Θα έπρεπε να αγοράσετε ένα πληκτρολόγιο με το iPad σας;

Είναι μια κοινή παρόρμηση να αγοράσετε κάποια αξεσουάρ για να πάτε μαζί με το iPad σας. Μετά από όλα, είστε ήδη στο κατάστημα, μπορείτε επίσης να πάρετε ό, τι χρειάζεστε. Ή ό, τι νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστείτε. Αλλά αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει iPad πριν και ξέρετε ότι θέλετε ένα φυσικό πληκτρολόγιο, θα πρέπει να κρατήσετε μακριά την αγορά ενός πληκτρολογίου με το iPad σας.

Γιατί;

Απλός. Το iPad έχει πολύ καλύτερη δουλειά να σας αφήσει να εισάγετε κείμενο από ό, τι νομίζετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το iPad Pro 12,9 ιντσών , το οποίο έχει ένα πληκτρολόγιο οθόνης περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα πραγματικό πληκτρολόγιο και περιλαμβάνει μια σειρά αριθμών στην κορυφή. Μπορεί πραγματικά να είναι αρκετά εύκολο να πληκτρολογήσετε στο μεγαλύτερο iPad χωρίς πληκτρολόγιο και ακόμη και τα μικρότερα iPad Pro iPad 10.5 ιντσών και iPad 9,7 ιντσών έχουν αρκετά ακίνητα στην οθόνη για να κάνουν την πληκτρολόγηση ευκολότερη από ό, τι νομίζετε.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο τρίτου μέρους αντί του προεπιλεγμένου πληκτρολογίου οθόνης. Το iPad υποστηρίζει τα γραφικά στοιχεία, τα οποία είναι εφαρμογές που ουσιαστικά τρέχουν μέσα σε μια άλλη εφαρμογή, όπως ένα φίλτρο φωτογραφιών που μπορεί να ξεκινήσει μέσα στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Αυτό επεκτείνεται στα πληκτρολόγια. Αν προτιμάτε το Swype ή παρόμοια πληκτρολόγια που σας επιτρέπουν να γλιστράτε με το δάχτυλό σας, αντί να τα αγγίξετε, μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτόν τον τύπο πληκτρολογίου ως widget .

Κι ενώ η Siri παίρνει πολλούς τύπους για να απαντήσει σε ερωτήσεις ή για να είναι προσωπικός βοηθός , είναι πραγματικά αρκετά καλός στη λήψη φωνητικής υπαγόρευσης . Το βασικό πληκτρολόγιο οθόνης διαθέτει ένα κλειδί μικροφώνου σε αυτό. Οποτεδήποτε το πληκτρολόγιο είναι στην οθόνη, μπορείτε να πατήσετε αυτό το κλειδί μικροφώνου και να υπαγορεύσετε στο iPad σας.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο , το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο των επιτραπέζιων υπολογιστών σας με ένα τσίμπημα. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, θα χρειαστείτε το κιτ σύνδεσης κάμερας, το οποίο ουσιαστικά μετατρέπει τον προσαρμογέα κεραίας σε μια θύρα USB.

Όταν το πληκτρολόγιο οθόνης λάμπει ...

Το πληκτρολόγιο οθόνης μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο από ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο σε ορισμένες εργασίες. Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του iPad που δίνουν στο πληκτρολόγιο στην οθόνη ένα χέρι βοήθειας όταν δημιουργείτε περιεχόμενο το οποίο γίνεται λίγο πιο χρονοβόρο ή ακόμα πιο δύσκολο όταν χρησιμοποιείτε ένα φυσικό πληκτρολόγιο.

Τι να ψάξει κατά την αγορά ενός πληκτρολογίου iPad

Η καλύτερη πρόταση είναι να περιμένετε σε αυτό το πληκτρολόγιο μέχρι να χρησιμοποιήσετε το iPad και να μάθετε αν οι εναλλακτικές λύσεις θα λειτουργήσουν για εσάς. Τι όμως; Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το iPad αρκετά για να ξέρετε ότι θέλετε ένα καλό, σταθερό φυσικό πληκτρολόγιο, έχετε πολλές επιλογές. Στην πραγματικότητα, ενώ η Microsoft χτυπά για το πληκτρολόγιο στο Tablet Surface τους ως κάποιο πλεονέκτημα έναντι του iPad, το iPad υποστήριξε πραγματικά αξεσουάρ πληκτρολογίου από την πρώτη μέρα.

Η πρώτη απόφαση που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε με ένα τυπικό ασύρματο πληκτρολόγιο ή να επιλέξετε το σύνθετο πληκτρολόγιο. Ενώ μια θήκη πληκτρολογίου θα μετατρέψει ουσιαστικά το iPad σε φορητό υπολογιστή, θα έχει ένα πλεονέκτημα. Εάν πρόκειται να κάνετε κάποια δουλειά σε ένα τρένο ή ένα λεωφορείο ή σε κάποια άλλη τοποθεσία όπου θα χρησιμοποιείτε την αγκαλιά σας ως γραφείο σας, τίποτα δεν χτυπά την αίσθηση ενός φορητού υπολογιστή για να διατηρεί σταθερά το πληκτρολόγιο και την οθόνη.

Αλλά το να μπαίνεις και να βγάζεις το iPad από εκείνο το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι απογοητευτικό και να το κρατάς τυλιγμένο σε όλη αυτή την περίπτωση φαίνεται να έχει νικήσει το σκοπό να έχεις ένα δισκίο. Επομένως, η επιλογή της θήκης πληκτρολογίου μπορεί να εξαρτάται από το πόσο χρόνο θέλετε να περάσετε με το πληκτρολόγιο. Εάν θέλετε σχεδόν πάντα ένα πληκτρολόγιο συνδεδεμένο, η θήκη πληκτρολογίου είναι τέλεια. Και αν θέλετε μόνο να συνδεθεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως όταν ταξιδεύετε, η θήκη πληκτρολογίου μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Αλλά αν πέσετε σε αυτό το μεγάλο διάστημα μεταξύ που χρειάζονται ένα πληκτρολόγιο μερικές φορές, αλλά θέλουν ένα δισκίο τις περισσότερες φορές, θα θελήσετε να πάτε με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο.

Ευτυχώς, το iPad συνεργάζεται με τα περισσότερα από τα καλύτερα πληκτρολόγια Bluetooth στην αγορά , οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα ειδικό πληκτρολόγιο που έχει κατασκευαστεί ειδικά για αυτό με μια τιμή που έχει αυξηθεί μέχρι να ταιριάζει. Το νέο Smart Keyboard είναι μια καλή επιλογή, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά ακριβό για ένα πληκτρολόγιο, αλλά θα λειτουργήσει μόνο με τα νέα iPad Pro tablets. Όταν εξετάζετε τις επιλογές του πληκτρολογίου, σκεφτείτε επίσης τι θα κάνετε με το ίδιο το iPad όταν χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο. Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε ένα περίπτερο για το iPad, αν η περίπτωσή σας δεν υποστηρίζει την υποστήριξη του iPad με κάποιο τρόπο.