Τα 9 Best Wi-Fi Extenders που αγοράζουν το 2018

Αυξήστε την εμβέλεια Wi-Fi στο σπίτι ή στο γραφείο σας με αυτές τις συσκευές αραίωσης

Τα πρόσθετα Wi-Fi βελτιώνουν την περιοχή κάλυψης του δρομολογητή σας και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να παρέχουν επιπλέον σημεία πρόσβασης Wi-Fi. Εάν το σπίτι σας είναι πολύ μεγάλο για το δρομολογητή σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να εξετάσετε πριν καταδύσετε στον κόσμο των συσκευών Wi-Fi. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση, ίσως είναι καλύτερο να προσθέσετε απλά συνδέσεις Ethernet ή πρόσθετους δρομολογητές σε αδύναμες ζώνες Wi-Fi. Επίσης, πιθανώς δεν χρειάζεται να ξοδεύετε περισσότερα από $ 100 σε μια επέκταση Wi-Fi, επειδή θα μπορούσατε να πάρετε έναν επιπλέον δρομολογητή ή ενσύρματη σύνδεση για την ίδια τιμή ή και λιγότερο.

Τέλος, αποφύγετε τις επεκτάσεις μίας μπάντας. Επειδή οι συσκευές επέκτασης καταναλώνουν μεγάλο μέρος της διακίνησης του δρομολογητή σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική. Οι επεκτάσεις μίας μπάντας συνδέονται με το δρομολογητή σας και μεταδίδουν τα δικά τους σήματα στην ίδια μπάντα και αυτό θέτει σε κίνδυνο την απόδοση. Οι δρομολογητές διπλής ζώνης, από την άλλη πλευρά, συνδέονται στο δρομολογητή σε μία ζώνη και μεταδίδονται από την άλλη. Έχοντας αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα διαλυτικά Wi-Fi που πληρούν αυτά τα κριτήρια.

Συμβουλή: Αν ψάχνετε για μια εντελώς νέα ρύθμιση, ένα δίκτυο Wi-Fi Mesh είναι η καλύτερη επιλογή σας για υπέροχη κάλυψη. Ανατρέξτε στη λίστα των συστημάτων δικτύων Wi-Fi Best Mesh για να δείτε τις κορυφαίες επιλογές.

Σημείωση: Αυτά τα διαλυτικά Wi-Fi θα πρέπει να λειτουργούν εξαιρετικά ανεξάρτητα από τον ISP που έχετε (Verizon FIOS, Comcast, Spectrum κ.λπ.)

Το χαμηλού κόστους εκτάκτης Wi-Fi NETGEAR EX3700 συνδέεται απευθείας σε μια πρίζα τοίχου. Είναι διπλής ζώνης και συμβατή με την τεχνολογία Wireless-AC (το πιο πρόσφατο ασύρματο πρότυπο) και προσφέρει απόδοση μέχρι 750Mbps.

Το EX3700 διαθέτει δύο εξωτερικές κεραίες για βελτιωμένη κάλυψη Wi-Fi, καθώς και την επιλογή δημιουργίας νέου σημείου πρόσβασης Wi-Fi ή hotspot μέσω ενσύρματης θύρας Gigabit Ethernet. Αυτό είναι ιδανικό αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό δίκτυο για τους επισκέπτες. Το NETGEAR περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή Wi-Fi Analytics, η οποία σας επιτρέπει να μετρήσετε τη δύναμη του σήματος Wi-Fi, να ελέγξετε την κατάστασή του ή να εντοπίσετε γεμάτα κανάλια.

Αυτά τα λίγα πρόσθετα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι ξένοι για μερικούς, αλλά το γεγονός ότι όλα βρίσκονται σε ένα σχετικά φθηνό πακέτο υποδηλώνει ότι πρόκειται για μια καλύτερη αγορά από την ανταγωνιστική DAP-1520 της D-Link. Αγοράστε το NETGEAR EX3700 εάν θέλετε λίγο πιο ευελιξία για τον προϋπολογισμό σας.

