Οι 10 καλύτερες εφαρμογές του μπέιζμπολ για το iPhone

Διαχειριστείτε το πρωτάθλημα Baseball Fantasy Baseball

Η σεζόν του μπέιζμπολ βρίσκεται σε εξέλιξη και υπάρχουν πολλές εφαρμογές iPhone που παρέχουν σπασιές ειδήσεις στο μπέιζμπολ ή σας βοηθούν να διαχειριστείτε την ομάδα φαντασίας σας. Βρήκαμε μερικές εφαρμογές του μπέιζ-μπώλ του iPhone που σίγουρα αξίζει να κατεβάσετε και ορισμένες από τις εφαρμογές που προηγουμένως συνιστούσαμε την παράβλεψή τους έχουν βελτιωθεί.

01 από 10

MLB.com Στο Bat

MLB.com στο Bat. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων MLB Advanced Media LP

Για την εποχή του 2014, η εφαρμογή MLB.com At Bat είναι ο κόμβος του ανεμιστήρα του μπέιζμπολ για πρόσβαση πολυμέσων στο μπέιζμπολ από την πρώτη ημέρα έως την παγκόσμια σειρά. Αν εγγραφείτε στο MLB.TV Premium στο καλώδιο σας, θα έχετε επίσης πρόσβαση στη συνδρομή σας σε αυτήν την εφαρμογή. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, μπορείτε να αγοράσετε αναβαθμίσεις εντός εφαρμογής για να ξεκλειδώσετε τους τόνους περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης της μηνιαίας πρόσβασης στην εκπομπή του παιχνιδιού, του βίντεο που διαρκεί μια εποχή, των αρχείων κλασικών παιχνιδιών, των ραδιοφωνικών εκπομπών και πολλά άλλα. Όπως και στις προηγούμενες εποχές, το app εξακολουθεί να προσφέρει δεκάδες άρθρα που δημοσιεύονται κάθε μέρα. Μια εφαρμογή που πρέπει να έχει για τους μεγάλους οπαδούς του μπέιζμπολ. Περισσότερο "

02 από 10

MLB.com Στο Ballpark

image copyright MLB

Εάν πηγαίνετε σε ένα παιχνίδι, θα πρέπει να φέρετε μαζί σας αυτή την ελεύθερη εφαρμογή. Με αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων μέσω της εφαρμογής Apple Passbook, να ξεκλειδώσετε ειδικές προσφορές και κουπόνια, να παρακολουθήσετε τις επισκέψεις σας σε διάφορα στάδια, να βρείτε καταστήματα παραχώρησης, να λάβετε στατιστικά στοιχεία για τη ομάδα και να δημιουργήσετε ένα περιοδικό πολυμέσων για τα παιχνίδια που παρακολουθήσατε. Περισσότερο "

03 από 10

Παρακολουθήστε το ESPN

image copyright ESPN

Παρακολουθήστε ESPN (Free) είναι μια φανταστική, πέντε αστέρων app. Περιλαμβάνει ζωντανές εκπομπές για πολλούς τοπικούς σταθμούς ESPN, εκτός από τον εθνικό σταθμό ESPN. Αποκτήστε τις τελευταίες ενημερώσεις του SportsCenter ή κατεβάστε τις εκπομπές για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής έχει βελτιώσει τη σταθερότητα στην ροή, σύμφωνα με το ESPN, οπότε δεν θα χάσετε ούτε μια στιγμή της δράσης.

04 από 10

CBS Sports

Η εφαρμογή CBS Sports Mobile (Free) είναι μια άλλη κορυφαία επιλογή για τις επόμενες ειδήσεις και βαθμολογίες του μπέιζμπολ. Όπως και η εφαρμογή ραδιοφώνου ESPN, το CBS Sports Mobile υποστηρίζει ζωντανές βαθμολογήσεις και λεπτομέρειες παιχνιδιού για το μπέιζμπολ και άλλες αθλητικές διοργανώσεις. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια αγαπημένη ομάδα, ώστε να ενημερώνεστε γρήγορα σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις. Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής περιλαμβάνει ζωντανή ροή για κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις που μεταδίδονται στο CBS, καθώς και πρόσβαση κατ 'απαίτηση σε στιγμιότυπα και ανάλυση. Περισσότερο "

05 από 10

No-Hitter ειδοποιήσεις

No-Hitter ειδοποιεί τα πνευματικά δικαιώματα Ben Packard
Το no-hitter είναι ένα ξεχωριστό γεγονός, ένας τύπος αριστείας που είναι σπάνιος. Οι προειδοποιήσεις No-Hitter ($ 0.99) μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε πιθανούς no-hitters σε πραγματικό χρόνο, καθώς συμβαίνουν. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίσετε ειδοποιήσεις για τις αγαπημένες σας ομάδες, καθώς και να δείτε μια επισκόπηση όλων των παιχνιδιών που παίζονται αυτήν τη στιγμή και της δυνατότητάς τους να γίνουν χωρίς χτυπήματα. Με αυτήν την εφαρμογή, δεν πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για το συντονισμό σε ένα παιχνίδι πολύ αργά. Περισσότερο "

06 από 10

CBS Sports Fantasy

CBS Interactive Inc.

