Αναθεώρηση: Υπηρεσία δημιουργίας και κοινής χρήσης διαδρομών MapMyRide

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις online υπηρεσίες δημιουργίας και διανομής διαδρομών καθώς έχουν καταστεί διαθέσιμες και οι περισσότεροι έχουν έρθει κοντά στο πιο βασικό χαρακτηριστικό τους: Η δυνατότητα να μετατρέψετε εύκολα την ιδέα της διαδρομής σε έναν χρήσιμο χάρτη διαδρομών. Είναι συχνά μια άσκηση απογοήτευσης, καθώς προσπαθείτε να περιγράψετε μια διαδρομή, αλλά οι γραμμές διαδρομής δεν ακολουθούν τους δρόμους καλά, ή τα εργαλεία τους είναι διαφορετικά δύσκολο να χρησιμοποιηθούν. Η MayMyRide έχει (τελικά) κατακτήσει την πρόκληση αυτή, με ένα σύνολο εξαιρετικών εργαλείων δημιουργίας διαδρομών που καθιστούν τη δημιουργία διαδρομών, γρήγορη, εύκολη και χρήσιμη.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Αναθεώρηση: MapMyRide Δημιουργία και κοινή χρήση υπηρεσίας διαδρομής

Το MapMyRide έχει προσθέσει σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως:

"Ξέρτε πού πηγαίνετε, δείτε πού βρισκόσαστε. Έχουμε πάνω από 70 εκατομμύρια διαδρομές για να επιλέξετε - ή να είστε τολμηροί και να δημιουργήσετε το δικό σας".

"Καταγράψτε δραστηριότητα με τις εφαρμογές μας για κινητά, εισάγετε δεδομένα από συσκευές τρίτων, εισάγετε χειροκίνητα τις προπονήσεις και ποτέ μην χάσετε το ρυθμό".

Συνδεθείτε στο φαγητό σας: "Η γυμναστική δεν είναι απλώς μια δραστηριότητα, είναι ένας τρόπος ζωής. Παρακολουθήστε τι τρώτε μαζί με τις προπονήσεις σας για να πάρετε μια πλήρη εικόνα της υγείας σας".

Το MapMyRide αποτελεί πλέον τμήμα της UnderArmour Connected Fitness.

Αυτή είναι μια επισκόπηση της online έκδοσης του MapMyRide, αλλά υπάρχουν συμπληρωματικές εκδόσεις εφαρμογών του MapyMyRide για iPhone, Android και Blackberry. Επέλεξα να αναθεωρήσω την υπηρεσία online (επιφάνεια εργασίας / φορητό) ειδικά λόγω της λειτουργίας δημιουργίας διαδρομής.

Αφού εγγραφείτε για την δωρεάν online υπηρεσία MapMyRide, μπορείτε να σχεδιάσετε την πρώτη σας διαδρομή. Το MapMyRide σας ζητά μια θέση έναρξης της διαδρομής και τον τύπο της διαδρομής (δρόμο ή βουνό, για παράδειγμα). Στη συνέχεια εμφανίζεται ένας αφαιρετικός, μεγεθυμένος χάρτης και αυτό είναι όπου το MapMyRide λάμπει. Σε αντίθεση με άλλους δημιουργούς διαδρομών που δοκιμάσαμε, ο χάρτης είναι γρήγορος φόρτος και εύκολος ο χειρισμός και ο ζουμ και πάνω απ 'όλα τα εργαλεία δημιουργίας διαδρομής κάνουν ό, τι περιμένετε να κάνουν και παρακολουθούν τέλεια τους δρόμους. Είναι επίσης πολύ εύκολο να πατήσετε προς τα πίσω και να κάνετε μια διόρθωση όταν κάνετε τα αναπόφευκτα λάθη.

Ακόμη καλύτερα, καθώς κατασκευάζετε τη διαδρομή σας, εμφανίζεται το συνολικό χιλιόμετρο διαδρομής σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε επίσης να ανοίξετε μια οθόνη ύψους συνολικής και ανύψωσης.

Το MapMyRide σας προσφέρει επίσης ένα μεγάλο σύνολο εικονιδίων δείκτη που μπορείτε να αποθέσετε οπουδήποτε στο χάρτη. Ένα online σεμινάριο θα σας καθοδηγήσει στις προηγμένες λειτουργίες.

Αφού τελειώσετε τη διαδρομή σας, μπορείτε να την αποθηκεύσετε, να την μοιραστείτε με άλλους ηλεκτρονικά, να την εκτυπώσετε, συμπεριλαμβανομένου του φύλλου ή να την εξαγάγετε σε αρχείο μορφής ανταλλαγής GPS ( GPX ).

Δημιούργησα μια διαδρομή για μια ορεινή διαδρομή 70 μιλίων που χρησίμευσε ως ένας πολύ χρήσιμος οδηγός για ένα ταξίδι που οδήγησα και η περίληψη περιελάμβανε ένα ωραίο προφίλ ανύψωσης, συνολικά πόδια κέρδους ανύψωσης και βαθμολογίες ανόδου. Ήμουν επίσης σε θέση να εισάγω το αρχείο GPX διαδρομής στον υπολογιστή μου Garmin.

Τα βασικά δωρεάν χαρακτηριστικά του MapMyRide και οι δωρεάν εφαρμογές smartphone παρέχουν πολλή λειτουργικότητα, αλλά οι αθλητές που θα ασχοληθούν με αυτό θα θέλουν να αναθεωρήσουν τις συνδρομητικές υπηρεσίες συνδρομής, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων εκπαίδευσης και διατροφής.

Συνολικά, το MapMyRide online παρέχει εργαλεία δημιουργίας διαδρομών, εκτύπωσης και εξαγωγής για τους ποδηλάτες.