Πώς να επαναφέρετε το iPod Touch χωρίς να χάσετε τη μουσική σας

Πραγματοποιήστε ασφαλή επανεκκίνηση του iPod Touch πραγματοποιώντας μια μαλακή επαναφορά

Είναι το iPod Touch Stuck σας;

Τις περισσότερες φορές το iPod Touch θα λειτουργήσει χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, όπως και κάθε φορητή συσκευή, μπορεί να παγώσει απροσδόκητα ή και να μην ενεργοποιηθεί καθόλου. Είναι συχνά μια ασταθής εφαρμογή ή ένα κατεστραμμένο αρχείο που προκαλεί τη συντριβή της συσκευής σας και να κολλήσει, αλλά τι κάνετε αν χάσετε ξαφνικά τη δυνατότητα να ακούσετε τη ψηφιακή σας μουσική βιβλιοθήκη;

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι κάτι που ονομάζεται μαλακή επαναφορά. Αντί να επαναφέρετε πλήρως το iPod Touch το οποίο σκουπίζει όλες τις αγορές σας στο iTunes Store , μια μαλακή επαναφορά αναγκάζει τη συσκευή να επανεκκινήσει το λειτουργικό της σύστημα - iOS στην περίπτωση αυτή. Αυτή είναι μια μη καταστρεπτική διαδικασία που θα διασφαλίσει ότι θα ανακτήσετε τον έλεγχο του iPod Touch χωρίς τον κίνδυνο απώλειας των μέσων σας, όπως τραγούδια, ηχητικά βιβλία , podcast κ.λπ.

Για ασφαλή επανεκκίνηση του iPod Touch, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Πραγματοποίηση μαλακής επαναφοράς στο iPod Touch

Για να επιτύχετε μια επαναφορά στο iPod Touch μετά από πάγωμα, κλπ., Απλά κρατήστε πατημένο το πλήκτρο:

Μόλις αναγκάσετε μια μαλακή επαναφορά, θα πρέπει τώρα να δείτε το λογότυπο της Apple να εμφανίζεται στην οθόνη. Το λειτουργικό σύστημα του iPod Touch θα πρέπει να επανεκκινήσει κανονικά με το κουμπί Slide to Unlock που εμφανίζεται μετά από λίγο. Με τη χρήση αυτής της μεθόδου θα διασφαλίσετε ότι δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε πάλι από το να επαναφέρετε το iPod Touch από ένα αντίγραφο ασφαλείας ή να επανασυνδέσετε όλα τα τραγούδια του iTunes, τα ηχητικά βιβλία, τις εφαρμογές κλπ. Από την αρχή.

Γεια σου, το iPod μου δεν τροφοδοτεί ακόμη και!

Αν η συσκευή σας δεν ενεργοποιείται ακόμη, τότε είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε πρώτα ότι το iPod Touch έχει αρκετή ισχύ στις μπαταρίες του πριν κάνει κάτι δραστικό. Αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο παγμάρι που πέφτουν πολλοί χρήστες σκέπτοντας ότι η συσκευή τους είναι εντελώς νεκρό - ή χρειάζεται την επαναστατική φόρμα DFU Reset! Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να το επαναφορτίσετε μόνο για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ξανά το iPod Touch. Εάν η συσκευή σας δεν ενεργοποιηθεί, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Χρησιμοποιώντας το καλώδιο που συνοδεύει τη συσκευή Apple σας, Συνδέστε το iPod Touch σε μια θύρα USB για τον υπολογιστή σας - μην χρησιμοποιήσετε έναν ασύγχρο USB διανομέα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν μετασχηματιστή ρεύματος αν προτιμάτε να το φορτίσετε. Τέλος, ελέγξτε τις συνδέσεις καλωδίων για να βεβαιωθείτε ότι το iPod Touch είναι συνδεδεμένο σωστά με μια πηγή τροφοδοσίας.
  2. Ενώ το iPod Touch είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας ή στον προσαρμογέα τροφοδοσίας, ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και 5 λεπτά προτού δείτε το εικονίδιο μπαταρίας που εμφανίζεται. Αν υπάρχει καθυστέρηση πριν εμφανιστεί αυτό το εικονίδιο στην οθόνη, τότε είναι καλή ένδειξη ότι η μπαταρία της συσκευής ήταν πολύ χαμηλή σε ισχύ - θα χρειαστεί καλή φόρτιση σε αυτή την περίπτωση.
  3. Εάν εξακολουθείτε να μην εμφανίζεται το εικονίδιο της μπαταρίας μετά από 5 λεπτά, τότε ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αποκατάστασης - αυτή είναι μια ειδική λειτουργία που δυστυχώς σκουπίζει τα πάντα στη συσκευή σας και την επαναφέρει στις εργοστασιακές προεπιλογές, οπότε προειδοποιήστε πριν δοκιμάσετε αυτό - και ελπίζω ότι έχετε ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας της βιβλιοθήκης του iTunes σε εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο κάπου επίσης!

Αν κατάφερε να δείτε το εικονίδιο της μπαταρίας που εμφανίζεται ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, τότε είναι καλά νέα! Το iPod Touch εξακολουθεί να λειτουργεί και είναι δυνατή η επαναφορά. Εντούτοις, ίσως να μην χρειαστεί να κάνετε κάτι τέτοιο εάν το πρόβλημα ήταν μόνο δύναμη. Για να ελέγξετε, δείτε εάν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χωρίς επαναφορά.