Ανακτήστε τη βιβλιοθήκη μουσικής iTunes από το iPod σας

Μπορείτε να επαναφέρετε τη μουσική αντιγράφοντας τη μουσική από το iPod σας

Η βιβλιοθήκη του iTunes περιέχει πιθανώς μια μεγάλη συλλογή μέσων, από μουσική και βίντεο έως podcast. Πολλοί από εμάς έχουμε βιβλιοθήκες του iTunes που είναι αρκετά μεγάλες και αντιπροσωπεύουν χρόνια συλλογής, ειδικά μουσικής.

Γι 'αυτό και συνιστώ πάντα να είμαι πολύ επιμελής όσον αφορά την υποστήριξη του Mac σας και της βιβλιοθήκης του iTunes.

Αλλά δεν έχει σημασία πόσο συχνά δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, κάτι μπορεί πάντα να πάει στραβά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω συγκεντρώσει μια λίστα με τις τελευταίες λύσεις μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε ένα μεγάλο μέρος της μουσικής βιβλιοθήκης του iTunes χρησιμοποιώντας το iPod σας.

Εάν το iPod σας περιέχει όλες ή τουλάχιστον τις περισσότερες από τις μελωδίες σας, μπορείτε να τις αντιγράψετε ξανά στο Mac σας, όπου μπορείτε να τις εισαγάγετε ξανά στη βιβλιοθήκη του iTunes.

Η διαδικασία ποικίλει, ανάλογα με την έκδοση του iTunes που χρησιμοποιείτε και, μερικές φορές, ποια έκδοση του OS X έχετε εγκαταστήσει . Με αυτό κατά νου, εδώ είναι η λίστα με τους τρόπους για να αντιγράψετε μουσική από το iPod σας πίσω στο Mac σας.

Αυτή η λίστα περιέχει επίσης έναν οδηγό για τη μετακίνηση της βιβλιοθήκης iTunes σε μια άλλη μονάδα δίσκου ή σε άλλο Mac, καθώς και έναν εύκολο τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μόνο στη βιβλιοθήκη του iTunes. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο ανάκτησης iPod.

Αντιγραφή από το iPod σας στο Mac (iTunes 7 και νωρίτερα)

Justin Sullivan / Getty Images Ειδήσεις / Getty Images

Αυτός ο οδηγός για την αντιγραφή της μουσικής του iPod στο Mac σας θα λειτουργήσει για το iTunes 7 και νωρίτερα και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντιγράφει όλη τη μουσική σας, ανεξάρτητα από το αν αγοράστηκε ή όχι από το iTunes Store.

Αυτός ο οδηγός χρησιμοποιεί μια μη αυτόματη μέθοδο μετακίνησης της μουσικής από το iPod στο Mac. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iTunes για να εισάγετε τα αρχεία μουσικής στη βιβλιοθήκη του iTunes. Περισσότερο "

Πώς να μεταφέρετε το αγορασμένο περιεχόμενο από το iPod στο Mac (iTunes 7-8)

Το iPod σας πιθανώς περιέχει όλα τα δεδομένα βιβλιοθήκης του iTunes. Justin Sullivan / Προσωπικό / Getty Images

Για πολύ καιρό, η Apple κοκκίνισε τους χρήστες να αντιγράφουν μουσική από το iPod τους στη βιβλιοθήκη του iTunes της Mac. Αλλά όταν κυκλοφόρησε το iTunes 7.3, περιείχε μια εύκολη μέθοδο αποκατάστασης μουσικής που αγοράσατε από το iTunes Store.

Αυτό που είναι ωραίο για αυτή τη μέθοδο είναι ότι δεν χρειάζεται να σκάβετε στις εντολές του Τερματικού ή να ανακατεύετε με την προβολή των φακέλων . Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λειτουργικό iPod που περιέχει την αγορά σας.

Οι οδηγίες αυτού του οδηγού θα λειτουργήσουν για iTunes 7 έως 8. Περισσότερα »

Πώς να αντιγράψετε το iPod Music στο Mac σας (iTunes 9)

Ο Justin Sullivan / Getty Images

Αν χρησιμοποιείτε το iTunes 9 και το OS X 10.6 ( Snow Leopard ) ή παλαιότερα, αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να αντιγράψετε τη μουσική βιβλιοθήκη του iPod σας στο Mac σας.

