Δημιουργήστε ένα Karaoke Party Powerhouse στο σπίτι με το στερεοφωνικό σας σύστημα

Οι άνθρωποι αγαπούν ένα καλό πάρτι, ειδικά το είδος που παίρνει όλοι ενθουσιασμένοι και μιλάμε για πότε θα μπορούσε να είναι το επόμενο. Και αν θέλετε να κρατήσετε τους καλεσμένους σας εμπιστευμένους και ευχαριστημένους με την πάροδο του χρόνου, η εναλλαγή θεμάτων είναι ο τρόπος να πάτε. Όσον αφορά τα θέματα των κομματιών, η φιλοξενία του καραόκε στο σπίτι σας μπορεί να αποδειχθεί αγαπημένο. Όχι μόνο οι επισκέπτες σας συμμετέχουν ενεργά στη μουσική ψυχαγωγία, αλλά η ατμόσφαιρα καταλήγει πιο ιδιωτική / προσωπική σε σχέση με το κάραο σε μπαρ ή νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Είτε είστε εντελώς νέοι στο να σχεδιάζετε πάρτυ καραόκε στο σπίτι ή θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει παραβλεφθεί τίποτα σημαντικό, έχουμε μια λίστα για να σας βοηθήσουμε. Όλα καταλήγουν στις λεπτομέρειες, ειδικά αν είστε το είδος που προσπαθεί να είναι ο "τέλειος" οικοδεσπότης. Και τα καλά νέα είναι ότι πιθανώς έχετε τα περισσότερα από αυτά που χρειάζεστε ήδη!

01 από 10

Karaoke Machine / Player

Πολλά μηχανήματα καραόκε έχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες και είναι plug-and-play. Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Δεν μπορείτε να έχετε καραόκε χωρίς αξιοπρεπή παίκτη, σωστά; Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν προσιτά μηχανήματα karaoke διαθέσιμα για αγορά, πολλά με πραγματικά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να βρείτε μοντέλα που έχουν: προεγκατεστημένες βιβλιοθήκες τραγουδιών, πολλαπλές εισόδους μικροφώνου, ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth, ενσωματωμένα ηχεία, ειδική οθόνη για στίχους, ξεχωριστά χειριστήρια έντασης / εξισορρόπησης, επέκταση τραγουδιού μέσω USB / κάρτας flash / κινητών συσκευών, βοηθητικές εισόδους , Εξόδους AV, εσωτερικές μπαταρίες, πολύχρωμες προβολές προβολής φωτός, συμβατότητα με πολλές ψηφιακές μορφές ήχου , μικρόφωνα και πολλά άλλα.

Αυτό που είναι μεγάλο για πολλούς από αυτούς τους τύπους μηχανών καραόκε είναι ότι είναι plug-and-play. Εκείνοι που δεν έχουν ενσωματωμένη οθόνη για στίχους απλά συνδέονται απευθείας με μια τηλεόραση ή μέσω του οικιακού στερεοφωνικού σας δέκτη (ο οποίος θα πρέπει να συνδεθεί στην τηλεόρασή σας). Οι περισσότερες μηχανές καραόκε που θα βρείτε υποστηρίζουν τη μορφή CD + G, η οποία είναι ουσιαστικά ένα μουσικό CD που μπορεί να εμφανίσει γραφικά (στίχοι τραγουδιών) μαζί με τον ήχο. Μπορείτε να βρείτε πολλά τέτοια είδη CD online (π.χ. Amazon), που καλύπτουν τις κορυφαίες επιτυχίες των τραγουδιών κατά δεκαετία, καλλιτέχνες ή / και είδη μουσικής. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επεκτείνετε τη συλλογή τραγουδιών καραόκε!

02 από 10

Karaoke App / Εγγραφή

Οι συνδρομές Karaoke μετατρέπουν τους υπολογιστές, τους φορητούς υπολογιστές, τα smartphones και τα tablet σε παίκτες καραόκε. Redkaraoke

Για όσους είναι λίγο πιο έξυπνοι από την τεχνολογία και / ή θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μόνο ένα κόμμα καραόκε μια φορά σε μια μεγάλη στιγμή, οι υπηρεσίες συνδρομής καραόκε μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο bang-for-your-buck. Οι ιστότοποι, όπως Karafun, Redkaraoke ή KaraokeCloudPlayer, επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet ή / και smartphones στη θέση ενός μηχανήματος / παίκτη. Το κόστος μιας βασικής συνδρομής (2 ημερών, 1 εβδομάδα ή μηνιαία) είναι συχνά μικρότερη από μία μόνο αγορά CD + G και μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή. Εάν η υπηρεσία που επιλέγετε προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για κινητά για smartphones / tablet, τότε πιθανότατα έχετε το απαραίτητο υλικό στο χέρι σας τώρα!

