Προγράμματα ανάκτησης κωδικών πρόσβασης των Windows FAQ

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις εφαρμογές ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows

Δύο από τα πιο δημοφιλή άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο - η δωρεάν λίστα εργαλείων κωδικού πρόσβασης για τα Windows και η εμπορική λίστα εργαλείων κωδικού πρόσβασης των Windows - αποτελούν αντικείμενο πολλών μηνυμάτων email στα εισερχόμενά μας κάθε μέρα.

Ξεχνώντας τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας στα Windows είναι ένα συνηθισμένο ζήτημα και το "hacking" στο δικό σας PC δεν είναι κάτι που συχνά κάνουν πολλοί άνθρωποι, οπότε δεν είναι περίεργο που έχουμε τόσες πολλές ερωτήσεις.

Συγκεντρώσαμε αυτές τις Συνήθεις Ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε μερικές από τις πιο κοινές απαντήσεις που λαμβάνουμε σχετικά με τα εργαλεία κωδικού πρόσβασης των Windows

& # 34; Είναι τα εμπορικά εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows καλύτερα από τα δωρεάν;

Όχι, όχι απαραίτητα.

Στην πραγματικότητα, δεν συνιστούμε να αγοράσετε κανένα εμπορικό εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης για τα Windows, εκτός αν έχετε δοκιμάσει και αποτύχει με τα τρία υψηλότερα βαθμολογημένα δωρεάν προγράμματα - Ophcrack , Εκτυπωτής κωδικού πρόσβασης χωρίς σύνδεση NT και Reg Editor και Kon-Boot .

& # 34; Αυτά τα προγράμματα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθω στα Windows αν ξεχάσω τον κωδικό μου; & # 34;

Όχι, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι, αλλά χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα προγράμματα μπορεί να είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μπείτε πίσω.

Ρίξτε μια ματιά στους τρόπους εύρεσης χαμένων κωδικών πρόσβασης των Windows για μερικές ακόμα ιδέες.

& # 34; Η ανάκτηση κωδικού πρόσβασης για το [abc] ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows; & # 34;

Εξαρτάται.

Ένα πραγματικό εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows, όπως το δωρεάν και πολύ δημοφιλές πρόγραμμα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης Ophcrack , επιτυγχάνει μόνο μέχρι ένα σημείο. Πολύ περίπλοκοι και πολύ μακρινοί κωδικοί πρόσβασης των Windows είναι σχεδόν αδύνατο να "σπάσουν" και θα πάρουν έναν σύγχρονο υπολογιστή πολύ καιρό να ανακαλύψουν.

Ορισμένα εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows δεν ανακτούν πραγματικά κωδικούς πρόσβασης - τα καταργούν, επιτρέποντας την απεριόριστη πρόσβαση στον υπολογιστή μέχρι να δημιουργηθεί ένας νέος κωδικός πρόσβασης. Αυτοί οι τύποι προγραμμάτων, όπως ο δωρεάν κωδικοποιητής χωρίς κωδικό πρόσβασης και το πρόγραμμα επεξεργασίας μητρώου NT και το Kon-Boot , δεν ενδιαφέρονται για το πόσο περίπλοκο ή πόσο καιρό είναι ένας κωδικός πρόσβασης των Windows, καθώς δεν υπάρχει διαδικασία αποκάλυψης. Αυτά ονομάζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια προγράμματα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης.

"Έχουμε ξεχάσει τον κωδικό μου στο χώρο εργασίας και δεν θα έλεγα να λαμβάνω βοήθεια από το τμήμα πληροφορικής! Θα βοηθήσει ένα από αυτά τα προγράμματα; & # 34;

Πιθανώς όχι, όχι. Στις περισσότερες επιχειρήσεις, ιδιαίτερα μεγαλύτερες, αλλά όλο και περισσότερο σε μικρές επιχειρήσεις, οι λογαριασμοί χρηστών και, συνεπώς, οι κωδικοί πρόσβασης τους διαχειρίζονται κεντρικό υπολογιστή που ονομάζεται ελεγκτής τομέα.

Με άλλα λόγια, ο κωδικός σας δεν αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας, οπότε η ανάκτηση ή η επαναφορά του δεν είναι επιλογή.

Αυτά τα εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows είναι μόνο προγράμματα χάκερ. Δεν πρέπει να επιδοκιμάζετε την πειρατεία. & # 34;

Διαφωνώ και δεν είμαστε.

Κάθε ένα από τα εργαλεία αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης των Windows που έχουμε επισημάνει ή αναθεωρήσει εξυπηρετεί τον πολύ πρακτικό και δεοντολογικό σκοπό του να πάρει ένα ξεχασμένο άτομο από ένα σοβαρό πρόβλημα.

