Πώς να παρακολουθείτε την κατάσταση πτήσης σας με το Google

Ελέγξτε τη δική σας πτήση ή τη δική σας φίλου

Είτε ταξιδεύετε για διακοπές είτε ακολουθώντας την πρόοδο ενός φίλου ή μέλους της οικογένειας που πετάει για το Σαββατοκύριακο, υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος για να ελέγξετε την κατάσταση πτήσης σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το Google . Η γνώση της κατάστασης πτήσης ενός αεροπλάνου μπορεί να μην κάνει ένα αεροπλάνο να πετάει γρηγορότερα, αλλά θα σας προειδοποιήσει για μια καθυστέρηση μπροστά από το χρόνο.

Πώς να παρακολουθήσετε την κατάσταση πτήσης στο Google

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τον αριθμό αεροπορικής εταιρείας και τον αριθμό πτήσης σας στο πλαίσιο αναζήτησης Google . Η Google παρουσιάζει τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της πτήσης σε γραφική μορφή. Το γραφικό περιλαμβάνει:

Αυτό λειτουργεί μόνο με πτήσεις που φτάνουν ή αναχωρούν εντός 24 ωρών από τη στιγμή που οι αεροπορικές εταιρείες επαναχρησιμοποιούν αριθμούς πτήσεων καθημερινά.

ITA Travel Software

Η Google χρησιμοποιεί το δικό της λογισμικό ITA που έχει αποκτήσει από την κορυφαία εταιρεία αναζήτησης αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως - για τα δεδομένα πτήσης που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της. Η Google αγόρασε την εταιρεία το 2010. Η Google χρησιμοποιεί επίσης το λογισμικό ITA για να παρέχει υπηρεσίες σε χρήστες που προγραμματίζουν ταξίδια στον ιστότοπο Πτήσεων Google, υπηρεσία κρατήσεων πτήσεων όπου μπορείτε να αγοράσετε και να αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια και να παρέχετε τεχνολογικές λύσεις για τις ταξιδιωτικές εταιρείες από παρέχοντας κερδοφόρες εμπειρίες ηλεκτρονικού εμπορίου.