Αυτό που είναι υπέροχο για τις υπηρεσίες συνδρομής καραόκε είναι η άμεση πρόσβαση σε σύννεφα σε χιλιάδες τραγούδια με εύκολη στη χρήση διασύνδεση, που σας εξοικονομεί από την ανάγκη να ανακατεύετε μέσα από μουσικά CD + G ή / και εξωτερική αποθήκευση πολυμέσων. Πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους / υπηρεσίες μπορούν να μεταδώσουν ασύρματα μουσική και στίχους σε τηλεοράσεις μέσω της Apple AirPlay (iOS) , του Google Chromecast (Android) ή της τηλεόρασης Amazon Fire . Ορισμένοι υποστηρίζουν επίσης λειτουργίες όπως συγχρονισμό εκτός σύνδεσης, στοιχεία ελέγχου ήχου, ασύρματο Bluetooth και υποστήριξη δεύτερης οθόνης, εκτός από τις τυπικές συνδέσεις εισόδου / εξόδου AV, μικρόφωνο και ηχεία.

03 από 10

Μικρόφωνα για τραγούδι

Ένα ποιοτικό μικρόφωνο βοηθά φωνές να μεταφέρουν μαζί με τη μουσική. XiXinXing / Getty Images

Ενώ είναι τελείως δυνατό να τραγουδήσετε ακουστικό καραόκε, οι περισσότεροι προτιμούν να χρησιμοποιούν μικρόφωνο. Με αυτόν τον τρόπο, ακούγονται φωνές μαζί με τη μουσική χωρίς καμία πίεση - δεν είναι όλοι μας επαγγελματίες τραγουδιστές προικισμένοι με σοβαρά ισχυρούς σωλήνες!

Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε ένα μικρόφωνο στούντιο ποιότητας για καραόκε εκτός αν ίσως σκοπεύετε να κάνετε αυτό το είδος πάρτι τακτική. Αλλά τουλάχιστον, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα ποιοτικό μικρόφωνο που είναι καλά χτισμένο και ακούγεται καλό.

Τα ενσύρματα μικρόφωνα είναι τα πιο εύκολα να εγκατασταθούν, αρκεί το καλώδιο να μην μπει στον δρόμο (π.χ. χορός, παράσταση, κίνηση ποδιών). Διαφορετικά, υπάρχουν μικρόφωνα που προσφέρουν ασύρματη ελευθερία, αλλά μπορούν να είναι ακριβά καθώς και να καταβάλουν λίγο περισσότερη προσπάθεια να ρυθμιστούν σωστά.

Αλλά δεν έχει σημασία τι, πάντα διαθέτουμε τουλάχιστον δύο μικρόφωνα. Τα ντουέτα / ζευγάρια είναι πολύ πιο διασκεδαστικά (και λιγότερο τρομακτικά) από τις σόλο παραστάσεις, ακόμα κι αν η επιλογή του τραγουδιού δεν προοριζόταν αρχικά για δύο άτομα.

Και στις περιπτώσεις που μπορεί να έχετε μόνο έναν τραγουδιστή τη φορά, το δεύτερο μικρόφωνο γίνεται ένα εύχρηστο αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο πρώτο (π.χ. πέσει στο πάτωμα ή / και στο ποτό κάποιου).

04 από 10

Ηχεία και δέκτης / ενισχυτής

Εάν το οικιακό σας στερεοφωνικό σύστημα ακούγεται εξαιρετικά για μουσική και ταινίες, θα κάνει καλά για το καραόκε. IvanWuPI / Getty Images