Θα χρησιμοποιήσετε το Terminal για να εμφανίσετε αόρατα αρχεία και ίσως εκπλαγείτε να ανακαλύψετε την αυθαίρετη και τρομακτική σύμβαση ονοματοδοσίας που χρησιμοποιεί η Apple για μουσικά αρχεία iPod. Ευτυχώς, το iTunes θα το ταξινομήσει όλα για σας, οπότε μην ανησυχείτε αν το αγαπημένο σας τραγούδι ονομάζεται BUQD.M4a στο iTunes. Μόλις εισαγάγετε το τραγούδι ξανά στο iTunes, η ενσωματωμένη ετικέτα ID3 θα διαβαστεί και οι σωστές πληροφορίες τραγουδιού και καλλιτέχνη θα αποκατασταθούν. Περισσότερο "

Αντιγράψτε τη μουσική του iPod στο Mac χρησιμοποιώντας το OS X Lion και το iTunes 10

Justin Sullivan / Getty Images Ειδήσεις / Getty Images

Το OS X Lion (και αργότερα), μαζί με το iTunes 10 και αργότερα, εισήγαγε κάποιες νέες ρυτίδες για την αντιγραφή αρχείων μέσων από ένα iPod σε ένα Mac. Ενώ η βασική διαδικασία παραμένει η ίδια, οι θέσεις και τα ονόματα των μενού άλλαξαν λίγο.

Μπορείτε ακόμα να μεταφέρετε μουσική που αγοράσατε πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά που είναι ενσωματωμένα στο iTunes. Η χειροκίνητη μέθοδος αντιγραφής όλων υποστηρίζεται επίσης. απλά άλλαξε λίγο για τη νέα έκδοση του OS X. Περισσότερα »

Μετακινήστε τη βιβλιοθήκη iTunes σε μια νέα τοποθεσία

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Έχω πρόσβαση στο iTunes και στη βιβλιοθήκη μουσικής, βίντεο και άλλα μέσα ενημέρωσης, σχεδόν κάθε μέρα. Ακούω λίγο μουσική ενώ δουλεύω, παρακολουθώ βίντεο όταν δεν είμαι και γυρίζω τον τόμο, όταν κανείς δεν είναι γύρω.

Ένα ωραίο πράγμα για το iTunes είναι ότι δεν υπάρχει ανώτερο όριο στο μέγεθος της βιβλιοθήκης. Όσο έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης, το iTunes θα μεγαλώσει ευτυχώς τη βιβλιοθήκη για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Δυστυχώς, πολλοί από εμάς, ειδικά εκείνοι από εμάς που συλλέγουμε ενεργά μουσική, ανακαλύπτουν γρήγορα ότι η προεπιλεγμένη θέση της βιβλιοθήκης του iTunes στη μονάδα εκκίνησης είναι μια κακή επιλογή. Καθώς μεγαλώνει η βιβλιοθήκη, ο ελεύθερος χώρος της μονάδας εκκίνησης συρρικνώνεται και αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του Mac.

Μετακινώντας τη βιβλιοθήκη του iTunes σε έναν άλλο τόμο, ίσως ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος αφιερωμένος στη βιβλιοθήκη του iTunes, μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Αν είστε έτοιμοι να μετακινήσετε τη βιβλιοθήκη iTunes σε μια νέα τοποθεσία , αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να μετακινήσετε όλα τα δεδομένα διατηρώντας όλα τα μεταδεδομένα, όπως λίστες αναπαραγωγής και πληροφορίες βαθμολόγησης. Περισσότερο "

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iTunes στο Mac σας

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μιας βιβλιοθήκης iTunes μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η λειτουργία του Time Machine ή άλλης εφαρμογής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τρίτου μέρους. Αλλά ακόμα και αν έχετε ένα εφεδρικό σύστημα στη θέση του, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα ειδικό αντίγραφο ασφαλείας για ορισμένα βασικά δεδομένα εφαρμογής.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της βιβλιοθήκης iTunes είναι αρκετά απλή, αν και θα χρειαστείτε μια μονάδα δίσκου αρκετά μεγάλη για να αποθηκεύσετε όλα αυτά τα δεδομένα. Εάν η βιβλιοθήκη του iTunes είναι μεγάλη, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε μια εξωτερική μονάδα δίσκου και να την αφιερώσετε σε αντίγραφα ασφαλείας του iTunes. Περισσότερο "