Πώς να διορθώσετε το Eax.dll Δεν βρέθηκε ή λείπει σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Eax.dll

Τα σφάλματα Eax.dll προκαλούνται από καταστάσεις που οδηγούν στην αφαίρεση ή καταστροφή του αρχείου DLL eax.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σφάλματα eax.dll ενδέχεται να υποδεικνύουν ένα πρόβλημα μητρώου , ένα ζήτημα ιού ή κακόβουλου λογισμικού ή ακόμα και αποτυχία υλικού .

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα σφάλματα eax.dll μπορούν να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τρόπους που μπορείτε να δείτε τα λάθη eax.dll:

Το Eax.dll δεν βρέθηκε Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή το eax.dll δεν βρέθηκε. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα Δεν είναι δυνατή η εύρεση του [PATH] \ eax.dll Το αρχείο eax.dll λείπει Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής [APPLICATION]. Απαιτείται ένα απαραίτητο στοιχείο: eax.dll. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή [APPLICATION]

Τα μηνύματα σφάλματος Eax.dll ενδέχεται να εμφανίζονται κατά τη χρήση ή την εγκατάσταση ορισμένων προγραμμάτων, όταν εκκινούν ή κλείνουν τα Windows ή ίσως ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας εγκατάστασης των Windows.

Το πλαίσιο του σφάλματος eax.dll είναι ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών που θα σας βοηθήσει κατά την επίλυση του προβλήματος.

Το μήνυμα λάθους eax.dll μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει το αρχείο σε οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000.

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα Eax.dll

Σημαντικό: Μην κατεβάζετε το eax.dll από μια τοποθεσία λήψης αρχείων DLL. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η λήψη ενός αρχείου DLL είναι κακή ιδέα . Εάν χρειάζεστε ένα αντίγραφο του eax.dll, είναι καλύτερο να το αποκτήσετε από την αρχική, νόμιμη πηγή του.

Σημείωση: Ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία για να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows κανονικά λόγω του σφάλματος eax.dll.

  1. Επαναφέρετε το eax.dll από τον Κάδο Ανακύκλωσης . Η ευκολότερη πιθανή αιτία ενός αρχείου eax.dll "λείπει" είναι ότι το έχετε διαγράψει εσφαλμένα.
    1. Αν υποψιάζεστε ότι έχετε διαγράψει κατά λάθος το eax.dll αλλά έχετε ήδη αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης, ίσως μπορέσετε να ανακτήσετε το eax.dll με δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων .
    2. Σημαντικό: Η ανάκτηση ενός διαγραμμένου αντιγράφου του eax.dll με ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων είναι μια έξυπνη ιδέα μόνο εάν είστε βέβαιοι ότι έχετε διαγράψει τον εαυτό σας και ότι δουλεύει σωστά προτού το κάνατε.
  2. Εκτελέστε μια σάρωση για ιούς / κακόβουλα προγράμματα ολόκληρου του συστήματός σας . Ορισμένα σφάλματα του eax.dll ενδέχεται να σχετίζονται με έναν ιό ή άλλη μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας που έχει καταστρέψει το αρχείο DLL. Είναι ακόμη πιθανό το σφάλμα eax.dll που βλέπετε να σχετίζεται με ένα εχθρικό πρόγραμμα που μεταμφιέζεται ως αρχείο.
  3. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος . Αν υποψιάζεστε ότι το σφάλμα eax.dll προκλήθηκε από μια αλλαγή που έγινε σε ένα σημαντικό αρχείο ή διαμόρφωση, η Επαναφορά Συστήματος θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.
  4. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το αρχείο eax.dll . Εάν το σφάλμα DLL eax.dll παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, η επανεγκατάσταση του προγράμματος θα πρέπει να αντικαταστήσει το αρχείο.
    1. Σημαντικό: Δοκιμάστε το καλύτερο για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα. Η επανεγκατάσταση του προγράμματος που παρέχει το αρχείο eax.dll, αν είναι δυνατόν, είναι μια πιθανή λύση για αυτό το σφάλμα DLL.
  1. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης για συσκευές υλικού που ενδέχεται να σχετίζονται με το eax.dll. Εάν, για παράδειγμα, λαμβάνετε σφάλμα "Το αρχείο eax.dll λείπει" όταν παίζετε ένα παιχνίδι βίντεο 3D, δοκιμάστε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα γραφικών σας .
    1. Σημείωση: Το αρχείο eax.dll μπορεί να σχετίζεται ή όχι με κάρτες γραφικών - αυτό ήταν απλώς ένα παράδειγμα. Το κλειδί εδώ είναι να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή στο πλαίσιο του σφάλματος και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα ανάλογα.
  2. Επαναφέρετε ένα πρόγραμμα οδήγησης σε μια έκδοση που είχε εγκατασταθεί προηγουμένως, αν ξεκίνησαν τα σφάλματα eax.dll μετά την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης μιας συγκεκριμένης συσκευής υλικού.
  3. Δοκιμάστε τη μνήμη σας και στη συνέχεια δοκιμάστε τον σκληρό σας δίσκο . Έχουμε αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού στο τελευταίο βήμα, αλλά η μνήμη και ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας είναι εύκολο να δοκιμαστούν και είναι τα πιθανότερα εξαρτήματα που μπορεί να προκαλέσουν σφάλματα eax.dll καθώς αποτυγχάνουν.
    1. Εάν το υλικό αποτύχει σε οποιαδήποτε από τις δοκιμές σας, αντικαταστήστε τη μνήμη ή αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο το συντομότερο δυνατό.
  4. Επισκευάστε την εγκατάσταση των Windows . Εάν οι επιμέρους συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων αρχείου eax.dll παραπάνω δεν είναι επιτυχείς, η εκτέλεση μιας εγκατάστασης επισκευής ή επισκευής εκκίνησης θα πρέπει να επαναφέρει όλα τα αρχεία DLL των Windows στις εκδόσεις εργασίας τους.
  1. Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για να επιδιορθώσετε ζητήματα που σχετίζονται με το eax.dll στο μητρώο. Ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την κατάργηση μη έγκυρων καταχωρήσεων μητρώου eax.dll που ενδέχεται να προκαλούν το σφάλμα DLL.
    1. Σημαντικό: Σπανίως συνιστούμε τη χρήση προγραμμάτων καθαρισμού μητρώου. Έχουμε συμπεριλάβει την επιλογή εδώ ως απόπειρα "έσχατης λύσης" πριν το επόμενο καταστροφικό βήμα.
  2. Εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows . Μια καθαρή εγκατάσταση των Windows θα διαγράψει τα πάντα από τη μονάδα σκληρού δίσκου και θα εγκαταστήσει ένα νέο αντίγραφο των Windows. Εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν διορθώσει το σφάλμα eax.dll, αυτό θα πρέπει να είναι η επόμενη πορεία δράσης σας.
    1. Σημαντικό: Όλες οι πληροφορίες στη μονάδα σκληρού δίσκου θα διαγραφούν κατά την καθαρή εγκατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη προσπάθεια για να διορθώσετε το σφάλμα eax.dll χρησιμοποιώντας ένα βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν από αυτό.
  3. Αντιμετώπιση προβλημάτων για πρόβλημα υλικού αν εξακολουθούν να υπάρχουν σφάλματα eax.dll. Μετά από μια καθαρή εγκατάσταση των Windows, το πρόβλημα DLL σας μπορεί να σχετίζεται μόνο με το υλικό.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι ενημερώσατε το ακριβές μήνυμα λάθους eax.dll που βλέπετε και ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακόμα και με βοήθεια, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.