Αναθεώρηση MOG: Απεριόριστη ροή με υποστήριξη κινητής τηλεφωνίας

Εισαγωγή

Ενημέρωση: Η μουσική υπηρεσία MOG έπαψε την 1η Μαϊου 2014 μετά την απόκτηση της Beats Music. Αυτό το άρθρο διατηρείται για λόγους αρχειοθέτησης. Για περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, διαβάστε το άρθρο Υπηρεσιών Μουσικής Top Streaming .

Εισαγωγή

Το MOG είναι μια υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2005. Προηγουμένως ήταν μόνο μια μουσικά προσανατολισμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης παρά μια πραγματική μουσική υπηρεσία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι χρήστες μπόρεσαν να μοιραστούν τα μουσικά τους γούστα μόνο με ενημερώσεις στο προφίλ τους MOG και στις εγκαταστάσεις blogging. Ωστόσο, η MOG έχει πλέον ωριμάσει σε μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία μουσικής σύννεφων που προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και μια μεγάλη βιβλιοθήκη τραγουδιών που εμπλέκονται. Με άλλες σημαντικές υπηρεσίες ροής μουσικής ήδη εκεί έξω, πώς συγκρίνεται το MOG; Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του MOG για να μάθετε πώς λειτουργεί αυτή η υπηρεσία και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο ανακάλυψης μουσικής.

Η χαμηλή πτώση

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Επιλογές υπηρεσίας μουσικής MOG

Δωρεάν παιχνίδι
Αν προτιμάτε να δοκιμάσετε το MOG προτού πιτσιλίσετε τα χρήματά σας, τότε το FreePlay είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εγγραφείτε. Η MOG προσφέρει μια γενναιόδωρη 60 ημέρες χωρίς διαφημίσεις, ώστε να μπορείτε να έχετε μια καλή αίσθηση για την υπηρεσία να αποφασίσει αν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Αντίθετα, άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν έναν δωρεάν λογαριασμό (όπως το Spotify ) δεν σας δίνουν μια απεριόριστη περίοδο χωρίς διαφημίσεις και έτσι ο MOG παίρνει τους αντίχειρες σε αυτόν τον τομέα. Ο τρόπος λειτουργίας του FreePlay είναι λίγο διαφορετικός από άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν επίσης δωρεάν λογαριασμό. Υπάρχει μια εικονική δεξαμενή φυσικού αερίου που χρησιμοποιείται για να ακούτε την ελεύθερη μουσική που πρέπει να συνεχίσετε να ανεβαίνετε για να ακούτε δωρεάν. Ευτυχώς αυτό είναι απλό να γίνει και έχει σχεδιαστεί για να σας ανταμείψει για τη χρήση της υπηρεσίας MOG. Παραδείγματα εργασιών που σας κερδίζουν δωρεάν μουσική περιλαμβάνουν: κοινή χρήση μουσικής μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης , δημιουργία playlist, εξερεύνηση του MOG, παραπομπή στους φίλους σας κ.λπ.

Η μουσική που μεταδίδεται από το MOG χρησιμοποιώντας την επιλογή FreePlay διατίθεται σε υψηλής ποιότητας ήχο στα 320 Kbps ακριβώς όπως και στα επίπεδα συνδρομής. Πρόκειται για μια πτυχή της υπηρεσίας που το MOG θα μπορούσε εύκολα να παραλύσει σε χαμηλότερη ποιότητα, προκειμένου να πείσει τους χρήστες να αναβαθμίσουν σε μια πληρωμένη επιλογή - αυτό σίγουρα παίρνει και τους αντίχειρες! Το μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης του FreePlay είναι ότι εάν δεν σας πειράζει να ξαναγεμίζετε την εικονική δεξαμενή MOG με την εκτέλεση εργασιών όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, τότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να κάνετε αναβάθμιση σε μία από τις βαθμίδες συνδρομών του MOG. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά για το MOG που θα χάνατε όπως: απεριόριστη μουσική, καμία αγγελία, MOG στην κινητή συσκευή σας (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων λήψεων), πρόσβαση σε πολλές λίστες αναπαραγωγής από καλλιτέχνες και ειδικούς και πολλά άλλα.

Βασικός
Το MOG Basic είναι μια βαθμίδα συνδρομής που είναι το πρώτο επίπεδο από την επιλογή FreePlay και ίσως το πιο δημοφιλές. Εκτός αν χρειάζεστε συγκεκριμένα υποστήριξη κινητής συσκευής, τότε αυτό είναι το επίπεδο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να ακούτε και να ανακαλύπτετε νέα μουσική. Για αρχάριους, θα έχετε πρόσβαση στο ολόκληρο μουσικό κατάλογο της MOG χωρίς κανένα όριο - επομένως δεν θα πρέπει να θυμηθείτε να ξαναγεμίζετε την εικονική δεξαμενή αερίου όπως στην επιλογή FreePlay. Απεριόριστη ροή μουσικής παρέχεται σε μορφή MP3 320 Kbps υψηλής ποιότητας και είναι προσβάσιμη από περισσότερα μέρη από το FreePlay (μόνο για υπολογιστή). Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο MOG από το GoogleTV, τη δική σας τηλεόραση (μέσω Roku), Blu-ray players και τηλεοράσεις Samsung / LG.

