Πώς να βρείτε τους ορισμούς των λεξικών με το Google

Ξεκλειδώστε το κρυφό λεξικό της Google

Η Google μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακριβώς όπως ένα λεξικό. Δείτε πώς. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι η Google εμφανίζει περιστασιακά κουτιά πληροφοριών με αποσπάσματα πληροφοριών που έχουν τραβηχτεί από άλλους ιστότοπους. Μεταξύ των πιο κοινών πλαισίων πληροφοριών είναι ένας ορισμός λεξικού. Το κρυφό λεξικό της Google τραβιέται από πολλά λεξικά του Διαδικτύου και είναι μια εξαιρετικά εύκολη αναφορά κάθε φορά που θέλετε να αναζητήσετε τον ορισμό της λέξης.

Πέστε ότι θα θέλατε να μάθετε τι είναι "clew". Θα μπορούσατε να ψάξετε για να ορίσετε clew , και τα περισσότερα από τα αποτελέσματα αναζήτησης θα έχουν κάποιο είδος ορισμού. Ωστόσο, αυτό είναι πραγματικά μόνο μια λέξη-κλειδί αναζήτησης, έτσι ορισμένα από τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μακρά άρθρα σχετικά με τα σχόλια ή να αναφέρουν μόνο τον ορισμό στο πέρασμα.

Ορίστε: Οι Όροι σας

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε μόνο για την εύρεση ενός γρήγορου ορισμού στυλ λεξικού του clew, χρησιμοποιήστε τη σύνταξη :. Η αναζήτηση σε αυτή την περίπτωση θα είναι: define. Από εκείνη την αναζήτηση, μπορούμε αμέσως να δούμε ότι μια γέφυρα είναι η κάτω γωνία ενός πανιού σκάφους. Δεν είναι πάντα απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το παχύ έντερο στη φράση αναζήτησης. Ενδεχομένως να λειτουργήσει και "Define clew".

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο ορισμός προέρχεται από διάφορες ιστοσελίδες που σχετίζονται με το λεξικό, οπότε υπάρχει ένας σύνδεσμος προς την πλήρη καταχώρηση. Η Google παρέχει επίσης συνδέσεις με συναφείς αναζητήσεις, όπως "κόλπο".

Τι εάν δεν μπορείτε να γράψετε;

Εάν δεν είστε ο καλύτερος speller ή κάνετε ένα τυπογραφικό λάθος, μην ανησυχείτε. Η Google θα προτείνει ακόμα μια εναλλακτική αναζήτηση, ακριβώς όπως συμβαίνει για τις κανονικές αναζητήσεις στο Web. Αν πληκτρολογούμε για να ορίσουμε: cliw , η Google βοηθάει με σύνεση "Έλεγε: καθορίστε: clew ."

Τι εάν θέλετε έναν θησαυρό;

Το λεξικό της Google είναι αυστηρά μια αναζήτηση για ορισμούς στον Ιστό. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε συνώνυμα στις αναζητήσεις με το Google. Η Google έχει επίσης κρυφή αριθμομηχανή και κρυφό τηλεφωνικό κατάλογο .