Συμβουλές τηλεφώνου YouTube

Χρήση του YouTube στο τηλέφωνό σας

Το YouTube στο τηλέφωνό σας είναι ακριβώς όπως το YouTube στον υπολογιστή σας - μπορείτε να παρακολουθήσετε, να ανεβάσετε και να αλληλεπιδράσετε με βίντεο του YouTube από οποιοδήποτε smartphone με δυνατότητα ενεργοποίησης ιστού. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές του τηλεφώνου YouTube για ευκολότερη πρόσβαση στην έκδοση για κινητά του ιστότοπου κοινής χρήσης βίντεο .

01 από 04

Εφαρμογές τηλεφώνου YouTube

Θα χρειαστείτε ένα smartphone όπως το iPhone ή το Droid για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή τηλεφώνου YouTube, αλλά οποιοδήποτε τηλέφωνο με δυνατότητα web μπορεί να έχει πρόσβαση στον ιστότοπο του YouTube για κινητά. Αυτή η προσαρμοσμένη έκδοση του ιστότοπου έχει όλο το ίδιο περιεχόμενο, αλλά διευθετείται για να διευκολύνει την πρόσβαση μέσω ενός τηλεφώνου.

02 από 04

Παρακολουθήστε βίντεο YouTube στο τηλέφωνο

Εάν μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στον κύριο ιστότοπο του YouTube, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον ιστότοπο του τηλεφώνου YouTube. Φυσικά, η δύναμη της σύνδεσης στο διαδίκτυο του τηλεφώνου σας και η ποιότητα της οθόνης του τηλεφώνου σας θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό πόσο καλά παίζουν τα βίντεο. Εάν έχετε μια ισχυρή σύνδεση και μια καλή οθόνη, υπάρχει μια επιλογή αναπαραγωγής HQ για τηλεθεατές του YouTube.

03 του 04

Μεταφορτώσεις τηλεφώνου YouTube

Αν το τηλέφωνό σας καταγράφει βίντεο , μπορείτε να τα ανεβάσετε απευθείας στο YouTube. Καταρχάς, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στην επιλογή "Ρύθμιση κινητού" στον λογαριασμό σας στο YouTube . Αυτό σας δίνει μια προσαρμοσμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε βίντεο στο YouTube από το τηλέφωνό σας. Όλα τα βίντεο που αποστέλλονται σε αυτήν τη διεύθυνση θα τοποθετηθούν απευθείας στο λογαριασμό σας στο YouTube.

04 του 04

Εγγραφή τηλεφώνου YouTube

Οι ιδιοκτήτες τηλεφώνων Android μπορούν να έχουν πρόσβαση στο γραφικό εγγραφής τηλεφώνου YouTube. Αυτό το εργαλείο μοιάζει πολύ με το γραφικό γραφικό γραφικών του YouTube . Προσέρχεται στην βιντεοκάμερα του τηλεφώνου σας και αποθηκεύει την εγγραφή στο λογαριασμό σας YouTube, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε το βήμα της μεταφόρτωσης.