Τι μορφές ήχου υποστηρίζει το iPod Touch;

Μορφές ήχου Υποστηριζόμενες από το iPod Touch

Για να μάθετε ποιοι τύποι αρχείων ήχου μπορείτε να συγχρονίσετε με το iPod Touch, είναι καλή ιδέα να γνωρίζετε ποιες μορφές ήχου είναι συμβατές με. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν θέλετε να αξιοποιήσετε το καλύτερο από αυτό ως φορητό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων (PMP). Η μέση ψηφιακή μουσική βιβλιοθήκη είναι συχνά κατασκευασμένη από πολλές πηγές, οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν:

Εάν κάνετε λήψη τραγουδιών, ηχητικών βιβλίων, podcasts κ.λπ., από το iTunes Store τότε η συνήθης μορφή τους είναι η μορφή AAC. Ωστόσο, το iPod Touch μπορεί να χειριστεί αρκετές άλλες μορφές ήχου από αυτό. Οι τρέχουσες μορφές ήχου που υποστηρίζονται για το iPod Touch (4η & 5η γενιά) είναι:

Μπορεί το iPod Touch να χρησιμοποιηθεί με άλλες υπηρεσίες μουσικής εκτός του iTunes Store;

Ναι μπορεί. Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι μόνο επειδή το iPod Touch είναι κατασκευασμένο από την Apple, η μόνη υπηρεσία μουσικής στο διαδίκτυο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν είναι το iTunes Store (που διευθύνεται επίσης από την Apple). Γνωρίζοντας ότι το iPod Touch υποστηρίζει όλες αυτές τις διαφορετικές μορφές, ανοίγει μια επιλογή από μουσικές υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπαράγετε μουσική και άλλα είδη ήχου. Παραδείγματα υπηρεσιών μουσικής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το iPod Touch περιλαμβάνουν:

και άλλοι.