Ο Προβολέας Βιντεοπροβολέα Epson Home Cinema 640 3LCD

Ακολουθώντας τις προηγούμενες ανακοινώσεις για τα προϊόντα βίντεο προβολέα για το 2015 (διαβάστε τις αναφορές μου: Epson PowerLite Home Cinema 740HD, 2040 και 2045 Προβολείς Προφίλ και Epson PowerLite Home Cinema 1040 και 1440 Video Projectors Profiled ), η Epson προσθέτει μια άλλη στη λίστα, το Home Cinema 640 της PowerLite.

Τι προσφέρει ο Home Cinema 640 της Epson PowerLite

Εδώ είναι η λίστα και επεξήγηση των δυνατοτήτων και της συνδεσιμότητας που παρέχονται στο Home Cinema 640. Η τεχνολογία 3LCD , η οποία χρησιμοποιεί ξεχωριστές μάρκες LCD για κόκκινα, πράσινα και μπλε χρώματα.

Φυσική ανάλυση: 800x600 εικονοστοιχεία (SVGA) - υποστηρίζονται αναλύσεις εισόδου μέχρι 720p και 1080p , αλλά ο προβολέας θα υποβαθμίσει αυτές τις αναλύσεις σε παραμέτρους SVGA για προβολή σε μια οθόνη. Με τον ίδιο τρόπο, τα σήματα εισόδου με ανάλυση κάτω από 800x600 θα αναβαθμιστούν για προβολή.

Έξοδος φωτισμού: 3.200 Lumens ( B & W και Color ). Αυτό σημαίνει ότι το 640 μπορεί να προβάλει μια προβολή εικόνας ακόμη και σε δωμάτια με κάποιο φως περιβάλλοντος.

Λόγος αντίθεσης: 10.000: 1 ( δεν αναφέρεται η μέθοδος μέτρησης ). Αυτός ο επαρκής λόγος αντίθεσης, αλλά να έχετε κατά νου ότι εάν χρησιμοποιείτε το 640 σε ένα δωμάτιο με φως περιβάλλοντος, οι μαύροι δεν θα είναι τόσο βαθιά.

Λυχνία: Λυχνία UHE με έξοδο 200 watts, Διάρκεια ζωής λαμπτήρα: Μέχρι 6.000 ώρες (ECO), 5.000 ώρες (Κανονική). Αυτό είναι ένα αρκετά αξιοσέβαστο φως λαμπτήρα, ανάλογα με την καθημερινή χρήση, αυτό θα μπορούσε να διαρκέσει μέχρι αρκετά χρόνια.

Μέγεθος εικόνας: 30 έως 300 ίντσες ανάλογα με την απόσταση (Ανατρέξτε στον Υπολογιστή Απόστασης της Epson).

Διόρθωση κεφαλής Κάθετη + ή - 30 μοίρες (Αυτόματη με κλίση προβολέα), Οριζόντια + ή - 30 μοίρες (Χειροκίνητη χρήση της ολίσθησης στην κορυφή του προβολέα πίσω από τον φακό).

Επιλογές τοποθέτησης: Ο Epson Home Cinema 640 μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο μπροστινό είτε στο πίσω μέρος της οθόνης (η πίσω τοποθέτηση απαιτεί οθόνη που φιλοξενεί και το φως που προέρχεται από το πίσω μέρος) είτε σε τραπέζι, ράφι ή οροφή.

Χαρακτηριστικά φακού F αριθμός 1.44, μήκος εστίασης 16.7mm. Δεν υπάρχει οπτικό ζουμ αλλά 1,0 έως 1,35 ψηφιακό ζουμ ( λάβετε υπόψη ότι το ψηφιακό ζουμ αυξάνει το μέγεθος των προβαλλόμενων εικονοστοιχείων, μειώνοντας ουσιαστικά την ανάλυση που βλέπετε στην οθόνη ). Παρέχεται χειροκίνητη οπτική εστίαση.

Είσοδοι: 1 HDMI, 1 USB (τύπος A) για πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο σε μονάδες flash USB, 1 USB Type B, 1 σετ αναλογικών εισόδων ήχου , 1 είσοδος Composite και 1 οθόνη υπολογιστή .

Ήχος: Ενισχυτής 2 watt που τροφοδοτεί ένα ενσωματωμένο ηχείο. Λάβετε υπόψη ότι το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων μπορεί να είναι καλό σε ένα τσίμπημα (μικρή αίθουσα ή επαγγελματική παρουσίαση), ωστόσο, ένα εξωτερικό σύστημα ήχου, όπως το σύστημα ήχου κάτω από την τηλεόραση ή μια πλήρης εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου 5.1 ή 7.1 καναλιών, θα ήταν καλύτερες επιλογές.

Τηλεχειριστήριο και μενού Το ασύρματο τηλεχειριστήριο που παρέχεται - λειτουργεί με εύκολο στη χρήση σύστημα μενού Advanced Home Screen.

Περισσότερες πληροφορίες

Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω λειτουργία και την επισκόπηση των συνδέσεων, αφενός ο Epson Home Cinema 640 έχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες, όπως ισχυρή απόδοση φωτισμού, αρκετά ευρεία αντίθεση για τυπικές ρυθμίσεις και όλες τις εισόδους που χρειάζεστε για συσκευές πηγής , όπως το Blu-ray / DVD player και το PC.

Ο προβολέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βασική οικιακή ψυχαγωγία, αίθουσα διδασκαλίας ή ακόμα και επιχειρηματική εγκατάσταση. Είναι επίσης πολύ συμπαγές, το οποίο είναι ιδανικό για ταξίδια (11,6 ίντσες W x 9,0 ίντσες D x 3,1 υψηλό). Ωστόσο, αν ψάχνετε για έναν προβολέα οικιακού κινηματογράφου - λάβετε υπόψη ότι δεν θα δείτε ως λεπτομέρεια μιας εικόνας (ειδικά σε πολύ μεγάλα μεγέθη οθόνης).

Από την άλλη πλευρά, για όσους έχουν ήδη home theater setup με βιντεοπροβολέα ικανό για 720p ή 1080p, το 640 μπορεί να είναι ένας μεγάλος δεύτερος βιντεοπροβολέας που θα έχει στο σπίτι να μετακινηθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο ή ακόμη και να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους όταν ο καιρός είναι καλός και οι νύχτες είναι ζεστές.

Επίσης, το 640 μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή για φοιτητές που αναζητούν μια μεγάλη οθόνη προβολής ταινιών εμπειρία στο διαμέρισμα.

Φυσικά, υπάρχει πάντα ότι ο δάσκαλος ψάχνει για προσιτό τρόπο για να παρουσιάσει περιεχόμενο βίντεο στην τάξη, ή το άτομο που αναζητά κάτι που είναι εύκολο να ταξιδέψει, αλλά δεν κοστίζει πολλά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο οικιακός κινηματογράφος Epson δεν είναι συμβατός με 3D.

Ο Home Cinema 640 φέρνει μια προτεινόμενη τιμή $ 359.99 (Συγκρίσεις τιμών έρχονται σύντομα) - Επίσημη σελίδα προϊόντος.