Ο γρήγορος τρόπος για να επισημάνετε τα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα στο iPhone Mail

Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες της εφαρμογής "Αλληλογραφία" για να βελτιώσετε τα εισερχόμενά σας

Το μη αναγνωσμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή iOS Mail για iPhone και iPad εμφανίζεται με ένα μπλε κουμπί δίπλα του στο γραμματοκιβώτιο. Όλα τα άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραμματοκιβώτιο ή σε ένα φάκελο χωρίς αυτό το μπλε κουμπί έχουν ανοιχτεί. Μπορεί ή όχι να έχετε διαβάσει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ακριβώς επειδή η εφαρμογή Mail σας έδειξε το μήνυμα δεν σημαίνει ότι το διαβάσατε. Ίσως λάβατε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά λάθος ή η εφαρμογή Mail άνοιξε αυτόματα μετά τη διαγραφή ενός άλλου μηνύματος ή απλά θέλετε να κρατήσετε ένα μήνυμα επισημασμένο για να το αντιμετωπίσετε αργότερα. Μην ανησυχείτε. Είναι εύκολο να επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μη αναγνωσμένα.

Επισημάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μη αναγνωσμένο σε εφαρμογή αλληλογραφίας iOS

Για να επισημάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενα αλληλογραφίας iPhone ή iPad (ή σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο) ως μη αναγνωσμένα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Αλληλογραφία αγγίζοντας την στην Αρχική οθόνη.
  2. Πατήστε σε ένα γραμματοκιβώτιο στην οθόνη Γραμματοκιβώτια. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο ένα γραμματοκιβώτιο, θα ανοίξει αυτόματα.
  3. Πατήστε ένα μήνυμα στα Εισερχόμενα αλληλογραφίας για να το ανοίξετε.
  4. Πατήστε το κουμπί σημαίας στη γραμμή εργαλείων του μηνύματος. Η γραμμή εργαλείων βρίσκεται στο κάτω μέρος του iPhone και στην κορυφή του iPad.
  5. Επιλέξτε " Μη αναγνωσμένο" από το μενού που εμφανίζεται.

Το μήνυμα παραμένει στο γραμματοκιβώτιο μέχρι να το μετακινήσετε ή να το διαγράψετε. Εμφανίζει το μπλε κουμπί μέχρι να το ανοίξετε.

Σημειώστε πολλαπλά μηνύματα ως μη αναγνωσμένα

Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μία φορά. Μπορείτε να τα βάζετε και στη συνέχεια να αναλάβετε δράση:

  1. Μεταβείτε στο γραμματοκιβώτιο ή στο φάκελο που περιέχει τα μηνύματα που θέλετε να επισημάνετε ως μη αναγνωσμένα.
  2. Πατήστε Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Αγγίξτε κάθε μήνυμα που θέλετε να επισημάνετε ως μη αναγνωσμένο, ώστε να εμφανίζεται μπροστά του το σημάδι ελέγχου "άσπρο σε μπλε".
  4. Πατήστε Σημείωση στο κάτω μέρος της οθόνης.
  5. Επιλέξτε " Μη αναγνωσμένο" για να επισημάνετε τα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μη αναγνωσμένα.

Αν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο για να επιλέξετε μη αναγνωσμένα μηνύματα (αυτά με ένα μπλε κουμπί δίπλα τους), η επιλογή στην ουρά επιλογής είναι Mark as Read . Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν Flag και Μετακίνηση σε Jun k.