Χρήση της αρχικής σελίδας Twitter: Οδηγός βήμα προς βήμα

01 από 04

Χρήση της αρχικής σελίδας του Twitter: Οδηγός βήμα προς βήμα

Η αρχική σας σελίδα Twitter έχει πέντε μικρές καρτέλες κάτω από το πλαίσιο "Τι συμβαίνει" αριστερά.

Το Twitter έχει επανειλημμένα αναδιαμορφώσει την αρχική του σελίδα Twitter στο διαδίκτυο, δημιουργώντας διάφορους τρόπους για να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων πέρα ​​από την απλή αποστολή μηνυμάτων 280 χαρακτήρων στο πλαίσιο "Τι συμβαίνει".

Παρόλο που είναι διαθέσιμοι πελάτες ή πίνακες ελέγχου Twitter , οι περισσότεροι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την αρχική σελίδα του Twitter στον Ιστό ως την κύρια διεπαφή τους για την ανάγνωση και την αποστολή μηνυμάτων tweets.

Εάν χρησιμοποιείτε την αρχική σελίδα του Twitter ως πίνακα ελέγχου, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τι κάνουν οι πέντε οριζόντιες καρτέλες μενού κάτω από το πλαίσιο "Τι συμβαίνει". Θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε όλα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Twitter.

Οι πέντε καρτέλες στην αρχική σας σελίδα Twitter, που εμφανίζονται στην παραπάνω εικόνα, είναι η Χρονολογία, η @ Όνομα Χρήστη, η Δραστηριότητα, οι Αναζητήσεις και οι Λίστες. Ας ξεκινήσουμε με την προεπιλεγμένη προβολή της χρονικής γραμμής.

02 από 04

Αρχική σελίδα ιστοτόπου του Twitter Η προεπιλεγμένη προβολή

Το χρονικό πλαίσιο των tweets εμφανίζεται στη στήλη στα αριστερά. εμφανίζεται στο παράθυρο στη δεξιά πλευρά το επισημασμένο τιτίβισμα. © Twitter

Η προεπιλεγμένη προβολή όταν συνδέεστε στο Twitter είναι η καρτέλα στην αριστερή άκρη, στην καρτέλα Χρονογραμμή. Παρατηρήστε ότι τονίζεται κάθε φορά που κάνετε κλικ στο "σπίτι" από οπουδήποτε στον ιστότοπο του Twitter και επιστρέφετε στην αρχική σελίδα του Twitter. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Twitter ονομάζει αυτό το "χρονοδιάγραμμά σας στο σπίτι".

Από προεπιλογή, η προβολή της χρονικής γραμμής Twitter δείχνει όλα τα tweets που στέλνουν τα άτομα που έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε με αντίστροφη χρονολογική σειρά σε μια μακρά κάθετη στήλη, με την πιο πρόσφατη εμφάνιση στο επάνω μέρος της σελίδας. Αυτός είναι ο λόγος που ονομάζεται χρονική γραμμή, φυσικά, επειδή είναι χρονολογική. Τα tweets είναι ακόμη και χρονικά σφραγισμένα, με βάση πόσο καιρό έχουν σταλεί.

Το χρονικό σας πλαίσιο για τα tweet είναι εξαιρετικά διαδραστικό. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από κάθε τιτίβισμα με το ποντίκι και θα δείτε προαιρετικές ενέργειες που μπορείτε να λάβετε, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων, της επανάληψης και της απάντησης. Αυτές οι επιλογές μενού εμφανίστηκαν κάτω από κάθε tweet για χρόνια, αλλά στα τέλη του 2011, το Twitter άρχισε να δοκιμάζει μια νέα διεπαφή που έβαλε τα κουμπιά αλληλεπίδρασης tweet πάνω από το μήνυμα για να τα κάνουν πιο εμφανή

Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε tweet και θα εμφανιστεί διευρυμένη στη δεξιά πλαϊνή μπάρα, με τις απαντήσεις ή τις συνοδευτικές εικόνες που εμφανίζονται παρακάτω. Το Twitter άρχισε επίσης να πειραματίζεται με νέες διευρυμένες απόψεις των tweets στα τέλη του 2011, δείχνοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές απευθείας στο χρονοδιάγραμμα όταν κάνετε κλικ σε ένα κουμπί "ανοιχτό", για παράδειγμα.

Άλλες προβολές χρονικού ορίου

Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τι εμφανίζεται στη ροή του χρόνου σας ή στη ροή των tweet χρησιμοποιώντας τις άλλες καρτέλες στην αρχική σελίδα του Twitter για να δημιουργήσετε εναλλακτικές ροές tweet.

Οι δύο καρτέλες στην άκρα δεξιά, για τις αναζητήσεις Twitter και τις λίστες Twitter , είναι οι δύο πιο σημαντικοί τρόποι για να καλέσετε άλλες ροές μηνυμάτων εκτός από εκείνες των ανθρώπων που ακολουθείτε.

Το μικρό πλαίσιο αναζήτησης στο πάνω μέρος του κουτιού "Τι συμβαίνει" είναι ένας άλλος τρόπος για να καλέσετε ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα tweet. Απλά εισάγετε μια λέξη-κλειδί ή #hashtag όπως "Obama" ή "# obama2012" και θα δείτε μια συλλογή από tweets που περιέχουν αυτές τις λέξεις.