Primo
Εάν η κινητή μουσική είναι μια βασική απαίτηση της δικής σας, τότε η εγγραφή στο κορυφαίο επίπεδο εγγραφής της MOG, Primo, είναι απαραίτητη. Εκτός από τη λήψη όλων των πλεονεκτημάτων του βασικού επιπέδου, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να κατεβάσετε μια απεριόριστη προσφορά μουσικής στην κινητή συσκευή σας. Απλά χρησιμοποιήστε την εφαρμογή MOG για τη συσκευή σας iPod Touch , iPhone ή συσκευή Android για μουσική εν κινήσει. Το Primo είναι επίσης χρήσιμο αν θέλετε να διατηρήσετε συγχρονισμένα τα playlist σας μεταξύ του Διαδικτύου και της κινητής σας συσκευής . Η ροή μουσικής που εκπέμπεται με ροή στο smartphone σας έχει οριστεί στα 64 kbps για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει πτώση. Αν θέλετε να τσιμπήσετε αυτό, υπάρχει μια ρύθμιση που μπορείτε να αλλάξετε με τις εφαρμογές iPhone και Android για να ενεργοποιήσετε ροή 320 Kbps ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο 4G ή Wi-Fi, εάν το επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μουσική στα 320 Kbps ακριβώς όπως τα άλλα σχέδια της MOG για μέγιστη ποιότητα.

Ως παράπλευρη σημείωση, οι περισσότερες υπηρεσίες ροής σπάνια παρέχουν μουσική σε αυτό το επίπεδο ποιότητας (320 Kbps) και έτσι αυτή η λειτουργία από μόνη της θα μπορούσε απλώς να σας καθοδηγήσει στην επιλογή του MOG ως κύρια υπηρεσία συνδρομής συνεχούς ροής.

Εργαλεία Ανακαλύψεων Μουσικής

Μπαρα αναζήτησης
Ο πιο απλός τρόπος για να ξεκινήσετε με το MOG είναι να χρησιμοποιήσετε τη γνωστή γραμμή αναζήτησης κοντά στο πάνω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε έναν καλλιτέχνη, όνομα κομματιού ή τίτλο άλμπουμ. Αυτό θα παράγει στη συνέχεια μια λίστα των αποτελεσμάτων για να κάνετε κλικ στο. Βρήκαμε τη μέθοδο αυτή εύκολη στη χρήση και απέδωσε ακριβή αποτελέσματα. Μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω την αναζήτησή σας κάνοντας κλικ στις καρτέλες (Καλλιτέχνες, Άλμπουμ, Τραγούδια).

Παρόμοιες καλλιτέχνες
Σε κάθε σελίδα καλλιτέχνη που βλέπετε, υπάρχει μια λίστα παρόμοιων καλλιτεχνών που συνιστά η MOG. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό γνώρισμα για την ανακάλυψη μουσικής αν ψάχνετε για νέους καλλιτέχνες, ή απλώς φανταστείτε να περιηγηθείτε στο MOG για να δείτε πού καταλήγετε. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με το ραδιόφωνο της Pandora εκτός από το ότι δεν μπορείτε να μάθετε MOG σχετικά με τις προτιμήσεις σας και τις αντιπαθείς. Παρ 'όλα αυτά, είναι ένα καλό εργαλείο για την ταχεία εύρεση νέων καλλιτεχνών που παράγουν παρόμοια ήχο μουσική.

MOG Radio
Το Mog Radio είναι ένα αστρικό χαρακτηριστικό γνώρισμα για να ανακαλύψετε γρήγορα τη νέα μουσική από άλλους καλλιτέχνες που ίσως να μην συναντήσατε πριν. Κάνοντας κλικ στο κόκκινο εικονίδιο ραδιοφώνου στη σελίδα ενός καλλιτέχνη, για παράδειγμα, εμφανίζεται η διασύνδεση ραδιοφώνου MOG. Χρησιμοποιώντας τη μπάρα ολίσθησης, μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο το ραδιόφωνο MOG προτείνει νέα μουσική. Η μετακίνηση του χειριστηρίου μέχρι την αριστερή πλευρά της οθόνης (Μόνο καλλιτέχνης) περιορίζει την αναζήτηση. Εναλλακτικά, ο συρόμενος έλεγχος μέχρι τη δεξιά πλευρά της οθόνης (Παρόμοιες Καλλιτέχνες) σάς βοηθά να ανακαλύψετε νέα μουσική από εναλλακτικούς καλλιτέχνες. Το μεγάλο πράγμα για αυτό το εργαλείο είναι ότι έχετε έναν πιο λεπτομερή τύπο ελέγχου για το πώς η MOG προτείνει νέα μουσική εστιάζοντας ταυτόχρονα στο ίδιο (ή πολύ παρόμοιο) είδος.

