Βρείτε πληροφορίες για τους φυλακισμένους και τα Mugshots

Εξερεύνηση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης στο διαδίκτυο

Αν ψάχνετε για έναν φυλακισμένο φυλακισμένο, ένα μουντάκι, ή απλά θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το αμερικανικό σύστημα ποινικής δικαιοσύνης, το Web είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ιστότοποι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με έναν δράστη, φυλακές, φυλακές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ψάχνετε για το ποινικό σύστημα.

Κρατικά συστήματα φυλακών

Το AncestorHunt.com διαθέτει έναν εξαιρετικά λεπτομερή κατάλογο των δεσμών αναζήτησης κρατουμένων κρατουμένων σε κάθε κράτος, συμπεριλαμβανομένων επεξηγήσεων για διάφορες διαθέσιμες πληροφορίες (κρατούμενοι που φυλακίζονται σήμερα, εκκρεμή εντάλματα, δελτία τύπου κ.λπ.).

Η υπηρεσία VineLink, υπηρεσία του Εθνικού Δικτύου Ειδοποίησης για τα Θύματα, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητούν ποινικές υποθέσεις και πληροφορίες για τους δράστες κατά κράτος, καθώς και την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες ποινικές υποθέσεις και το καθεστώς των παραβατών.

Corrections Connection είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος που προσφέρει άμεσες συνδέσεις με τον κατακτητή κρατουμένων κάθε κράτους στην Αμερική.

Για να βρείτε μια κρατική φυλακή, επισκεφθείτε το State Prison Systems, μια λεπτομερή κατάταξη με κρατικό κατάλογο των διορθωτικών υπηρεσιών και των ιστοσελίδων των σωφρονιστικών συστημάτων σε όλα τα 50 κράτη.

Ομοσπονδιακά συστήματα φυλακών

Ο Ομοσπονδιακός εντοπιστής φυλακιστή σας βοηθά να ψάξετε για τους Ομοσπονδιακούς φυλακισμένους που φυλακίστηκαν από το 1982 μέχρι σήμερα.

Mugshots

Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα mugshot χρησιμοποιώντας το Web. δεδομένου ότι τα περισσότερα κράτη διατηρούν μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων των ατόμων στο ποινικό σύστημα, συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα mugshot και να εντοπίσετε πληροφορίες (ημερομηνία έγκλησης, διάρκεια της ποινής κ.λπ.).

Πρώτον, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι δεν λαμβάνεται η φωτογραφία όλων όσων συλλαμβάνονται. Μερικοί άνθρωποι αναφέρονται και απελευθερώνονται απλά. Επιπλέον, οι πληροφορίες σύλληψης δεν είναι αναγκαστικά δημόσιο αρχείο (εκτός αν είστε διασημότητα ή πρόσωπο σημειώματος), το οποίο μπορεί να κάνει αυτές τις εικόνες ακόμη λιγότερο προσβάσιμες.

Εάν θέλετε να λάβετε ένα αντίγραφο των δικών σας προσωπικών εικόνων σύλληψης, μπορείτε να πάτε στη φυλακή όπου πραγματοποιήθηκε η αρχική κράτηση και να κάνετε ερωτήσεις (η διαδικασία διαφέρει ανάλογα με το νομό και το κράτος). Πιθανότατα, θα χρειαστεί να ζητήσετε επίσημα αρχεία για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Αν το mugshot είναι μέρος μιας διεξαγόμενης έρευνας, είναι πιθανό να απαλλαγεί εντελώς από κάθε είδους αίτημα δημόσιων αρχείων . Και πάλι, αυτό εξαρτάται από το πού βρίσκεστε.

Τα περισσότερα κράτη διατηρούν μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων με άτομα στο ποινικό σύστημα, και συνήθως περιλαμβάνουν μια εικόνα και στοιχεία ταυτοποίησης (ημερομηνία έγκλησης, διάρκεια της ποινής κ.λπ.). Μεταβείτε στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης και πληκτρολογήστε στην πολιτεία σας, ακολουθούμενη από τη φράση "τμήμα διορθώσεων", δηλαδή:

Τμήμα Διορθώσεων της Φλόριντα

Μόλις φτάσετε στη σελίδα του Τμήματος Διορθώσεων του κράτους σας, ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγη αναζήτηση για ποινικά μητρώα. Κάθε κράτος τα έχει καταχωρίσει διαφορετικά. Κάποιοι μπορεί να έχουν έναν σύνδεσμο προς την "Αναζήτηση παραβάτη" ή "Αναζήτηση ατόμων". Συνεχίζοντας με το παράδειγμα της Φλόριντα, θα πάμε με την Αναζήτηση πληθυσμού Inmate.

Η μορφή ποινικής έρευνας κάθε κράτους έχει δύο πράγματα από κοινού. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα επώνυμο μόνο για να ξεκινήσετε και αν έχετε ένα όνομα, θα έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Αν δεν έχετε τεράστιο όγκο συγκεκριμένων πληροφοριών, προχωρήστε απλώς σε μια γενική αναζήτηση. με άλλα λόγια, να μην περιορίσετε την αναζήτησή σας με συγκεκριμένο αδίκημα ή ημερομηνία φυλάκισης. Δοκιμάστε πρώτα μια γενική αναζήτηση και περιορίστε την κατά τη λήψη των αποτελεσμάτων σας.

Ομοσπονδιακές πληροφορίες φυλακών

Οι κραυγές των ομοσπονδιακών κρατουμένων θεωρούνται ιδιοκτησία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και επομένως δεν επιτρέπονται στον δημόσιο τομέα. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον παραβάτη χρησιμοποιώντας το Federal Bureau of Prisons Inmate Locator.