Με σχεδόν όλη την τεχνολογία, από μια ακονισμένη πέτρα στην πυρηνική ενέργεια, υπάρχουν ηθικές χρήσεις και υπάρχουν ανήθικες χρήσεις. Η ευθύνη βαρύνει τον χρήστη (αυτό είναι εσύ). Εκείνο που είπαμε, βεβαίως, δεν εγκρίνουμε τη χρήση κάποιου από αυτά τα προγράμματα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή που δεν είστε κύριος.

Πώς μπορώ να εμποδίσω κάποιον να χρησιμοποιήσει ένα από αυτά τα προγράμματα για να αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή μου; & # 34;

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αποτρέψετε την φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή σας από εκείνους που μπορεί να θέλουν να αποκτήσουν ακατάλληλα πρόσβαση στο περιεχόμενό τους.

Με άλλα λόγια - κρατήστε αυτά που δεν εμπιστεύεστε μακριά από τον υπολογιστή σας. Καθώς κανένα από αυτά τα προγράμματα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξ αποστάσεως, ο δράστης πρέπει να έχει φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή σας.

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι αν κάποιος θελήσει να αποκτήσει κρυφά πρόσβαση στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα πραγματικό πρόγραμμα εντοπισμού κωδικών πρόσβασης και όχι ένα πρόγραμμα κατάργησης κωδικού πρόσβασης. Δεδομένου ότι τα πραγματικά προγράμματα εντοπισμού κωδικών πρόσβασης έχουν έναν δύσκολο χρόνο για την ανάκτηση μεγάλων και περίπλοκων κωδικών πρόσβασης, βεβαιωθείτε ότι είναι δική σας.

Συγκεκριμένα, για να αποφύγετε την ανακάλυψη του κωδικού πρόσβασης από το Ophcrack, βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης περιέχει τουλάχιστον έναν ειδικό χαρακτήρα ή μήκους μεγαλύτερου των 14 χαρακτήρων.

Ανατρέξτε στην ενότητα Δημιουργία ασφαλών κωδικών πρόσβασης για βοήθεια.

Έκαψα ένα δίσκο CD / DVD ή USB με το πρόγραμμα [abc] ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows σε αυτό, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει όταν επανεκκίνηση! Βοήθησέ με παρακαλώ! & # 34;

Πολλά προγράμματα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows σχεδιάζονται για να εκτελούνται από δίσκους εκκίνησης ή μονάδες flash , επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε ή να διαγράψετε έναν κωδικό πρόσβασης των Windows χωρίς να χρειάζεται πρόσβαση στα Windows ... ένα προφανές πλεονέκτημα. Ωστόσο, πολλοί από εσάς δεν έχουν εμπειρία εγγραφής αρχείων ISO ή εκκίνηση από πηγές εκτός του σκληρού σας δίσκου .

Εάν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας με το δίσκο που έχετε κάνει στη μονάδα CD / DVD ή τη μονάδα flash που κάνατε σε μια θύρα USB , αλλά δεν συμβαίνει τίποτα ή τα Windows ξεκινούν όπως συνήθως, πιθανότατα κάνατε ένα από αυτά τα λάθη κάπου ανάμεσα στη λήψη και εκκίνηση από το δίσκο ή τη μονάδα USB.

Ακολουθούν μερικές σκέψεις σχετικά με το πώς μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα:

Εάν αυτή η συμβουλή δεν παίρνει πουθενά, απλά προχωρήστε σε ένα άλλο πρόγραμμα. Υπάρχουν μερικά πραγματικά καλά δωρεάν εργαλεία αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης των Windows και πολλά προγράμματα πριμοδότησης επίσης.

& # 34; Βοήθεια! Το πρόγραμμα σας [abc] ξεκινά αλλά στη συνέχεια [το μήνυμα σφάλματος / εμφανίζει κάτι που δεν είχατε μιλήσει / δεν κάνει τίποτα]! & # 34;

Για κάποιο λόγο, σε ορισμένους ανθρώπους, έχουμε δώσει την εσφαλμένη εντύπωση ότι ορισμένα από τα προγράμματα που εξετάσαμε δημιουργήθηκαν από εμάς.

Εάν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη με οποιοδήποτε εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows που έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προγραμματιστή ή την εταιρεία για βοήθεια. Αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να είναι διαθέσιμα στον ίδιο ιστότοπο από τον οποίο κατεβάσατε το πρόγραμμα.

Από την άλλη πλευρά, αν νομίζετε ότι το πρόγραμμα λειτουργεί ίσως καλά, αλλά έχετε ακριβώς προβλήματα με την πολυπλοκότητα της διαδικασίας, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι έχουμε πλήρη μαθήματα με στιγμιότυπα για τα δύο πιο δημοφιλή προγράμματα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης των Windows που σας κάνουν να ξεπεράσετε κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας:

Τα παραπάνω μαθήματα είναι επιπλέον των αναθεωρήσεων με τα γρήγορα πώς να το έχετε ήδη δει.

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τα προγράμματα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης των Windows που δεν απαντήσαμε παραπάνω;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.