Μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα σε μια ελεύθερη ιστοσελίδα WordPress.com;

Παρά το "Δεν Προσαρμοσμένα Θέματα", WordPress.com προσφέρουν ευελιξία θέμα

Μια ελεύθερη τοποθεσία WordPress.com μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή , αλλά ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για να μην χρησιμοποιήσετε έναν ελεύθερο ιστότοπο WordPress.com είναι ότι δεν επιτρέπεται η μεταφόρτωση ενός προσαρμοσμένου θέματος. Δεν μπορείτε ούτε να τους πληρώσετε για να το κάνετε αυτό.

Αν θέλετε ένα προσαρμοσμένο θέμα ή για να χρησιμοποιήσετε ένα θέμα που αγοράζετε αλλού, θα πρέπει να ρυθμίσετε το WordPress σε άλλον κεντρικό υπολογιστή. Αλλά αν δεν είστε ακόμα σίγουροι, ας δούμε πώς το WordPress.com μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Τι είναι το θέμα WordPress;

Οι άνθρωποι συχνά φαίνονται συγκεχυμένοι για το τι πραγματικά είναι ένα "θέμα". Αυτό είναι κατανοητό. Παρόλο που πολλά προγράμματα λογισμικού χρησιμοποιούν τον όρο "θέμα", ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα θέματα μπορεί να διαφέρει σημαντικά.

Η βασική αρχή για μάθηση είναι ότι, τόσο στο WordPress όσο και σε κάθε άλλο CMS που έχω δει, τα θέματα είναι κώδικας . Μέρη του θέματος ελέγχουν τα προφανή χαρακτηριστικά του πώς φαίνεται ο ιστότοπος, τα πράγματα όπως οι γραμματοσειρές και τα χρώματα. Αλλά άλλα τμήματα σκάβουν βαθύτερα στα κόπρανα του χώρου. Ένα θέμα ελέγχει τον τρόπο διαμόρφωσης των κομματιών περιεχομένου στη σελίδα. Το θέμα ελέγχει τα κομμάτια του περιεχομένου που εμφανίζονται.

Το θέμα, εν συντομία, είναι ισχυρός κώδικας.

Ακόμη και ένα απλό θέμα είναι εξίσου ισχυρό με ένα plugin . Μερικά θέματα έχουν τόσα πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να μην τα σκέφτεσαι ως συλλογές plugin.

Δεν υπάρχουν προσαρμοσμένα θέματα στο WordPress.com

Για το λόγο αυτό, το WordPress.com δεν σας επιτρέπει να ανεβάσετε προσαρμοσμένα θέματα. Περίοδος. (Εκτός εάν παίρνετε το Super Duper Flow Your Mind εκατομμύρια αναγνώστες αναχρηματοδοτούν το σχέδιο φιλοξενίας στο σπίτι σας, το οποίο φαίνεται να είναι προσανατολισμένο προς τις μεγάλες εταιρίες.) Συγγνώμη. Δεν υπάρχουν προσαρμοσμένα θέματα. Από την άποψή τους, προσαρμοσμένα θέματα, όπως plugins, είναι πολύ επικίνδυνα.

Αλλά πολλά ελεύθερα, προσαρμόσιμα θέματα

Ωστόσο, προσφέρουν πάνω από 200 δωρεάν θέματα. Εδώ είναι το κρίσιμο μέρος - μερικά από αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν τις οθόνες διαχειριστή που προσφέρουν τρελά ποσά προσαρμογής point-and-click. Μέχρι τη στιγμή που κάνετε κλικ, δύο διαφορετικοί ιστότοποι με το ίδιο "θέμα" μπορούν να φαίνονται τελείως διαφορετικοί.

Το & # 34; Custom Design & # 34; Επιλογή

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να αγοράσετε την επιλογή προσαρμοσμένου σχεδιασμού.

Περιμένετε, δεν είπα ότι δεν μπορείτε να ανεβάσετε ένα προσαρμοσμένο θέμα;

Ναί. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε τον δικό σας κώδικα PHP. Αλλά με το "custom design", μπορείτε να τροποποιήσετε ένα θέμα με τον (σχετικά αβλαβή) σας κώδικα CSS.

(Στην πραγματικότητα, μην το λέτε, αλλά μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το προσαρμοσμένο CSS δωρεάν, τουλάχιστον σε μια συγκεκριμένη σελίδα, με ετικέτες