Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως φορητό Hotspot Wi-Fi

Μοιραστείτε ασύρματα τη σύνδεση στο διαδίκτυο του iPhone χρησιμοποιώντας το Personal Hotspot

Η προσωπική δυνατότητα Hotspot του iPhone, που προστέθηκε από το iOS 4.3, σας επιτρέπει να μετατρέψετε το iPhone σας σε ένα κινητό hotspot ή φορητό hotspot Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε ασύρματα τη σύνδεση δεδομένων σας με άλλες συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι όπου κι αν πάτε και έχετε σήμα στο iPhone σας, θα μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο από το iPad Wi-Fi, φορητό υπολογιστή ή άλλες ασύρματες συσκευές - ένα τεράστιο πλεονέκτημα για να παραμείνετε συνδεδεμένοι είτε για δουλειά είτε για παιχνίδι. ~ 11 Απριλίου 2012

Η Apple επέκτεινε την αρχική υποστήριξη πρόσδεσης για το iPhone προσθέτοντας αυτή τη δυνατότητα προσωπικών Hotspot. Προηγουμένως, με την παραδοσιακή πρόσδεση , θα μπορούσατε να μοιραστείτε τη σύνδεση δεδομένων μόνο με έναν υπολογιστή (δηλαδή, με μια σύνδεση με ένα άτομο) χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB ή Bluetooth. Το Personal Hotspot εξακολουθεί να περιλαμβάνει τις επιλογές USB και Bluetooth , αλλά προσθέτει και την κοινή χρήση Wi-Fi και πολλές συσκευές.

Ωστόσο, η χρήση του χαρακτηριστικού Personal Hotspot δεν είναι δωρεάν. Η Verizon χρεώνει επιπλέον 20 δολάρια ανά μήνα για 2GB δεδομένων. Η AT & T απαιτεί από τους πελάτες που χρησιμοποιούν το σχέδιο Personal Hotspot να είναι στο υψηλότερο σχέδιο δεδομένων των 5GB / μήνα το οποίο, κατά τη στιγμή της γραφής, κοστίζει $ 50 το μήνα (και χρησιμοποιείται όχι μόνο για το hotspot Wi-Fi, γενικός). Η Verizon επιτρέπει τη σύνδεση έως και 5 συσκευών στο iPhone σας, ενώ η υπηρεσία προσωπικών Hotspot του AT & T iPhone επιτρέπει μόνο 3 συσκευές .

Μόλις ενεργοποιήσετε την επιλογή tethering ή hotspot στο σχέδιο δεδομένων του μεταφορέα σας , ωστόσο, το iPhone σας ως ασύρματο hotspot είναι αρκετά απλό. πρέπει απλώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία στο τηλέφωνό σας και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ακριβώς όπως ένα κανονικό σημείο ασύρματης πρόσβασης με το οποίο μπορούν να συνδεθούν οι άλλες συσκευές σας. Ακολουθούν οι οδηγίες βήμα προς βήμα:

Ενεργοποιήστε την επιλογή Personal Hotspot στο iPhone

  1. Μεταβείτε στην οθόνη Ρυθμίσεις στο iPhone.
  2. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε το "Γενικά" και στη συνέχεια "Δίκτυο".
  3. Αγγίξτε την επιλογή "Προσωπικά Hotspot", στη συνέχεια "Κωδικός πρόσβασης Wi-Fi".
  4. Πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης. Αυτό διασφαλίζει ότι άλλες συσκευές (μη εξουσιοδοτημένες) δεν μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυό σας. Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρων (ένα μείγμα γραμμάτων, αριθμών και σημείων στίξης).
  5. Μετακινήστε το διακόπτη Personal Hotspot σε λειτουργία για να κάνετε το iPhone σας τώρα ευδιάκριτο. Το τηλέφωνό σας θα αρχίσει να λειτουργεί σαν ασύρματο σημείο πρόσβασης με το όνομα του δικτύου ως το όνομα της συσκευής σας iPhone.

Βρείτε και συνδεθείτε στο νέο Hotspot Wi-Fi που δημιουργήθηκε

  1. Από κάθε μια από τις άλλες συσκευές με τις οποίες θέλετε να μοιράζεστε πρόσβαση στο Internet , βρείτε το hotspot Wi-Fi . αυτό πιθανόν να γίνει αυτόματα για εσάς. (Ο υπολογιστής σας, το tablet ή / και άλλα smartphones πιθανότατα θα σας ειδοποιήσει ότι υπάρχουν νέα ασύρματα δίκτυα για σύνδεση.) Εάν όχι, μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου σε άλλο τηλέφωνο ή συσκευή για να δείτε μια λίστα δικτύων συνδεθείτε και βρείτε το iPhone. Για Windows ή Mac , ανατρέξτε στις γενικές οδηγίες σύνδεσης Wi-Fi .
  2. Τέλος, δημιουργήστε τη σύνδεση εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασης που σημειώσατε παραπάνω.

Συμβουλές και εκτιμήσεις