Εάν χρειάζεστε Wi-Fi Extender, το NETGEAR EX6200 είναι η καλύτερη επιλογή για τις περισσότερες περιπτώσεις. Είναι ένα ισχυρό διπλασιαστή δύο ζωνών που είναι τόσο ευέλικτο όσο και προσιτό. Υποστηρίζει το νεότερο πρότυπο Wireless-AC και μπορεί να διπλασιαστεί ως δεύτερο σημείο πρόσβασης Wi-Fi. Είναι σημαντικό ότι οποιαδήποτε επέκταση Wi-Fi που αγοράζετε διαθέτει λειτουργίες διπλής ζώνης (για λόγους που αναφέρονται στην εισαγωγή), που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ροή τόσο στις ζώνες συχνοτήτων 2,4GHz όσο και στα 5GHz. Το EX6200 λειτουργεί σε αμφότερες τις ζώνες Wi-Fi και προσφέρει έως και 1200Mbps απόδοσης. Διαθέτει επίσης πέντε θύρες Gigabit Ethernet, οι οποίες είναι σημαντικά πιο γρήγορα από το πρότυπο Fast Ethernet. Αυτό επιτρέπει στο EX6200 να λειτουργεί ως ενσύρματο σημείο πρόσβασης (αρκετά γρήγορο). Περιλαμβάνει επίσης επεξεργαστή διπλού πυρήνα για βέλτιστη απόδοση, καθώς και ενισχυτές υψηλής ισχύος και δύο κεραίες υψηλής απόδοσης 5dBi. Και μπορεί να βρεθεί για τόσο χαμηλό όπως $ 95.

Όλα αυτά πρέπει να επεκτείνουν την περιοχή κάλυψης του δρομολογητή σας με αρκετές εκατοντάδες τετραγωνικά πόδια. Τόσο οι χρήστες όσο και οι επαγγελματικές κριτικές φαίνεται να υποστηρίζουν αυτό το αίτημα, καθιστώντας το NETGEAR EX6200 ένα από τα καλύτερα all-around extenders Wi-Fi στην αγορά.

Αν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε λίγο περισσότερο για λίγο περισσότερο χώρο κάλυψης και μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας, το Linksys RE6500 μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Οι περισσότεροι χρήστες παραπονούνται για την περίπλοκη διαδικασία εγκατάστασης, αλλά αν έχετε μια ικανότητα για δικτύωση και δεν ενοχλούν τον πονοκέφαλο, προσφέρει κάποια εντυπωσιακή απόδοση. Με συμβατότητα Wireless-AC και έως και 1200Mbps, το RE6500 μπορεί να επεκτείνει την περιοχή ασύρματης κάλυψης του σπιτιού σας έως και 10.000 τετραγωνικά πόδια (ή έτσι ισχυρίζονται Linksys). Περιλαμβάνει επίσης τέσσερις θύρες Gigabit Ethernet, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ως ενσύρματο σημείο πρόσβασης.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι η υποδοχή εισόδου ήχου του RE6500. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα στερεοφωνικό σύστημα ή σύστημα ηχείων και να μεταφέρετε μουσική χωρίς ροή από έναν υπολογιστή ή μια κινητή συσκευή. Το RE6500 μπορεί επίσης να είναι κατάλληλο για γραφεία και μικρές επιχειρήσεις, καθώς περιλαμβάνει κρυπτογράφηση 128-bit και λειτουργία WPS (Wi-Fi Protected Setup).

Συνολικά, το Linksys RE6500 είναι λίγο πιο ακριβό ($ 110) από ό, τι ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε σε ένα αξιοπρεπές Wi-Fi extender. Αλλά αν το βρείτε για λιγότερο από $ 100, είναι ένας συμπαγής ανταγωνιστής για την κορυφαία επιλογή μας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε την υπομονή για μια κάπως περίπλοκη διαδικασία ρύθμισης.

Η D-Link DAP-1520 διπλής ζώνης συνδέεται απευθείας σε οποιαδήποτε πρίζα τοίχου και μπορεί να επεκτείνει την περιοχή κάλυψης του δρομολογητή σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτει τεχνολογία Wireless-AC με χωρητικότητα μέχρι 750Mbps (300 Mbps σε 2,4GHz και 433 Mbps σε 5GHz). Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε και να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις της συσκευής-ιδανικές για διακοπές ρεύματος ή επαναφορά εργοστασίων-και να παρακολουθήσετε την κίνηση στο δίκτυό σας. Είναι μικρό, εύκολο στην εγκατάσταση, φθηνό και σύμφωνα με τις περισσότερες κριτικές προσφέρει ένα εντυπωσιακά ισχυρό ασύρματο σήμα για το πακέτο.