Δεν πρόκειται να είναι ένα μέρος ενός καραόκε κόμμα χωρίς ένα αξιοπρεπές σύστημα ήχου. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα ηχεία που έχετε, είτε πρόκειται για το φορητό ασύρματο είδος είτε για ένα ποιοτικό στερεοφωνικό ζευγάρι - το τελευταίο συνιστάται ιδιαίτερα για την καλύτερη εμπειρία καραόκε. Ενώ μερικά ηχεία μπορούν να συνδεθούν απευθείας με έναν παίκτη karaoke ή μια συσκευή με υπηρεσία συνδρομής καραόκε, υπάρχουν οφέλη για τη μόχλευση της δύναμης του οικιακού στερεοφωνικού δέκτη / ενισχυτή. Εάν το σύστημά σας λειτουργεί ήδη θαυμάσια για να παίξει την αγαπημένη σας μουσική ή / και εκπομπές / ταινίες, τότε δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλά από οποιαδήποτε μικροαλλαγές ή προσαρμογή. Γνωρίζετε ήδη ότι ο δέκτης / ενισχυτής παρέχει τη σωστή ισχύ για τα ηχεία και πολλά μοντέλα προσφέρουν επίσης ρύθμιση μέσω των χειριστηρίων ισοσταθμιστή για τη βελτιστοποίηση του ήχου για φωνές που τραγουδούν με τις μελωδίες.

Η μόνη φορά που θα θέλατε να εξετάσετε ότι δεν αξιοποιούν το στερεοφωνικό δέκτη / ενισχυτή στο σπίτι σας είναι όταν το κόμμα φιλοξενείται αλλού. Είναι πάρα πολύ μια ταλαιπωρία για να μεταφέρετε (ασφαλώς) όλο τον εξοπλισμό σας στο γκαράζ ή στην αυλή του σπιτιού για μια νύχτα διασκέδασης (εκτός εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει υπαίθρια ηχεία έτοιμα να ξεκινήσουν). Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ευκολότερο και πιο βολικό να χρησιμοποιείτε μόνο ένα ζευγάρι ομιλητών μαζί με τον παίκτη karaoke. Βεβαιωθείτε ότι τα ηχεία έχουν συμβατή είσοδο (τυπικά τυπική υποδοχή RCA ή βύσμα 3,5 mm) για τον ήχο. Εάν το ηχείο δεν διαθέτει εισόδους μικροφώνου, μην ανησυχείτε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας μίκτης ήχου.

05 από 10

Karaoke Sound Mixer

Ένας μίκτης ήχου είναι μια βολική συσκευή για την προσθήκη πολλαπλών εισόδων μικροφώνου σε ένα σύστημα. Ευγενική προσφορά του Amazon

Ένας μίκτης ήχου μοιάζει με έναν ακουστικό splitter που συνδυάζει πολλαπλές πηγές εισόδου (δηλαδή η μουσική και τα μικρόφωνα συνδυάζονται και αποστέλλονται στα ηχεία ως ένα). Ορισμένα μοντέλα έχουν ενσωματωμένα χειριστήρια / χειριστήρια για να ρυθμίσουν τα επίπεδα έντασης του μικροφώνου συνολικά / μεμονωμένα, ενώ άλλα επιτρέπουν ακόμη και τον συντονισμό για ζώνες τόνων, ηχώ, ζυγοστάθμισης ή / και συχνότητας. Αυτές οι συσκευές (ειδικά αυτές που προορίζονται για καραόκε) προσφέρουν είσοδο / έξοδο AV, ώστε τόσο η μουσική όσο και η βίντεο (για την εμφάνιση των στίχων) να διαβιβάζονται στον κατάλληλο εξοπλισμό. Αυτά λειτουργούν με υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, smartphones και δισκία καθώς και με μηχανήματα / παίκτες karaoke και δέκτες / ενισχυτές. Ένας ήχος μίξερ είναι επίσης χρήσιμος / κρίσιμος για εκείνες τις περιπτώσεις όταν κάποιος δεν έχει έναν δέκτη / ενισχυτή ή δεν έχει την εύκολη επιλογή να κάνει χρήση ενός υπάρχοντος δέκτη / ενισχυτή.

06 από 10

Χώρος και καθίσματα για τους επισκέπτες

Οι επισκέπτες κάνουν το πάρτι, οπότε βεβαιωθείτε ότι υπάρχει άνετο καθιστικό για όλους. Ο Henrik Sorensen / Getty Images

Ακόμα κι αν μπορεί να φιλοξενεί καραόκε, είναι οι φιλοξενούμενοι που κάνουν το πάρτι. Με αυτό κατά νου, σχεδιάζετε να παρέχετε άφθονο χώρο και άνετα καθίσματα για όλους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι συνετό να εξεταστεί προσωρινά η αναδιάταξη χώρων διαβίωσης, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ιδανική ρύθμιση. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε την τηλεόραση για να εμφανίσετε τους στίχους τραγουδιού (αντί για μια δεύτερη / φορητή οθόνη), σπρώξτε τους καναπέδες και τις καρέκλες ακριβώς μπροστά, με τις πλάτες προς την τηλεόραση. Με αυτόν τον τρόπο, το κοινό λαμβάνει μια πλήρη εικόνα της απόδοσης και οι τραγουδιστές μπορούν να διαβάσουν τους στίχους ενώ παράλληλα κάνουν επαφή με όλους τους άλλους.

