Μια λίστα Premier Streaming Services που προσφέρουν δωρεάν μουσική

Συνδρομητικές υπηρεσίες μουσικής που προσφέρουν δωρεάν πρόγραμμα ή δοκιμαστική περίοδο

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες ροής μουσικής είναι μια δημοφιλής λύση για την ακρόαση μιας σχεδόν απεριόριστης προσφοράς πλήρους μήκους κομματιών. Παρέχουν επίσης έναν ευέλικτο τρόπο ακρόασης μουσικής σε πολλές τοποθεσίες και σε διάφορους τύπους πλατφορμών για κινητές συσκευές. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι υπηρεσίες μουσικής συνδρομής που σας προσφέρουν ένα μακροπρόθεσμο τρόπο δοκιμής για να οδηγήσετε τα βασικά οφέλη που προσφέρουν.

Για να σας βοηθήσουμε να εξάγετε μια σειρά από συνδρομητικές υπηρεσίες μουσικής συνεχούς ροής που προσφέρουν εντελώς δωρεάν λογαριασμούς που δεν λήγουν ποτέ ή εκτεταμένες δοκιμαστικές περιόδους, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα.

01 από 04

Spotify Δωρεάν

Spotify. Εικόνα © Spotify Ltd.

Ένας δωρεάν λογαριασμός Spotify σάς δίνει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του καταλόγου μουσικής Spotify. Ωστόσο, εμφανίζονται διαφημίσεις μεταξύ των κομματιών και υπάρχουν ορισμένα όρια κατά παραγγελία ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στον ιστότοπο.

Δεν υπάρχει λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης μουσικής εκτός σύνδεσης με τον δωρεάν λογαριασμό, αλλά έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε εκατομμύρια κομμάτια μαζί με το ραδιόφωνο Spotify, τη δημιουργία playlist και, αν εγγράφεστε στο Facebook, τη δυνατότητα να μοιράζεστε τραγούδια στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Το μόνο που χρειάζεστε για το Spotify Free είναι ένας λογαριασμός Spotify. Εγγραφείτε στο Spotify με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή στο Facebook.

Το Spotify προσφέρει έναν λογαριασμό Premium που δεν υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, ακρόαση εκτός σύνδεσης και τη δυνατότητα Spotify Connect.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για υπολογιστές και κινητές συσκευές Android και iOS. Περισσότερο "

02 από 04

Βασικό ραδιόφωνο Slacker

Υπηρεσία ραδιοφωνικού σταθμού Internet Slacker. Εικόνα © Slacker, Inc.

Αν σας αρέσει η ψηφιακή σας μουσική που παρέχεται σε ραδιοφωνικό ύφος, τότε το Slacker Radio αξίζει μια σοβαρή εμφάνιση. Το Free Slacker Basic Radio έρχεται με μια εξαιρετική γκάμα χαρακτηριστικών και η μουσική σας δεν ακούει, όπως μπορεί να συμβαίνει με κάποιες άλλες υπηρεσίες. Ωστόσο, η μουσική έρχεται με διαφημίσεις και ένα μέγιστο όριο παράλειψης έξι τραγουδιών σε έναν σταθμό ανά ώρα.

Με αυτό τον τρόπο, ο δωρεάν λογαριασμός του Slacker σάς δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες επαγγελματικά προγραμματισμένους σταθμούς, κινητή μουσική και τη δυνατότητα δημιουργίας δικών σας σταθμών και μοιράσματος τραγουδιών σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Το Slacker διαθέτει επίσης δύο προγράμματα πληρωμής που προσφέρουν ήχο υψηλότερης ποιότητας. Το σχέδιο Plus καταργεί τις διαφημίσεις banner. Το πρόγραμμα Premium είναι επίσης δωρεάν και προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων λιστών αναπαραγωγής, μουσικής μνήμης cache για ακρόαση εκτός σύνδεσης και αναπαραγωγής τραγουδιών και άλμπουμ κατά παραγγελία.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε υπολογιστές και σε κινητές συσκευές Android και iOS. Περισσότερο "

03 του 04

Πανδώρα

Η Pandora προσφέρει δωρεάν και δύο πληρωμένες επιλογές λογαριασμού. Οποιοδήποτε από τα σχέδια σας επιτρέπει να ακούτε τη μουσική σας όπου και αν βρίσκεστε στις κινητές συσκευές, στον επιτραπέζιο υπολογιστή, στην τηλεόραση ή στο αυτοκίνητο. Το Pandora Free υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε ραδιοφωνικούς σταθμούς με βάση τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, τραγούδια και είδη. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί ανατροφοδότηση thumbs-up / thumbs-down για να τροποποιήσει τις επιλογές μουσικής που σας προσφέρει.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το δωρεάν σχέδιο δεν διαθέτει χαρακτηριστικά που βρίσκετε στα καταβεβλημένα σχέδια. Η ποιότητα της μουσικής είναι κάπως χαμηλότερη και δεν μπορείτε να ακούσετε μουσική εκτός σύνδεσης. Η δωρεάν υπηρεσία δεν επιτρέπει ακρόαση κατά παραγγελία ή πλήρως προσαρμόσιμες λίστες αναπαραγωγής. Περισσότερο "

04 του 04

Δωρεάν δοκιμές παντού

Ακόμη και μουσικές υπηρεσίες που δεν προσφέρουν δωρεάν σχέδια προσφέρουν συνήθως μια δοκιμαστική περίοδο για την οποία μπορείτε να εγγραφείτε. Το Deezer, το Tidal και το iHeart Radio προσφέρουν όλες τις δοκιμές των 30 ημερών. Η Apple Music σας επιτρέπει να ακούτε για 90 ημέρες δωρεάν.

Κάθε υπηρεσία απαιτεί να εγγραφείτε για λογαριασμό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας λογαριασμός παρέχει πρόσβαση στον ολόκληρο μουσικό κατάλογο της υπηρεσίας. Στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, επιλέγετε ένα πληρωμένο πρόγραμμα ή ακυρώσετε το λογαριασμό σας.