Τούτου λεχθέντος, είναι μικρό και φθηνό για κάποιο λόγο. Όταν μειώνετε σε μια πρίζα Wi-Fi στην πρίζα, θυσιάζετε μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που μπορεί να είναι απαραίτητα για μερικούς. Δεν υπάρχουν, για παράδειγμα, εισόδους Ethernet, USB ή ήχου και καμία λειτουργία γεφύρωσης δικτύου.

Αυτό είναι ένα στερεό, προσιτό gadget για βασική επέκταση Wi-Fi. Είναι ιδανικό για άτομα που έχουν περιορισμένη τεχνολογική τεχνογνωσία. Δεν προορίζεται για τη δικτύωση μάγοι που θέλουν να εξοπλίσουν μια συνέντευξη Τύπου ή LAN μέρος. Αγοράστε το DAP-1520 εάν θέλετε ένα απλό extender Wi-Fi χωρίς όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες.

Το D-Link DAP-1650 είναι μια άλλη στιβαρή, ευέλικτη επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν πολλά από ένα Wi-Fi extender. Οι επαγγελματικές κριτικές δείχνουν ότι προσφέρει εντυπωσιακές ταχύτητες σε μια μεγάλη περιοχή κάλυψης και μπορεί να βρεθεί για περίπου $ 90 - λίγο φθηνότερη από τις δύο κορυφαίες επιλογές μας. Κάποιοι ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να εκτιμήσουν το σχεδιασμό της κονσόλας.

Με τη συμβατότητα ασύρματης συμβατότητας διπλής ζώνης, το DAP-1650 προσφέρει απόδοση έως και 1200Mbps. Ενώ η ζώνη των 2.4GHz είναι κάπως μέτρια στα 300Mbps, η μπάντα των 5GHz (867Mbps) είναι εντυπωσιακή. Μεταξύ των τεσσάρων θυρών Gigabit Ethernet, της απλής διαδικασίας εγκατάστασης και των επιλογών διακομιστή πολυμέσων που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε μουσικά, βίντεο και άλλα αρχεία σε όλο το δίκτυό σας, το DAP-1650 είναι ένα αρκετά ευέλικτο μικρό μηχάνημα. Δεν υπάρχουν εξωτερικές κεραίες, αλλά ορισμένοι χρήστες το εκτιμούν για αισθητικούς λόγους.

Ένα μειονέκτημα (που θα μπορούσε να είναι ένα πλεονέκτημα για μερικούς) είναι ότι το DAP-1650 συνδέεται πίσω στο δρομολογητή σας στην ίδια μπάντα που μεταδίδει. Αυτό τείνει να θέσει σε κίνδυνο την περιοχή κάλυψης. Άλλα διαλυτικά καλύπτουν αυτό το πρόβλημα με τη μετάδοση και τη σύνδεση σε διαφορετικές ζώνες. Δεν είναι μια τεράστια συμφωνία, αλλά μπορεί να κάνει για μια πιο αργή σύνδεση, αν συνδεθείτε με την επέκταση στην ίδια ζώνη που χρησιμοποιεί για να συνδεθεί με το δρομολογητή.

Μπορεί να μην είναι ο γρηγορότερος αέρας σε κοντινή απόσταση, αλλά η διπλή μπάντα RE305 είναι μία από τις καλύτερες συσκευές επέκτασης για μεγάλες αποστάσεις. Οι δύο ζώνες του τρέχουν στα 2.4GHz (μέχρι 300Mbps) + 5GHz (μέχρι 867Mbps) και έχει μια θύρα Fast Ethernet που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε μια ενσύρματη συσκευή. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το Wi-Fi σας για να ανταποκριθείτε στην επιθυμία της καρδιάς σας.

Το RE305 πιθανότατα περιγράφεται καλύτερα ως "χαριτωμένο". είναι λευκό με στρογγυλεμένες άκρες και δύο κοντές κεραίες. Διαθέτει τρία φώτα LED στο μπροστινό μέρος που υποδεικνύουν εάν είναι σωστά συνδεδεμένα, τα οποία κάνουν τη ρύθμισή του να είναι τσιπς. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι έρχεται επίσης με εγγύηση δύο ετών και τεχνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο.