Οργάνωση και εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης

Λίστα αναπαραγωγής
Η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής στο MOG είναι τόσο απλή όσο πιθανότατα παίρνει. Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Δημιουργία νέας λίστας αναπαραγωγής στο αριστερό παράθυρο και δίνοντας το πρώτο σας playlist ένα όνομα, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε κομμάτια σε αυτό - όπως και στην πραγματικότητα χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο σας media player λογισμικού. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το MOG για πλήρη ισχύ, τότε οι λίστες αναπαραγωγής είναι απαραίτητες. Εκτός από την τέλεια οργάνωση της μουσικής σας στο σύννεφο, οι λίστες αναπαραγωγής μπορούν να μοιραστούν μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άμεσων μηνυμάτων. Αν έχετε λογαριασμό στο Facebook ή στο Twitter τότε είναι λογικό να χρησιμοποιείτε λίστες αναπαραγωγής για να μοιράζεστε μουσική με τους φίλους σας μέσω αυτής της διαδρομής.

Αγαπημένα
Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο καρδιά δίπλα σε κομμάτια, καλλιτέχνες ή άλμπουμ, τα προσθέτει στη λίστα αγαπημένων σας. Παρόλο που δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο οι λίστες αναπαραγωγής, η λίστα αγαπημένων είναι χρήσιμη για τη δημιουργία σελιδοδεικτών στις κορυφαίες ανακαλύψεις σας στο MOG. Μόλις προσθέσετε έναν καλλιτέχνη στη λίστα αγαπημένων σας, μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ στο καράτι (κάτω βέλος) δίπλα του για να ανοίξετε την κύρια σελίδα του καλλιτέχνη.

συμπέρασμα

Το MOG είναι μια αστρική μουσική πηγή αν θέλετε να βρείτε γρήγορα νέα μουσική και να δημιουργήσετε μια τεράστια βιβλιοθήκη στο σύννεφο. Ωστόσο, είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες προς το παρόν και έτσι δεν είναι τόσο προσιτή όσο ανταγωνιστικές υπηρεσίες μουσικής όπως η Pandora, η Spotify κ.λπ. Με άλλα λόγια, με ροές μουσικής που προσφέρονται στα 320 Kbps, το MOG ξεπερνά πολλές άλλες υπηρεσίες που συνήθως υπολείπονται αυτής της υψηλής ποιότητας ήχου. Με το FreePlay, μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα το MOG χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε μια συνδρομή. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο για το επίπεδο υπηρεσίας FreePlay του MOG είναι ότι για τις πρώτες 60 μέρες μπορείτε να ακούτε μουσική χωρίς διαφημίσεις - αυτό αμαρτάρει μερικές άλλες υπηρεσίες (όπως το Spotify) που έχουν διαφημίσεις στη μουσική από την αρχή. Η αναβάθμιση σε επίπεδο συνδρομής (Basic ή Primo) σας προσφέρει απεριόριστη μουσική και τη δυνατότητα πρόσβασης σε MOG από άλλες συσκευές (όπως το GoogleTV, την τηλεόρασή σας (μέσω Roku) και ορισμένες άλλες μάρκες τηλεοράσεων). Εάν είστε λάτρης κινητής μουσικής , τότε το MOG Primo προσφέρει καλή υποστήριξη για κινητές συσκευές, ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική (και playlist συγχρονισμού ) μεταξύ του Ιστού και της συσκευής σας.

Η εύρεση νέας μουσικής χρησιμοποιώντας το MOG είναι επίσης ένα αεράκι χάρη στα πολλά χρήσιμα εργαλεία εντοπισμού μουσικής. Η διεπαφή χρήστη κάνει την ανακάλυψη μουσικής χαρά, με πολλά έξυπνα εργαλεία σχεδιασμένα να επισπεύδουν τη δημιουργία της βιβλιοθήκης σας. Τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης στο MOG είναι επίσης άφθονα, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τις ανακαλύψεις μουσικής με τους φίλους σας μέσω του Facebook, του Twitter, των άμεσων μηνυμάτων ή των παλιών καλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συνολικά, το MOG είναι μια υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής πρώτης κατηγορίας που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήστη - και είναι διασκεδαστικό να το χρησιμοποιήσετε και εγώ!