Ακόμα κι αν δεν είναι απαραίτητο να μεταβείτε σε ένα ολόκληρο δωμάτιο, μικρές ρυθμίσεις στη θέση επίπλων μπορούν να βοηθήσουν να προσθέσετε περισσότερα καθίσματα ή / και να δώσετε εκκαθάριση στους ανθρώπους που περπατούν μπρος και πίσω (π.χ. ξαναγέμισμα σε σνακ / αναψυκτικά, λουτρό). Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι κάποιοι από τους καλεσμένους σας μπορεί να έχουν γλυκές χορευτικές κινήσεις ή χορογραφημένες ρουτίνες που απαιτούν περισσότερο ανοιχτό χώρο. Τίποτα δεν κάνει μια παύση σε ένα πάρτι αρκετά γρήγορα όπως ακούσια τραυματισμό ή / και κάτι που έχει σπάσει ή χτυπήσει πάνω (ράφια επενδεδυμένα με γυάλινα σκεύη μπορεί να έρθει στο μυαλό). Η άνεση μετράει, οπότε βγάλτε όλα αυτά τα χνουδωτά μαξιλάρια για να χρησιμοποιήσετε και τους ανθρώπους.

07 από 10

Φωτισμός χώρου / χώρου

Δεν είναι ένα κατάλληλο πάρτι καραόκε χωρίς μια πολύχρωμη οθόνη φωτός μέσα. Ευγενική προσφορά του Amazon

Εκτός από τα άνετα καθίσματα, ο σωστός φωτισμός βοηθά στη ρύθμιση μιας επιθυμητής ατμοσφαιρικής ατμόσφαιρας. Τα φωτεινά και / ή τα άμεσα φώτα πρέπει να προορίζονται για περιοχές που χρειάζονται τόσο πολύ, όπως στην κουζίνα ή στους διαδρόμους που οδηγούν σε μπάνια. Οπουδήποτε αλλού, θα χρειαστεί αρκετό φως για να δουν οι άνθρωποι, αλλά όχι σε επίπεδο που να αποσπά την προσοχή ή να απομακρύνει από την εορταστική ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα ή μπαρ. πολλά από αυτά τα μέρη χρησιμοποιούν μαλακότερο, έμμεσο φωτισμό για να δημιουργήσουν τη διάθεση. Έτσι στο σπίτι, με τα διακόπτες dimmer, τις φωτεινές λωρίδες LED και / ή ένα έξυπνο σύστημα φωτισμού - το Hue Philips μπορεί να ελέγχεται ασύρματα μέσω κινητών εφαρμογών και είναι επίσης συμβατό με το Apple HomeKit - θα προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Η τελευταία επιλογή προσφέρει πολύ μεγαλύτερη προσαρμογή, αφού οι περισσότεροι βολβοί που συνδέονται με το WiFi έχουν σχεδιαστεί για να έχουν μια σειρά από ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, χρώματα και θερμοκρασίες.

Δεν θα ήταν ένα σωστό καραόκε κόμμα χωρίς μια πολύχρωμη προβολή φωτός. Ορισμένες μηχανές / παίκτες καραόκε διαθέτουν ενσωματωμένα φώτα για τη δημιουργία διασκεδαστικών εκπομπών. Διαφορετικά, μπορείτε να βρείτε φανάρια ντίσκο / πάρτι / σκηνικά για λιγότερο από US $ 40 online. Οι περισσότερες από αυτές χρησιμοποιούν φωτεινά LED, τα οποία είναι χαμηλής ισχύος και παράγουν χαμηλή ποσότητα θερμότητας. Πολλοί είναι ενεργοποιημένοι ήχοι, έρχονται με απομακρυσμένο και προσφέρουν ελέγχους στη φωτεινότητα, τα μοτίβα εμφάνισης, τις χρωματικές λειτουργίες και πολλά άλλα. Μια απλή συσκευή όπως αυτή είναι ό, τι χρειάζεστε για να μετατρέψετε ένα συνηθισμένο δωμάτιο σε μια κοινωνική τραγουδίστρια.