Η επέκταση σειράς NETGEAR Nighthawk X4 AC2200 WiFi φέρνει την τεχνολογία πολλαπλών εισόδων πολλαπλών εισόδων, πολλαπλών εξόδων (MU-MIMO) σε μια βολική επεκτατική γκάμα plug-in. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την ταυτόχρονη επικοινωνία με πολλαπλές συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να ρέει βαρύ περιεχόμενο χωρίς να έχει ρυθμιστεί.

Όπως συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα σε αυτόν τον κατάλογο, είναι ένα διπλασιαστή δύο ζωνών που μπορεί να φτάσει ταχύτητες μέχρι 450Mbps στη ζώνη 2.4GHz και μέχρι 1.733Mbps στη ζώνη των 5GHz. Επιπλέον, υποστηρίζει την τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων, η οποία στέλνει δεδομένα απευθείας στους πελάτες, αντί να χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα. Είναι λίγο μεγαλύτερο, με διάσταση 6,3 με 3,2 με 1,7 ίντσες αλλά έχει εσωτερική διάταξη κεραίας αντί για εξωτερική. Το Nighthawk X4 AC2200 είναι επίσης ένα cinch για να ρυθμίσετε, ώστε να μπορείτε να είστε και να λειτουργήσει με καλύτερο διαδίκτυο σε λίγα λεπτά.

Εάν σχεδιάζετε το σχεδιασμό, πιθανότατα δεν υπάρχει καλύτερη αγορά από το σύστημα Google Wifi. Λειτουργεί ως αντικατάσταση του υφιστάμενου δρομολογητή σας και περιλαμβάνει τρεις δορυφόρους, τους οποίους η Google καλεί "σημεία WiFi". Καλύπτουν έκαστο 1.500 τετραγωνικά πόδια, για ένα συνολικό συνολικό κάλυμμα ύψους 4.500 τετραγωνικών ποδιών. Τα σημεία είναι διαμορφωμένα σαν πυκνά πτερύγια χόκεϊ και κάθονται όμορφα σε απλή θέα. Δυστυχώς, δεν διαθέτουν θύρες USB, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε περιφερειακά.

Κάθε σημείο περιλαμβάνει επεξεργαστή βραχίονα τετραπλού πυρήνα, 512MB μνήμης RAM και 4GB μνήμης flash eMMC, καθώς και κυκλώματα AC200 (2X2) 802.11ac και 802.11s (mesh) και ραδιόφωνο Bluetooth. Η Google συνδυάζει τις ζώνες των 2,4GHz και 5GHz σε μία ζώνη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ορίσετε μια συσκευή σε μία ζώνη, αλλά στην αντίθετη κατεύθυνση, χρησιμοποιεί την τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων, η οποία κατευθύνει αυτόματα τις συσκευές στο ισχυρότερο σήμα.

Η συνοδευτική εφαρμογή (διαθέσιμη για Android και iOS) είναι διαισθητική και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση των σημείων σας, καθώς και να ρυθμίσετε δίκτυα επισκεπτών, ταχύτητες δοκιμών, προώθηση αποστολών και άλλα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν γονικοί έλεγχοι, αλλά ανεξάρτητα από το αν το Google Wifi θα κάνει το νοικοκυριό σας online γρήγορα και εύκολα - και ίσως πιο σημαντικό, κομψά.

Το σύστημα Securifi Almond θα συνδέεται σε όλο το σπίτι χάρη σε δρομολογητή AC1200 (2x2) που παρέχει μέγιστες ταχύτητες 300Mbps στη ζώνη 2.4GHz και 867Mbps στη ζώνη των 5GHz.

Το σχέδιο δεν είναι αυτό που συνηθίζετε, αλλά είναι ακόμα κομψό. Έρχεται σε μαύρο ή άσπρο και χρησιμοποιεί μια διασύνδεση που θυμίζει τα Windows στην οθόνη αφής του για να σας καθοδηγήσει στη ρύθμιση και την προσαρμογή. Οι γονικοί έλεγχοι είναι πολύ βασικοί - δεν μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους - αλλά μπορείτε να αποκλείσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες συσκευές μέσω μιας εύχρηστης εφαρμογής για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ίσως το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό του αμυγδάλου Securifi είναι η ικανότητά του να διπλασιάζεται ως σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Λειτουργεί με λαμπτήρες Philips Hue, θερμοστάτη Nest, Amazon Alexa και ρίψεις άλλων συσκευών, κάτι που δεν μπορεί να πει εδώ άλλο σύστημα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .