Όλοι για τη ρωγμή TV

Η εφαρμογή Crackle TV προσφέρει δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικά κανάλια σε ταινίες πολυμέσων

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από μια συνεχώς αυξανόμενη αφθονία των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών που σέρνουν την προσοχή σας.

Μια υπηρεσία που αξίζει να ελέγξετε είναι η ρωγμή. Το Crackle είναι διαθέσιμο σε πολλές συσκευές με δυνατότητα ροής στο διαδίκτυο, όπως:

Ωστόσο, σε αντίθεση με το Netflix, το Amazon Video, το Hulu , το Vudu και πολλές άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες, το Crackle δεν χρεώνει τέλη εγγραφής ή πληρωμής ανά προβολή (με άλλα λόγια μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο στο Crackle δωρεάν). Ωστόσο, υπάρχει μια αλίευση. Ακριβώς όπως το κανονικό καλωδιακό τηλεοπτικό κανάλι μέσω καλωδιακής τηλεόρασης και κανάλια, δεν υπάρχουν διαφημίσεις.

Όταν το Crackle έφτασε για πρώτη φορά στη σκηνή, τροφοδότησε μόνο πρωτότυπο περιεχόμενο και "minisodes". Τα "minisodes" ήταν πέντε λεπτά επεξεργασμένες εκδόσεις παλιών τηλεοπτικών εκπομπών της δεκαετίας του '60, του '70 και του '80. Τα αρχικά επεισόδια συμπυκνώθηκαν για να εμφανιστούν μόνο σκηνές με σημαντικά σημεία. Ήταν σίγουρα μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για την παρουσίαση περιεχομένου.

Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση έχει αλλάξει και το Crackle προσφέρει τώρα ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές πλήρους μήκους, καθώς και πλήρες αρχικό προγραμματισμό.

Η online επιλογή Crackle δεν είναι τόσο εκτεταμένη όσο οι άλλες σημαντικές υπηρεσίες streaming, αλλά προσφέρουν κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές, με την ενημέρωση περιοδικά.

Από το 2018, οι προσφορές περιεχομένου περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Πριγκίπισσα πρωτότυπα

Κλασσική τηλεοπτική σειρά

Κινηματογράφος

Περισσότερες Πληροφορίες Crackle

Crackle προσφέρει επίσης μια δωρεάν εγγραφή επιλογή. Για να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας ή άλλη συμβατή συσκευή, το Crackle θα σας παράσχει έναν κωδικό ενεργοποίησης που πρέπει να εισαγάγετε σε έναν υπολογιστή συνδεδεμένο σε δίκτυο ή σε μια κινητή συσκευή.

Εάν εγγραφείτε για λογαριασμό Crackle, θα έχετε πρόσβαση σε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία (My Crackle), όπως:

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε σχετικά με το Crackle είναι ότι ενώ οι τηλεοπτικές εκπομπές μπορεί να είναι άγνωστες, μπορεί να μην είναι χωρίς λογοκρισία.

Αν έχετε ήδη εγγραφεί στο Netflix, Hulu, Vudu ή άλλη υπηρεσία, παρόλο που το Crackle είναι δωρεάν, δεν θα ήταν καλό να ακυρώσετε το Netflix, καθώς υπάρχουν κάποιες προσφορές που αφορούν αποκλειστικά τις άλλες υπηρεσίες και, φυσικά, Crackle έχει μια πιο περιορισμένη επιλογή περιεχομένου και διαφημίσεων. Επίσης, ενώ η Netflix και άλλες υπηρεσίες μπορούν να προσθέσουν δεκάδες νέες τηλεοπτικές εκπομπές και / ή ταινίες κάθε μήνα, το Crackle προσθέτει ίσως λιγότερα από 10.

Αν είστε ένας θεατής υπηρεσίας ροής VUDU, παρόλο που πρόκειται για υπηρεσία pay-per-view, έχει αρχίσει να προσφέρει μερικές δωρεάν προσφορές σε επιλεγμένες ταινίες μεγαλύτερου και λιγότερο απαιτητικού περιεχομένου (απαιτείται ακόμα σύνδεση Vudu) οι θεατές αναζητούν δωρεάν περιεχόμενο συνεχούς ροής.

Όσον αφορά την ταχύτητα του Διαδικτύου, το Crackle λειτουργεί με μόλις 1mbps - αλλά μπορεί να παρατηρήσετε κάποια ελαφριά pixelation ή macroblocking - την πρότασή μου, μια ελάχιστη ευρυζωνική ταχύτητα 2 έως 3mbps είναι επιθυμητή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Crackle, ανατρέξτε στην Επίσημη Σελίδα Συχνές Ερωτήσεις