Στη συνέχεια, ας ρίξουμε μια ματιά σε τι κάνουν οι μεσαίες καρτέλες στην αρχική σελίδα του Twitter, ξεκινώντας από την καρτέλα @username σας.

03 του 04

@YourTab στο Twitter Ιστοσελίδα: Όλα για σένα

Η καρτέλα @Username στο Twitter εμφανίζει δραστηριότητα που σας αφορά στο Twitter.

Η καρτέλα που εμφανίζεται δεύτερη από την αριστερή στην αρχική σας σελίδα Twitter περιέχει το @UserName. Κάνοντας κλικ σε αυτό καλεί κάθε δραστηριότητα που συμβαίνει στο Twitter που περιλαμβάνει εσάς ή το όνομα χρήστη σας.

Όταν κάνετε κλικ σε αυτήν την καρτέλα, στη μεσαία στήλη (όπου συνήθως εμφανίζεται το χρονικό πλαίσιο του σπιτιού σας) θα δείτε τώρα άλλα στοιχεία για εσάς. Για παράδειγμα, ενδέχεται να εμφανιστούν τυχόν πρόσφατες επανάληψη των μηνυμάτων σας, μαζί με μια λίστα με ποιον σας ακολούθησε πρόσφατα.

Θα πρέπει επίσης να δείτε τα μηνύματα που σας αποστέλλονται απευθείας, όπως οι αναφορές για το όνομα χρήστη σας ή το @replies. Και αν κάποιος έχει ευνοήσει τα μηνύματά σας (το "αγαπημένο" στο Twitter είναι παρόμοιο με το "όπως" στο Facebook) που θα έπρεπε επίσης να εμφανιστεί.

Μόλις πάρετε πολλούς Twitter οπαδούς και συνομιλίες πηγαίνοντας, ίσως να θέλετε να περικόψετε το σωρό και απλά να δείτε ποιος σας έχει αναφερθεί στο Twitter, το οποίο είναι το ισοδύναμο με κάποιον που σας στέλνει ένα άμεσο μήνυμα. Για να το κάνετε αυτό, ελέγξτε το μικρό παράθυρο "εμφανίζεται μόνο για εμφάνιση" στο επάνω μέρος της ροής μηνυμάτων σας. Στη συνέχεια, το χρονοδιάγραμμα των στοιχείων για σας θα αλλάξει? δείχνει τι ήταν η καρτέλα @Mention στην αρχική σελίδα του Twitter, δηλαδή μόνο οι @mentions σας.

Η επόμενη καρτέλα "Δραστηριότητα" είναι πιο περίπλοκη.

04 του 04

Twitter Αρχική σελίδα Ροή δραστηριότητας Δείχνει τι κάνουν οι άνθρωποι

Η καρτέλα "Δραστηριότητα Twitter" εμφανίζει μια ροή ειδήσεων σχετικά με το τι ακολουθούν τα άτομα που ακολουθείτε στο Twitter.

Η καρτέλα "Δραστηριότητα" στην αρχική σας σελίδα Twitter μοιάζει πολύ με τη ροή ειδήσεων στο Facebook. Περιέχει μια λίστα με την πρόσφατη δραστηριότητα των ατόμων που ακολουθείτε στο Twitter.

Κάντε κλικ στην επιλογή "Δραστηριότητα" και η αρχική σελίδα του Twitter θα πρέπει να συμπληρώνει μια λίστα με τα tweeps που έχετε κάνει μέχρι τώρα - ποιοι έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν πρόσφατα, τι κάνουν οι επαναληπτικές επισκέψεις.

Η καρτέλα "Δραστηριότητα" δεν θα δείχνει σχεδόν τόσο για τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να προστατεύσουν τα tweets τους, αλλά αυτή είναι μια μειοψηφία των χρηστών του Twitter. Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter επιλέγουν να έχουν δημόσια τα tweets τους και στα τέλη του 2011 το Twitter μετατρέπει όλη αυτή τη δημόσια δραστηριότητα σε ένα νέο είδος χρονοδιαγράμματος που μοιάζει περισσότερο με την προσέγγιση του Facebook που μεταδίδει ό, τι κάνει ο καθένας στους φίλους τους ή, στην περίπτωση του Twitter, οπαδούς.

Βασικά, η καρτέλα Δραστηριότητα δείχνει ό, τι κάνουν όλοι οι άνθρωποι εκτός από το tweeting. Εάν δημιουργήσετε μια λίστα, αυτή θα εμφανιστεί στην καρτέλα Δραστηριότητα των ατόμων που σας ακολουθούν. Και κάθε φορά που προσθέτετε κάποιον σε μια λίστα, αυτό θα εμφανιστεί και στις καρτέλες Δραστηριότητα των οπαδών σας.

Η σελίδα βοήθειας του Twitter λέει ότι δεν εμφανίζονται όλα τα retweets στο χρονικό πλαίσιο δραστηριότητάς σας, μόνο αυτά που έχουν επαναληφθεί από τουλάχιστον δύο άτομα που ακολουθείτε.

Το χρονοδιάγραμμα δραστηριότητας ήταν ένα νέο χαρακτηριστικό του Twitter που ξεκίνησε το 2011 και ουσιαστικά έκανε το Twitter ακόμα περισσότερο ένα κοινωνικό δίκτυο από μια απλή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων.