Αποτρέψτε την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail στα Εισερχόμενα του iPhone σας

Οι παλαιότερες εκδόσεις του Gmail και του iPhone Mail δεν παίζουν καλά

Εάν δεν χρησιμοποιείτε εκδόσεις του Gmail και Apple iOS Mail από το 2007, δεν θα αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, εάν είστε, μπορείτε να βρείτε μερικές πληροφορίες που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Το Gmail χρησιμοποίησε μια ρύθμιση που είχε ως αποτέλεσμα ένα αντίγραφο κάθε αποσταλθέντος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εμφανίζεται στα εισερχόμενα εισερχομένων iPhone, αλλά αυτή η ρύθμιση έχει καταργηθεί και το Gmail και το iOS Mail χειρίζονται αποτελεσματικότερα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλες τις πρόσφατες εκδόσεις του λογισμικού.

Το πρόβλημα: Απεσταλμένα μηνύματα Gmail Έρχονται στα Εισερχόμενα αλληλογραφίας του iPhone

Παίρνετε ένα αντίγραφο κάθε μηνύματος που στέλνετε από το iPhone Mail-στα εισερχόμενα αλληλογραφίας του iPhone σας; Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail με το iPhone Mail , αυτό είναι αναμενόμενο και, ως επί το πλείστον, αγνοείται.

Αν όμως δεν μπορείτε να συνηθίσετε να διαγράφετε αυτά τα μηνύματα και μην σχεδιάζετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Gmail με κάποια άλλη συσκευή κινητού τηλεφώνου ή email, μπορείτε να αποτρέψετε το Gmail από την αποστολή αυτών των αντιγράφων.

Αποτρέψτε την αποστολή μηνυμάτων Gmail που εμφανίζονται στα Εισερχόμενα αλληλογραφίας του iPhone σας

Για να εμποδίσετε το Gmail να σπρώξει ένα αντίγραφο κάθε μηνύματος που στέλνετε από το iPhone Mail στα εισερχόμενα εισερχομένων iPhone, αφαιρέστε το Gmail ως λογαριασμό POP και προσθέστε το ως λογαριασμό IMAP .

Αν προτιμάτε απλή και γρήγορη πρόσβαση POP:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη του iPhone.
  2. Πηγαίνετε στο Mail .
  3. Τώρα πατήστε Λογαριασμοί .
  4. Επιλέξτε το λογαριασμό σας στο Gmail .
  5. Πατήστε Όνομα χρήστη κάτω από τον διακομιστή εισερχόμενων μηνυμάτων .
  6. Κατάργηση πρόσφατων: από το όνομα χρήστη. Για παράδειγμα, αν το όνομα χρήστη είναι πρόσφατο: example@gmail.com , δημιουργήστε το e xample@gmail.com .
  7. Πατήστε Αποθήκευση .

Η τιμή που πληρώνετε για να μην λαμβάνετε αποστολή αλληλογραφίας

Σημειώστε ότι το αντίγραφο που λαμβάνετε στα Εισερχόμενα όταν στέλνετε από το iPhone Mail είναι μια δυσάρεστη παρενέργεια της πρόσφατης λειτουργίας, η οποία εξυπηρετεί έναν χρήσιμο σκοπό.

Η πρόσφατη λειτουργία του Gmail στέλνει όλα τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύνδεσης ή τις κινητές συσκευές τις τελευταίες 30 ημέρες αλληλογραφίας. Με την πρόσφατη λειτουργία ενεργοποιημένη, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματά σας σε όλα τα προγράμματα και τις συσκευές, υπό τον όρο ότι ελέγχετε μία φορά κάθε τέσσερις εβδομάδες.

Με την απενεργοποίηση της πρόσφατης λειτουργίας, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση στα μηνύματα που έχουν ήδη μεταφορτωθεί στο iPhone Mail, εάν συνδέεστε στον ίδιο λογαριασμό Gmail με το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιφάνειας εργασίας σας ή με κάποια άλλη συσκευή.