Οδηγός πελάτη Twitter

Μια ματιά στα πέντε κορυφαία εργαλεία Twitter Client

Ένας πελάτης Twitter είναι ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε χρήστης του Twitter. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εργαλείων διαχείρισης Twitter.

Η πιο χρήσιμη από μακριά ονομάζεται πελάτης Twitter ή πίνακας ελέγχου. Έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει την απλή επίδειξη tweets στο Web ενός Twitter με πιο ισχυρούς τρόπους ανάγνωσης, αποστολής και διαχείρισης tweets.

Μια διαφορά μεταξύ των διαφόρων προγραμμάτων του προγράμματος-πελάτη και του πίνακα ελέγχου του Twitter είναι κατά πόσον απαιτείται ξεχωριστό λογισμικό για λήψη και εγκατάσταση στον υπολογιστή σας ή που εκτελούνται απευθείας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web και συνεπώς δεν απαιτούν λήψεις. Οι δύο κατηγορίες ονομάζονται εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές ή εφαρμογές που βασίζονται στο Web.

Μια άλλη διαφορά είναι αν σας βοηθούν να διαχειριστείτε άλλα κοινωνικά δίκτυα ή υπηρεσίες κοινωνικών μέσων εκτός από το Twitter και πόσα.

Όλο και περισσότερο, το Twitter κάνει αλλαγές στον δικό του ιστότοπο για να κάνει τη διεπαφή του στο Web πιο χρήσιμη, αλλά η αρχική σελίδα Twitter δεν είναι ακόμα τόσο ισχυρή όσο οι κορυφαίοι ανεξάρτητοι πελάτες του Twitter.

Τα πέντε καλύτερα εργαλεία / εφαρμογές του προγράμματος-πελάτη Twitter: