Χρησιμοποιώντας τις αναφορές χαρτιού Google αντί για χαρτί

Ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google για να βρείτε ιστότοπους, αλλά είναι καλό για πολύ περισσότερα.

01 από 05

Υπολογιστής της Google

Αποτύπωση οθόνης
Υπολογίζει ο υπολογιστής σας τσέπης όποτε το χρειάζεστε; Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη αριθμομηχανή ενσωματωμένη στον υπολογιστή σας, αλλά η Google έχει μια πιο εύκολη λύση.

Η Google έχει κρυμμένη κασέτα κάτω από την κουκούλα. Η Google μπορεί να υπολογίσει τόσο βασικά όσο και προχωρημένα μαθηματικά προβλήματα και μπορεί να μετατρέψει τις μετρήσεις όπως υπολογίζει. Δεν χρειάζεται καν να περιορίσετε τον εαυτό σας σε αριθμούς. Η Google μπορεί να κατανοήσει πολλές λέξεις και συντμήσεις και να αξιολογήσει και αυτές τις εκφράσεις. Περισσότερο "

02 του 05

Λεξικό της Google

Αποτύπωση οθόνης

Ένα λεξικό για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι δυσκίνητο και συχνά είναι παρωχημένο με σύγχρονους όρους υπολογιστών. Η Google μπορεί να λειτουργήσει ως λεξικό σας, βρίσκοντας ορισμούς λεξικών από διάφορους ιστότοπους αναφοράς στο διαδίκτυο και εμφανίζοντας τους όλα ως αποτελέσματα αναζήτησης . Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να γυρίσετε σε είκοσι σελίδες για να βρείτε μια λέξη.

Ρίξτε μια ματιά στην πηγή του ορισμού, αφού ορισμένες πηγές είναι φυσικά πιο έγκυρες από άλλες. Περισσότερο "

03 του 05

Το Google Earth - Globe της Google

Πετάξτε τον πλανήτη σας, εκτός και αν σας αρέσει για εμφάνιση. Ίσως δεν έχει το σωστό όνομα που αναγράφεται για όλες τις χώρες, ούτως ή άλλως. Το Google Earth σάς παρέχει όλες τις πληροφορίες ενός σφαίρα και πολλά άλλα. Χειριστείτε τη σφαίρα με το ποντίκι σαν να την περιστρέφετε με ένα δάχτυλο. Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένες τοποθεσίες και να δείτε συχνά πολύ λεπτομερείς δορυφορικές εικόνες. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε πολλά επίπεδα πρόσθετων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων τρισδιάστατων κτιρίων, τουριστικών προορισμών και ακόμη και ταινιών.

Περισσότερο "

04 του 05

Χάρτες Google - Atlas της Google

Αντί να κρατάτε ένα σύνολο άτλας, χρησιμοποιήστε τους Χάρτες Google για να βρείτε προορισμούς, να λάβετε οδηγίες και να σχεδιάσετε τις διακοπές σας. Οι Χάρτες Google έχουν πολύ πιο σύγχρονες πληροφορίες από ό, τι τα περισσότερα σύνολα atlas και είναι πολύ πιο διαδραστικό. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πολλά Mash-up του Google Maps για να βρείτε ακόμα πιο εξειδικευμένους χάρτες.

Κάθε φορά που σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή πρέπει να βρείτε γρήγορες οδηγίες οδήγησης, απλά τις εκτυπώστε από τους Χάρτες Google και μεταφέρετε δύο ή τρία κομμάτια χαρτιού αντί για ένα ολόκληρο βιβλίο.

Οι Χάρτες Google είναι διαθέσιμοι στον ιστό στο maps.google.com. Περισσότερο "

05 του 05

Το Ημερολόγιο Google

Βρίσκεστε ότι συλλέγετε ημερολόγια που έχουν λήξει; Αντί να συσσωρεύετε περισσότερα ημερολόγια κάθε χρόνο, προγραμματίζετε τη ζωή σας στο Ημερολόγιο Google. Μπορείτε να μοιραστείτε το ημερολόγιό σας με την οικογένεια και τους συναδέλφους σας, ώστε όλοι να είναι συγχρονισμένοι και μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση στο ημερολόγιό σας από το τηλέφωνό σας.

Το γραφείο και τα τείχη σας δεν θα είναι ποτέ τόσο καθαρά.

Το Ημερολόγιο Google μπορεί να βρεθεί στο Web στο calendar.google.com. Περισσότερο "

Τι έχετε αντικαταστήσει;

Ποια γραφική αναφορά έχετε αντικαταστήσει με το Google; Ενημερώστε μας για το αγαπημένο σας τέχνασμα από την Google δημοσιεύοντας στα φόρουμ. Η εγγραφή είναι δωρεάν.