Εάν το πρωτάθλημα φαντασίας μπέιζμπολ σας έχει δημιουργηθεί στο CBS Sports , χρειάζεστε αυτή την εφαρμογή για να κρατάτε την κορυφή της δράσης για όλη τη σεζόν. Η εφαρμογή CBS Sports Fantasy (Free) σάς επιτρέπει να ορίσετε τη γραμμή σας, να προσθέσετε και να αποθέσετε παίκτες, να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία των παικτών, να προτείνετε και να δεχτείτε συναλλαγές, να δείτε και να εγκρίνετε τις εκκρεμείς συναλλαγές και να λάβετε τα τελευταία νέα για τις μεγάλες διοργανώσεις. Σας επιτρέπει επίσης να διαχειριστείτε ομάδες φαντασίας σε άλλα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Περισσότερο "

07 από 10

Yahoo! Φανταστικά αθλήματα

Yahoo Fantasy Baseball '12. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων Yahoo Inc.

Το Yahoo Fantasy Sports είναι το one-stop-shop για όλα τα πρωταθλήματά σας στο Yahoo Fantasy, όπως το μπέιζμπολ, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το χόκεϊ. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε την ομάδα σας, να διαχειρίζεστε το ρόστερ σας, να λαμβάνετε ανανεωμένες ενημερώσεις ειδήσεων και αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, να μιλάτε σε σκουπίδια σε ενσωματωμένες πινακίδες μηνυμάτων. Περισσότερο "

08 από 10

Φυλήστε στο Pennant

Αγώνας στην εφαρμογή Pennant. πνευματικά δικαιώματα Rocket Hill / Tyler Hillsman
Ξεχάστε να κοιτάξετε τις βαθμολογίες για να υπολογίσετε πού βρίσκεται η ομάδα σας σε σχέση με τους τμηματικούς και τους ανταγωνιστές της. Με το Race to the Pennant ($ 0.99), μπορείτε να δείτε μια οπτική αναπαράσταση κάθε ομάδας σε μια γραφική παράσταση, καθιστώντας εύκολο να υπολογίσετε ποιος είναι μπροστά, ποιος είναι πίσω και την απόσταση που τα χωρίζει. Η εφαρμογή παρέχει επίσης έναν όμορφα σχεδιασμένο τρόπο λήψης πληροφοριών σχετικά με το καθένα, λεπτομερή στατιστικά στοιχεία και νέα της ομάδας. Αυτός δεν είναι ο παραδοσιακός τρόπος για να παρακολουθήσετε το μπέιζμπολ, αλλά εάν είστε οπαδός καλής σχεδίασης εφαρμογών, μπορείτε να το σκάψετε αυτό. Περισσότερο "

09 από 10

MiLB.com

MiLB.com Triple-A 2012. image copyright Μικρή ένωση Μπέιζμπολ
Παρακολουθεί ένα σημαντικό μέρος της σεζόν του μπέιζμπολ μετά από τις συνεργαζόμενες εταιρείες Double-A και Triple-A της ομάδας σας; Ή είναι η τοπική σας ομάδα διπλό ή τριπλό franchise; Είτε έτσι είτε αλλιώς, το MiLB.com (Free) θα σας βοηθήσει να ενημερώνεστε για τα τελευταία πράγματα στους ανηλίκους. Δεν θα βρείτε ζωντανό βίντεο εδώ, αλλά αυτή η εφαρμογή προσφέρει παρακολούθηση αγωνισμάτων, καθώς και βίντεο υψηλής ποιότητας, κάθε παιχνίδι της Ανατολικής, Νότιας και Τέξας, αυτή τη σεζόν, καθώς και τα αποτελέσματα των κουτιών, τα χρονοδιαγράμματα και τα δρομολόγια. Περισσότερο "

10 από 10

MLB Ballpark Empire

image copyright MLB

Βάλτε τον εαυτό σας στο μπροστινό γραφείο της αγαπημένης σας ομάδας με αυτό το δωρεάν παιχνίδι. Σε αυτό, όχι μόνο δημιουργείτε την ομάδα σας, αλλά διαχειρίζεστε επίσης την επιχείρηση της λειτουργίας ενός πάρκου μπέιζμπολ. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει μόνο να επικεντρωθείτε σε ό, τι συμβαίνει στον τομέα, αλλά πρέπει επίσης να εκτελέσετε περίπτερα παραχώρησης, να προσλάβετε προσωπικό γραφείου και άλλα. Αυτό το είδος της σε βάθος προσομοίωσης δεν είναι για όλους, αλλά αν είναι το πράγμα σας, μπορείτε να το αγαπήσετε.