Πώς να υποβάλετε το site σας στο Yahoo

Αν έχετε έναν ιστότοπο στον οποίο εργάζεστε και θέλετε να "παρατηρήσετε" τις μηχανές αναζήτησης, υποβάλλοντας επίσημα τη διεύθυνση URL αυτού του ιστότοπου στις μηχανές αναζήτησης και τους καταλόγους μπορεί μερικές φορές να κάνει τη διαφορά στον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει η ευρετηρίαση του ιστότοπου.

Το Yahoo είναι και μηχανή αναζήτησης και κατάλογος. Υποβάλλοντας τον ιστότοπό σας στον κατάλογο που επεξεργάζεται ο άνθρωπος του Yahoo, ίσως έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρεθείτε από μηχανές με αμιγώς αράχνη (όπως το Google ). Ωστόσο, οι βέλτιστες πρακτικές στις μέρες μας δεν απαιτούν απαραιτήτως συγκεκριμένη υποβολή τοποθεσίας. απλά δημοσιεύοντας έναν ιστότοπο σε απευθείας σύνδεση και επιτρέποντας στις αράχνες μηχανών αναζήτησης να το δουν, θα πάρει ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης. Τα βήματα που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο υπερβαίνουν την αρχική δημοσίευση και ενώ δεν εγγυώνται καλύτερη τοποθέτηση μηχανών αναζήτησης, κάθε λίγο βοηθάει.

Είναι καλύτερο να υπολογίσετε πού ακριβώς το site ή το περιεχόμενό σας μπορεί να ταιριάζει στη δομή του Yahoo πριν από την υποβολή όλων των πληροφοριών σας σε οτιδήποτε έχει τη λέξη "υποβάλει" σε αυτό. Αναμείνετε μια "λογική καθυστέρηση" όταν χρησιμοποιείτε κάποια από αυτές τις επιλογές υποβολής θέματος και, πάλι, δεν βασίζεστε σε αυτές τις διαδικασίες ως βασικοί παράγοντες που θα πάρουν έναν ιστότοπο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ή υψηλότερη τοποθέτηση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Υπάρχουν επτά τρόποι για την υποβολή ενός ιστότοπου στο Yahoo. Σε αυτό το άρθρο, θα τα πάμε σύντομα. Σημείωση: ορισμένες από αυτές τις διαδικασίες μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικές από ό, τι κατά τη στιγμή της γραφής.

Υποβολή του ιστότοπού σας δωρεάν

Η επιλογή υποβολής θέματος Yahoo είναι εύκολη και δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου που θέλετε να υποβάλλετε για να συμπεριληφθεί στο ευρετήριο Yahoo Search. Όποιος θέλει να επιλέξει αυτήν την επιλογή πρέπει να έχει ένα δωρεάν αναγνωριστικό Yahoo για να το κάνει αυτό (απαιτείται εγγραφή).

Yahoo Mobile Sites

Μπορείτε να υποβάλετε τον ιστότοπό σας xHTML, WML ή cHTML για να συμπεριληφθείτε στο ευρετήριο κινητής αναζήτησης της Yahoo. Πάλι, απλώς υποβάλετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας. η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη.

Yahoo Περιεχόμενο Media

Εάν έχετε ήχο, βίντεο ή οπτικό περιεχόμενο, μπορείτε να υποβάλετε το περιεχόμενό σας στο Yahoo Search μέσω του RSS feed σας. Αυτή η διαδικασία φαίνεται να αλλάζει αρκετά συχνά.

Υποβολή αναζήτησης Yahoo

Η επιλογή επιλογής υποβολής αναζήτησης της Yahoo δεν είναι δωρεάν, αλλά έχετε εγγυημένη συμπερίληψη στο ευρετήριο αναζήτησης Yahoo. Η τιμολόγηση αυτής της επιλογής ποικίλλει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει λεπτομερώς τις κατευθυντήριες γραμμές Yahoo Site πριν επιλέξετε αυτήν την επιλογή. θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον ιστότοπό σας, καθώς κοστίζει χρήματα.

Yahoo Sponsored Search

Η υποστηριζόμενη από την Yahoo αναζήτηση επιλογή επιτρέπει στον ιστότοπό σας να περιλαμβάνεται σε διαφημιστικά αποτελέσματα αναζήτησης σε ολόκληρο τον ιστό. Είστε υπεύθυνοι για τη θέση σας κατά το ποσό που προσφέρετε στις λέξεις-κλειδιά και όταν επιλέγετε αυτήν την επιλογή, έχετε ανθρώπους που ψάχνουν για αυτό που πουλάτε.

Yahoo Προϊόντος

Μπορείτε να υποβάλετε τα προϊόντα σας για να συμπεριληφθούν στο ευρετήριο αγορών του Yahoo. Αυτή η επιλογή έχει μεταβλητή τιμολόγηση. πάλι, φροντίστε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες πριν λάβετε την απόφασή σας.

Yahoo Travel

Η επιλογή Υποβολή Ταξιδιού Yahoo σας επιτρέπει να «προωθήσετε τις προσφορές σας στην ενότητα Deals του Yahoo! Travel όπου οι χρήστες αναζητούν έγκαιρες προσφορές και προσφορές». Έχετε δύο επιλογές τιμολόγησης εδώ. πληρώνετε για την απόδοση (πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ σε μια διαφήμιση που τα μεταφέρει απευθείας στον ιστότοπό σας) ή βάσει τιμών βάσει κατηγοριών (τιμές βάσει συγκεκριμένων κατηγοριών).

Γενικές κατευθυντήριες γραμμές υποβολής τοποθεσίας Yahoo

Πάντα, πάντα, να διαβάζετε πάντα την εκτύπωση πρώτα πριν υποβάλλετε το site ή το προϊόν σας στο Yahoo. Δεν θέλετε να πληρώσετε για κάτι που αποδεικνύεται ότι είναι λάθος επιλογή για εσάς. Επιπλέον, ακολουθήστε τις οδηγίες που σας ζητάει η Yahoo να ακολουθήσετε με ακρίβεια. Αυτό θα κάνει πολύ πιο εύκολη την όλη διαδικασία. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να συμπεριληφθεί στο ευρετήριο αναζήτησης Yahoo ένα εύλογο χρονικό διάστημα και μην συνεχίζετε να υποβάλλετε ξανά και ξανά το site ή το προϊόν σας. Μόλις αρκεί. https://search.yahoo.com/info/submit.html

Σημειώστε ότι : οι μηχανές αναζήτησης κάνουν αλλαγές στα δεδομένα και τις πολιτικές τους σχεδόν καθημερινά και αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν αυτές τις τελευταίες αλλαγές.