέλθει σε αυτή την εξειδικευμένη αγορά φιλοξενίας για τους νέους οικοδεσπότες Ιστού που αναζητούν μια προσοδοφόρα κάθετη, όπου υπάρχει πολύ μικρός ανταγωνισμός αυτή τη στιγμή.