08 από 10

Νόστιμα σνακ και αναψυκτικά

Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πολλά φαγητά και ποτά για τους καλεσμένους σας στο καραόκε. Trinette Reed / Getty Images

Εάν πρόκειται να είστε κατάλληλος οικοδεσπότης, θα έχετε πολλά φαγητά και ποτά διαθέσιμα για τους καλεσμένους σας. Επιλέξτε μια περιοχή (η κουζίνα συνήθως λειτουργεί το καλύτερο) για να παρουσιάσει μια εξάπλωση σνακ και απολαύσεις για να απολαύσετε. Τα τρόφιμα από τα δάχτυλα λειτουργούν καλά καθώς μπορείτε να αποφύγετε να ανησυχείτε για την παροχή αρκετών σκευών για όλους. Παρέχετε μικρές πλάκες και χαρτοπετσέτες έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά / σαλάτα, τα καρύδια, τα τυριά, τα κράκερ / ψωμί, τα μπισκότα / το μείγμα των μερών, και το κρέας deli, με μια ποικιλία βουτιές / σάλτσες, απλώματα ή μαρμελάδες, είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Αλλά μην ξεχάσετε να προσφέρετε κάτι πιο γεμάτο και πιο γεμάτο - δεν μπορείτε να πάτε στραβά με μερικές εξαιρετικά μεγάλες πίτσες - για εκείνους που μπορεί να φτιάξουν μια πείνα.

Και, φυσικά, δεν μπορείτε να ξεχάσετε τα ποτά. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται ένα μικρό κομμάτι υγρού θάρρους πριν νιώσουν να τραγουδούν μπροστά σε άλλους. Η μπύρα, το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά μπορεί να κοστίσει μια αρκετά δεκάρα, οπότε θα μπορούσατε να προτείνετε πάντα μια προσέγγιση potluck στο ποτό, όπου κάθε επισκέπτης φέρνει κάτι της επιλογής τους που μπορεί να μοιραστεί με μερικούς. Εκτός από την παροχή άφθονου νερού και πάγου, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιο αφρώδες νερό ή / και σόδα για όσους δεν πίνουν (ή δεν χρειάζονται πια ποτά). Ορίστε πολλαπλά δοχεία απορριμμάτων / ανακύκλωσης σε εμφανή σημεία για εύκολη διάθεση. Σκεφθείτε να καθαρίσετε τις επιφάνειες και / ή να ανασηκώσετε μερικά πτυσσόμενα τραπέζια έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν χώρο για να τοποθετήσουν τα ποτά τους και τις πλάκες των τροφίμων.

09 από 10

Φωτογραφίες & Βίντεο

Η λήψη φωτογραφιών και βίντεο είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ξαναζήσετε και να μοιραστείτε ειδικές στιγμές. sanjeri / Getty Images

Μερικές φορές χρειάζεστε φωτογραφίες για απόδειξη, αλλιώς δεν συνέβη ποτέ! Η τεκμηρίωση του πάρτι με φωτογραφία / βίντεο είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ξαναζήσετε και / ή να μοιραστείτε ειδικές στιγμές (ειδικά για εκείνους που δεν μπορούσαν να κάνουν καραόκε). Οτιδήποτε μπορεί να λειτουργήσει και είναι καλύτερο από τίποτα, είτε πρόκειται για ένα smartphone, κάμερα web, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή , ψηφιακή βιντεοκάμερα, GoPro κλπ. Σκεφτείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή εγγραφής σε ένα τρίποδο, ειδικά εάν το κόμμα karaoke στο σπίτι σας συμβαίνει τη νύχτα. Οι εσωτερικές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό τείνουν να παράγουν θολή / κοκκώδη πλάνα, οπότε το τρίποδο μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες. Διαφορετικά, μπορείτε να περιμένετε τους περισσότερους από τους καλεσμένους σας να έχουν τα δικά τους smartphones για να καταγράψουν τη διασκέδαση.

10 από 10

Συμβουλές για το επιτυχημένο καραόκε στο σπίτι:

Έχοντας ένα σωρό κοστούμια, περούκες, στηρίγματα και αξεσουάρ που διατίθενται θα πάρουν το κόμμα καραόκε σας στο επόμενο επίπεδο. Betsie Van Der Meer / Getty Images