Απαιτήσεις συστήματος RAGE

Λίστα των απαιτήσεων του συστήματος Rage και πληροφορίες σχετικά με το Shooter πρώτου προσώπου

Απαιτήσεις συστήματος οργής

Η Bethesda Softworks και η id Software κυκλοφόρησαν τις ελάχιστες και συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος για το Rage το sci-fi shooter πρώτου προσώπου τους. Οι λεπτομερείς πληροφορίες περιλαμβάνουν τις απαιτήσεις για το λειτουργικό σας σύστημα, τον επεξεργαστή, τη μνήμη, τα γραφικά και πολλά άλλα.

Αυτές οι απαιτήσεις πρέπει να επανεξεταστούν με τις προδιαγραφές του συστήματός σας πριν από την αγορά, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα είναι συμβατές και θα μεγιστοποιήσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Διάφορες υπηρεσίες και ιστότοποι όπως το CanYouRunIt παρέχουν εφαρμογές που θα σαρώσουν την τρέχουσα εγκατάσταση και θα συγκριθούν με τις δημοσιευμένες απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι.

Απαιτήσεις συστήματος ελάχιστης οργής

Σύστημα Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows XP ή νεότερο
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel Core 2 Duo ή ισοδύναμο AMD ή καλύτερα
Μνήμη 2 GB μνήμης RAM
Σκληρός δίσκος 25 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο
Κάρτα γραφικών (nVidia) GeForce 8800, κάρτα γραφικών συμβατή με DirectX 9
Κάρτα Γραφικών (ATI) ATI Radeon HD 4200, συμβατή με DirectX 9 κάρτα γραφικών
Κάρτα ήχου Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX 9
Perperiphals Πληκτρολόγιο, ποντίκι

Προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος

Σύστημα Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows XP ή νεότερο
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel Core 2 Quad ή ισοδύναμο AMD ή καλύτερο
Μνήμη 4 GB μνήμης RAM ή περισσότερο
Σκληρός δίσκος 25 GB ή περισσότερο ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο
Κάρτα γραφικών (nVidia) GeForce 9800 GTX, κάρτα γραφικών συμβατή με DirectX 9 ή καλύτερο
Κάρτα Γραφικών (ATI) ATI Radeon HD 5550, συμβατή με DirectX 9 κάρτα γραφικών ή καλύτερο
Κάρτα ήχου Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX 9
Perperiphals Πληκτρολόγιο, ποντίκι

Σχετικά με την οργή

Ο οργή είναι ένας μετα-αποκάλυπτος σκοπευτής πρώτου προσώπου στο εγγύς μέλλον όπου ένας αστεροειδής βρίσκεται σε μια πορεία σύγκρουσης με τη Γη. Προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή της ανθρωπότητας, δημιουργούνται υπόγειες Αρχές για την προστασία των ανθρώπων από την επικείμενη καταστροφή.

Το μετα-αποκάλυπτικο σκηνικό για τον Rage είναι αρκετά παρόμοιο με εκείνο της σειράς παιχνιδιών Fallout ήταν ένα καταστροφικό γεγονός που ανάγκασε την ανθρωπότητα σε κατάσταση επιβίωσης.

Στην Rage, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός επιζώντος που ξυπνάει χωρίς να θυμάται τα γεγονότα που προηγήθηκαν, μόνο για να διαπιστώσει ότι είναι ο μοναχικός επιζών της Κιβωτός στην οποία είχαν καταφύγει. Μετά την έξοδο από την Κιβωτό επιβίωσης, οι παίκτες συναντούν μια ζοφερή και εχθρική όπου οι επιζώντες άνθρωποι έχουν συσσωρευτεί για προστασία και να σχηματίσουν μικρούς οικισμούς, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση εναντίον ληστών και μεταλλαγμάτων.

Η εκστρατεία για έναν παίκτη παίζεται ένας μεγάλος ανοιχτός κόσμος παιχνιδιών που παρέχει στους παίκτες αντικειμενικές αποστολές που μπορούν να ολοκληρωθούν με το ρυθμό του παίκτη και ενώ αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν τις μετέπειτα αποστολές. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης διάφορα στοιχεία παιχνιδιού ρόλων, όπως ένα σύστημα απογραφής και ένα σύστημα πριμοδότησης. Το παιχνίδι παίζεται πρωτίστως από την προοπτική του πρώτου προσώπου, αλλά μπορεί να παίξει στην τρίτη πλευρά του προσώπου όταν ταξιδεύει σε οχήματα και οχήματα καταπολέμηση.

Εκτός από τη λειτουργία παιχνιδιού ενός παίκτη, ο Rage περιλαμβάνει επίσης δύο λειτουργίες παιχνιδιού για πολλούς παίκτες: Road Rage και Wasteland Legends. Το Road Rage είναι δωρεάν για όλους τους ανταγωνιστικούς αγώνες για πολλούς παίκτες, όπου τέσσερις παίκτες εισέρχονται σε μια αρένα με οχήματα και προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία συγκέντρωσης ενώ προσπαθούν να αποφύγουν να σκοτωθούν.

Το Wasteland Legends είναι ένας συνδυασμός πολλών παικτών με δύο παίκτες, όπου οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν αποστολές από την εκστρατεία ενός παίκτη.

Ο οργή έλαβε ευνοϊκές κριτικές όταν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2011 και είδε την κυκλοφορία δύο DLC , των αποστολών αποχέτευσης Wasteland DLC και του The Scorchers DLC που εισάγουν νέες αποστολές και περιβάλλοντα. Το Scorchers DLC προσθέτει επίσης μια εξαιρετική ρύθμιση δυσκολίας που ονομάζεται Ultra Nightmare και επιτρέπει επίσης το παιχνίδι να συνεχιστεί μετά την ολοκλήρωση της κύριας ιστορίας του single player και των αποστολών.

Οργή 2 Φήμες

Ήδη από το E3 2011 οι φήμες της Rage 2 έχουν στροβιλιστεί με δηλώσεις από τον John Carmack, συνιδρυτή του id Software που δηλώνει ότι ο Rage 2 θα έρθει κάποτε μετά τη Doom (γνωστή ως Doom 4 κατά τη στιγμή της δήλωσης).

Στη συνέχεια, το 2013, αναφέρθηκε ότι όλες οι εργασίες στο Rage 2 θα σταματούσαν για να επιταχύνουν την ανάπτυξη της Doom. Μετά την κυκλοφορία του Doom στις αρχές του 2016, δεν έχουν υπάρξει ενημερώσεις, αλλά η συνέχεια δεν έχει ξεπεραστεί.