Πώς να χρησιμοποιήσετε τον κρυφό υπολογιστή της Google

Υπολογίστε, μετρήστε και μετατρέψτε τους αριθμούς συν τα περισσότερα με αυτή την απλή αναζήτηση

Ο υπολογιστής της Google είναι κάτι περισσότερο από ένα συνηθισμένο cruncher. Μπορεί να υπολογίσει τόσο τα βασικά όσο και τα προχωρημένα μαθηματικά προβλήματα και μπορεί να μετατρέψει μετρήσεις όπως υπολογίζει. Δεν χρειάζεται καν να περιορίσετε τον εαυτό σας σε αριθμούς. Η Google μπορεί να κατανοήσει πολλές λέξεις και συντμήσεις και να αξιολογήσει και αυτές τις εκφράσεις.

Ο υπολογιστής της Google σχεδιάστηκε για να λύσει προβλήματα χωρίς πολλή σύνταξη μαθηματικών, οπότε μπορείτε περιστασιακά να βρείτε τα αποτελέσματα των αριθμομηχανών όταν δεν συνειδητοποιήσατε ότι αναζητούσατε την απάντηση σε μια μαθηματική εξίσωση.

Για να χρησιμοποιήσετε την αριθμομηχανή της Google, απλά για να μεταβείτε στη μηχανή αναζήτησης της Google και να πληκτρολογήσετε ό, τι θέλετε να υπολογίσετε. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πληκτρολογήσετε:

3 + 3

και η Google θα επιστρέψει το αποτέλεσμα 3 + 3 = 6 . Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε λέξεις και να λάβετε αποτελέσματα. Πληκτρολογήστε

τρία συν τρία

και η Google θα επιστρέψει το αποτέλεσμα τρία συν τρία = έξι .

Γνωρίζετε ότι τα αποτελέσματά σας προέρχονται από την αριθμομηχανή της Google όταν βλέπετε την εικόνα της αριθμομηχανής στα αριστερά του αποτελέσματος.

Σύνθετο μαθηματικό

Η Google μπορεί να υπολογίσει πιο σύνθετα προβλήματα όπως δύο στην εικοστή δύναμη,

2 ^ 20

η τετραγωνική ρίζα των 287,

sqrt (287)

ή το ημίτονο των 30 βαθμών.

ημίτονο (30 μοίρες)

Μπορείτε ακόμη να βρείτε τον αριθμό των πιθανών ομάδων σε ένα σετ. Για παράδειγμα,

24 επιλέξτε 7

βρίσκει τον αριθμό των δυνατών επιλογών 7 στοιχείων από μια ομάδα 24 στοιχείων.

Μετατροπή και μέτρηση

Η Google μπορεί να υπολογίσει και να μετατρέψει πολλές κοινές μετρήσεις, ώστε να μπορείτε να μάθετε πόσες ουγγιές βρίσκονται σε ένα κύπελλο.

oz σε ένα φλιτζάνι

Τα αποτελέσματα της Google αποκαλύπτουν ότι 1 φλυτζάνι ΗΠΑ = 8 ουγγιές υγρών ΗΠΑ .

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε σχεδόν οποιαδήποτε μέτρηση σε οποιαδήποτε άλλη συμβατή μέτρηση.

12 parsecs σε πόδια

37 βαθμούς Kelvin στο Φαρενάιτ

Μπορείτε επίσης να υπολογίσετε και να μετατρέψετε σε ένα βήμα. Μάθετε πόσες ουγγιές έχετε όταν έχετε 28 φορές δύο κύπελλα.

28 * 2 φλιτζάνια σε ουγκιά

Το Google λέει ότι 28 * 2 US cups = 448 αμερικανικές ουγγιές .

Θυμηθείτε, επειδή πρόκειται για αριθμομηχανή υπολογιστών, πρέπει να πολλαπλασιάσετε με το σύμβολο * , όχι με το σύμβολο X.

Η Google αναγνωρίζει τις πιο συνηθισμένες μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του βάρους, της απόστασης, του χρόνου, της μάζας, της ενέργειας και του νομισματικού νομίσματος.

Σύνταξη μαθηματικών

Ο υπολογιστής της Google έχει σχεδιαστεί για να υπολογίζει τα προβλήματα χωρίς πολύπλοκες μορφοποιήσεις μαθηματικών, αλλά μερικές φορές είναι πιο εύκολο και ακριβέστερο να χρησιμοποιήσετε κάποια σύνταξη μαθηματικών. Για παράδειγμα, αν θέλετε να αξιολογήσετε μια εξίσωση που μοιάζει με έναν αριθμό τηλεφώνου,

1-555-555-1234

Η Google θα μπερδέψει πιθανώς αυτό με έναν αριθμό τηλεφώνου. Μπορείτε να αναγκάσετε την Google να αξιολογήσει μια έκφραση χρησιμοποιώντας ένα ισότιμο σημάδι.

1-555-555-1234 =

Αυτό λειτουργεί μόνο για προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν μαθηματικά. Δεν μπορείτε να διαιρέσετε με μηδέν με ή χωρίς ισοδύναμο σημάδι.

Μπορείτε να αναγκάσετε τα τμήματα μιας εξίσωσης να επιλυθούν πριν από άλλα μέρη περικλείοντάς τα σε παρένθεση.

(3 + 5) * 9

Κάποια άλλη σύνταξη μαθηματικών μαθημάτων Google αναγνωρίζει:

Την επόμενη φορά που θα ανακαλύψετε πόσο λίγα λίτρα είναι στα γαλόνια, αντί να ψάξετε για μια τοποθεσία Web για μετατροπή, απλώς χρησιμοποιήστε την κρυφή αριθμομηχανή της Google.

Αστεία αναζήτηση υπολογιστών Google

Δοκιμάστε μερικά από αυτά: